kızlar benim sorunum görümcem geçenlerde facesine bakarken bir anda eşimle ortak arkadaşı olan kişi slm yazdı bende meraktan geçmiş yazılarına baktım ve keşke bakmasaydım eşimin erkek arkadaşına resmen şikayet etmiş görümcemle aynı apartamanda oturuyoruz ben güya merdiven yıkamıyormuşum bir buçuk senelik evliyiz hep o yıkıyormuş ben eşime ablana inmiceksin diyormuşum 1 senedir evimize hiç çıkmamış eşim ayda yılda bir gidiyormuş ben 7 aylık hamileyim adama ne dese beyenirsiniz (doğurduktan sonra hiç düşünemiyorum havsasından yanına varılmaz ) çocuk doğurmanın ne havası olabilir düşündükçe sinir oluyorum.kayın validemler hep sabır et diyorlarmış keşke doğru olsa dedikleri kafama takmıcam ama iki haftada bir yemeğe kahvaltıya çağırdığım insan evlerine çıkmıyorum diyor eşim hergün işten gelirken abala ne yapıyosun diye zilene basar hamile olmadan önce merdivenleri sırayla yıkardık hamile olduktan sonra eşim yıkadı buna inkar eden insana eline ayağına dursun diyorum sadece ve bu arada eşimin kılıbıklığını bile bırakmamış eşim eve gelince bende bunları ghördüğümü söyledim eşimde netten baktı ablasının şifresini bildiği için facessine baktı.
ve eşim ogün ne yemek yedi ne doğru düzgün konuştu adamın zoruna gitti bu kadar yalan neyse eniştesine öncelikle söylemeyi düşündü ve söyle eniştesine ablamla konuş birde ben konuşcam demiş 1 hafta sonra eşim eniştesine sormuş ne oldu ne dedi diye unutun gitsin ben konuştum ağladı sizde üstüne gitmeyin felan demiş eşimde biraz kızmış o zamn slm sabahı kesin demiş enişte eşimde bana geldi böyle anlattı bende baya öfkelendim eşime kızdım oda sen haklısın son şans verelim bir daha aynı olayla karşılaşırsak tamamen küselim dedi şimdi ben kayın valideme bu olayları anlatmak istiyorum kayın validem şehir dışında doğumda gelecek şimdi tlf ilemi anlatsam yoksa gelincemi kızının yaptıklarını anlatsam karasız kaldım ve bu kadına karşı nasıl bir tepki göstermeliyim yardımlarınızı bekliyorum
ben şuan yanına inmiyorum zaten slm verirse soğuk bir şekikde slm veriyorum sadece ama eşim ardada olsa yanına inmemi isticek bebek olcak sık gelmeye başlıcak ona buna karışmaya kalcak bende bunalıma girecep hepten çok yüzsüz bu insanlara ben ne yaptım nasıl yüzlerine bakarım diye hiç düşünmüyor
şu bir derdim var bölümünde okuduklarımı 1000 yıl yaşasam aklıma gelmezdi. ya ne biçim bir insan bu böyle. valla kendini bu insandan ne kadar uzak etsen o kadar kardasın derim. bence kv gelince anlat tlfonda olacak mesele değil ki o sinirle haddini bildirsin kızına.
mesafeni koru belki anlar hatasını akıllanır ama işine de karıştırma senden daha değerli kimse yok düşünüp düşünüp de kendini daha çok sinir etme sonuçta hamilesin ve bebeğin senin üzüntünü anlar kafanı dağıt kendini mutlu edecek şeylerle uğraş ama aklının bi kenarında da hep "öfkeyle kalkan zararla oturur" atasözümüz olsun..
Gerçekten patavatsızlık olmuş anlattıkları hem doğru değilmiş hemde ne alaka yanii senin eşinin arkadaşına anlatıyor ne alaka yaaa neden dıdının dıdsına şikayet ediyor ki o da enteresan. Bence sen topa girme eşin konuşmuş eğer konuşmak istemezsen sen konuşma mesafe koy arana merhaba merhaba bu kadar eşin yine konuşsun sen araya girme sonra abi kardeş arasını açtı derler. Kaynanana hele hiç deme kendi kzıı sonuçta onu korur eğer çok istiyorsam kaynanın bilmesini, eşin konuşsun annesiyle böyle böyle eşim çok üzüldü çok kırıldı diye böylece sen şikayet etmiş olmazsın.
evet kendime ediyorum hep zararları 1 aydır gizli şekerle uğraşıyorum bu olaydan sonra şekerlede tanıştım
görumcenın senle derdı ne bazı görumcelerı anlamıyorum yengelerı iyi olsa bıle kendilerı üstünü basa basa kötu bazı ınsanlar bukadar yalan dolanı nasıl söyluyorlar anlamadım canım ben genelde böyle şeylarde susarım ama senın görumcen akraba olduğunuz kışıye degıl yabancı bırıne senı kötulemış hemde eşının tanıdığı birine kaynanan burda değıl ama ben olsam bıraz telefonda anlatırdım sonuçta şımdı görumcende annesıne anlatır kızını tanıyan tanır ama yıne sen once davran sonra gelınce ayrıntılı anlat söyle kaynanana işte beraber iş yapıyoruz ama yapmiyormuşum gibi konuşuyor hakımda atıp tutuyo sen gelınce senle ayrıntılı konuşurum de sonra kaynana gelınce söyle hepsi biyana sana anlatmazdım ama gidip eşimin tanıdıgı birine benım hakkımdda olmayan şeyler anlatmiş diye söyle sonra görumcen konuşmasa senle konuşmasın canına minnet daha iyi
kayınvalidene neden anlatmak istiyorsun ki hep beraber ailecek üstüne mi gitceksiniz
tamam o yapmış bir hata ama bu kadar dillendirmenin alenen ortaya dökmenin ne faydası olacak?
ben olsam mesafe koyardım ama herkese rezil rüsva etmeninde gereği yok
yüzyüze bakıyosunuz sonuçta küslük olmamalı tabi ama karşına al konuş yüzüme söyle ne derdin varsa sende rahatla bende de.içten içe hırs yapmış size belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?