ozaman bence se n krem gelinlik al..
çok hoş krem gelinlikler var..
ecrin aynen ben de öyle düşünüyorum... bu tür şeyler bana çocukça geliyor...
bunu bir de görgüye bağlamışsınız, ona da şaşırdım doğrusu
aynen bence de öyle. krem renkli gelinlikler daha moda ve cok güzel duruyor. bence eskidendi... iste gelin beyaz olmaliymis... ablaminki de öyleydi, yani krem rengi. süper duruyordu valla
kaydirigubbakcemile3
sen de siyah gelinlik giy.görümcen şok olsun :roflol:
düğünlerde küçük kız çocuklarına gelinlik giydirirlerdi onlara sinir olurdum öyle bişeyle karşılaşıcam diye korkarken böyle bişeyle karşılaştım:bbo:
sende amma abarttin heee... bide de cocuklarda yarisir gelinlerle diye... tam olsun
ne ayıp ya nekdar saldırgansınız eleştiriyi kabul etmiyosan böyle bi topic açmayacaktın burda millete saldırıyorsun görümcene allah sabır versin derim.kim ne söylese tersliyorsun kocaman insanlarız yakışmıyor yaa. şurda iylikle sana boşver takma diyolar cahillikle görgüsüzlükle suçluyorsun sence kim görgüsüz.
bence ortada kıskanlık ve kendine güvensizlik var ki zaten şimdiden görümce gelin davasını baslatmıs arkadas sonucta sorun görümcem olması demesinden anlasılıyor ve dikkat ettiyseniz sadece görümceye yüklenirsek memnun yaaa evet görümcen görgüsüzmüş dersek yazan arkadasa tesekkür bosver giysin dersek kötü olmusuz böyle topik olmaz her türlü görüse acık olmayacaksak yazan hanımlara saygı duymayıp tersleyeceksek artık buraya sadece onaylayanlar yazsın böylede sacmalık görmedim konu sahibi birde arkadasları yatıstırsa diyorum
kedi arkadasımıza katılıyorum eger o görgüsüzse bende görgüsüzün dik alasıyım ve bundan sonra yaz -kıs beyaz giyeceğim kaydirigubbakcemile2
ayrıca kedi arkadasımızada cok ayıp edildi daha önce yasadıgı bir sorunu burda anlatıp ,dertlesmiş ve suan burda desifre edildi demek derdimizi burdada anlatamayacagız sonra yüzümüze vurulabilir ben cok üzüldüm :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?