- 9 Eylül 2018
- 5.494
- 24.402
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bır kere kendınıze bakım yapmakla vucudunuza dıkkat etmekle medenı halin hıc alakası yokBilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazimçocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo
![]()
Benim görümcemde dekolte fln giyer evli üstelik hatta karsısında babam,eşim,onun eşi vardı dekoltesi vardı tshirtünün bir yere dayanmış konusuyodu göğüsleri haliyle gözüküyordu,fakat özellikle yaptığı bir şey değil kendısı rahat oldugu için dikkat etmeyebilir.Ben açık giyinmeyi,dekolte gıymeyı sevmem azıcık yakası geniş bile olsa çekiştiririm.Görümcenizde kardeşi diye rahat olabilir,sonuçta aynı evde büyümüşler.Herkesin kafa yapısı ayrı.Bana sorarsan ben babamın yanındada çok dikkat ederim herkes farklıBilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazimçocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo
![]()
Bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazimçocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo
![]()