Görümcem den nefret ediyorum

Bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazim😔çocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo 😒
bır kere kendınıze bakım yapmakla vucudunuza dıkkat etmekle medenı halin hıc alakası yok
nasılsa evlendım ya da dogurdum dıye kendısını salan ınsanları anlamıyorum salsanızda kendınız ıcın evladınız ıcın kendınızı toparlamanız lazım

ayrıca bende evde cooook rahat gıyınırım mını etekler sortlar askılılar ıstersem donumla gezerım orası benım evım abımle yuzmeye gıttık benı bıkınılı de gordu ne olacak kı abım o benım ? anlayabılıyor musunuz bu dedıgımı hanı kardes aynı aıleden olma karındaş ? kavramı idrak edebıldınız mı

hıc bır kardes memesını poposunu abısı gorsun dıye egılıp acmaz boyle sapık dusuncelere herkes sahıp olamaz ne demek ıstedıgımı ıyı anlayın ıstıyorum dusuncelerınızı gozden gecırın kompleks yapıyorsunuz bu sızın sorununuz vucut yapısını kıskandıgınız gorumcenızın degıl

sorun sızın sorununuz sızın kendınızle alakalı sorununuz var ben sandım gorumce gorumcelık yapıyor laf yetıstırıyor ara bozmaya calısıyor sandım ne bılsın gorumce yazık yengesı onun abısını bastan cıkartan bır varlık olarak gordugunu

uzuldum

Bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazim😔çocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo 😒
Benim görümcemde dekolte fln giyer evli üstelik hatta karsısında babam,eşim,onun eşi vardı dekoltesi vardı tshirtünün bir yere dayanmış konusuyodu göğüsleri haliyle gözüküyordu,fakat özellikle yaptığı bir şey değil kendısı rahat oldugu için dikkat etmeyebilir.Ben açık giyinmeyi,dekolte gıymeyı sevmem azıcık yakası geniş bile olsa çekiştiririm.Görümcenizde kardeşi diye rahat olabilir,sonuçta aynı evde büyümüşler.Herkesin kafa yapısı ayrı.Bana sorarsan ben babamın yanındada çok dikkat ederim herkes farklı

Midem bulandı. Eşinizden ve kardeşinden değil, sizin düşünce yapınızdan. Bir de çocuk yetiştireceksiniz...

çok saçma bende bekarım ve abim var evli.. Evimde istediğim gibi giyinirim .. öyle yetiştirildim çünkü abimde bende.. bence o sizin kafa dusuceniz.. siz kendnz demişsiniz çatlaklarım var diye kıyaslamanz çok saçma. buna kafa yoracagınıza kendnze çeki duzen verın o zaman kendinizle ilgilenin..

Çok cahil ve geri kafalisiniz. Hayatiniza başka uğraşlar bulun bence kadınların eşlerine bu kadar hastalıklı saplanmsini anlayamiyorum.hayatta hiçbir şeye sahip olamadinix yada çok bencilsiniz eşinizi paylasamiuorsunuz ailesiyle kız kardeş abiye size inat olsun diye orasını burasını açacak daha neler tövbe tovbe. Ha belki şundan yapıyor olabilir onuda ekleyeyim muhtemelen bu rahatsizliginizi belli ediyorsunuz ve oda sizi unursamadigini belli etmek için bunu degistirmiyordur. Abimin dikkatini vekim diye dusunecegine ihtimal vermiyorum

Back
X