Görümcem den nefret ediyorum

Siz ne igrenc zihniyetli insanlarsiniz ya. Kalbiniz kararmış, düşüncelerinize yansimis. Suan zan altina girip iftira atıyorsunuz gorumcenize. Kiskandiginizdan olabilir. 2 cocugun varmis eger kiz ise buyuyunce kizinizi yatili okula verin. ALLAH korusun babasini bastan cikarmaya calisabilir. Babasinin yaninda edepsizce giyinip egilip babam bana baksin diye düşünebilir.. !! Tedavi olun

Bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazim😔çocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo 😒
Ne tarafa kusuyoruz?

Ben kapalıyım, evde açığım istediğimi giyiyorum, erkek kardeşimi seviyorum, öpüyorum yani gelinimiz olacak olan kız böyle düşünse ben de gelinimizden nefret ederdim
Ben de kapaliyim ama ev benim özelim... Yaşadığım alan ve açık giyiniyorum kimseyi ilgilendirmez. Gelinlerimiz sizin gibi düşünse abilerimle görüşür,onları kapimdan sokmam. Tek kelimeyle "edepsizlik"... Hepten fesat oldu insanlar:oha::KK62: abime kendimi gostermeye çalışacağımı düşünen zihniyet bı zahmet gitsin tedavi olsun. Cidden çok sinirlendim.

Siz ne zihniyeti pis bi insansınız be. Kocanıza yakıştırdıgınız kişi kız kardesi. Siz erkek kardesinize o gözle bakıyor musunuz ki kocanız kız kardesi ne kötü gözle baksın. Mune Mune abla bu konu aşırı derece iğrenc. Zihniyet desen midem bulandı. Lütfen bu konuya bi bakar mısın? Senin gibi gelinden Allah tüm dünyayı korusun inşallah.

Bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazim😔çocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo 😒
Ne çıkıyorsa bu zihniyetten çıkmıyor mu zaten... yazık

Kusura bakmayın ama siz daha kocanızın hayatında yokken görümceniz vardı.Onlar kardeş yani. Hem abisi kardeşine baksa nolcak kardeş onlar. Görüştürmemeye çalıştıkça gidiyo ne demek, gidicek tabiki etle tırnak onlar.Bi de birisine nasıl kurtulurum demişsiniz.Bence önce kendi düşünce tarzınızdan kurtulun bu bakış açısıyla ne çözüm bulabilirsiniz ne de burda sizi haklı bulucak birilerini...

Tobe estağfurullah bakmiyodur eşiniz size öyle geliyordur kardeşi yani neyine bakacak 🙈😤 2 çocuk sahibisinz kiloda olur catlakta neyin ozguvensizligi bu vücut dincligimi belirliyor ozguveni bizdede çatlak var baktıkça gülüyorum kuzumun bende bıraktığı izler diye kendinize gelin siz annesinz ne demek gorumceyi eşten kskanmak 😱

Back
X