Görümcem eşimin arkadaşına beni şikayet etmiş

mesafe koydum ama çok yüzsüz bebeğim doğduğunda gene yanıma yaklaşacak bundan korkuyorum sonuçta kayın valide yanımda olcak oda gelip gidecek ve ben sinir olacam

mesafe koydum ama çok yüzsüz bebeğim doğduğunda gene yanıma yaklaşacak bundan korkuyorum sonuçta kayın valide yanımda olcak oda gelip gidecek ve ben sinir olacam

canım sinir olma sinir et

niye sinirlerini bozup seni üzmesine izin veriyorsun ki.

cidden yaptığı hiç hoş olmamış, siz neden bildiklerinizi söyleyip, neden böyle davrandığınızı sormuyorsunuz...derdinizi kendiniz halledin araya başkalarını sokmanız bence yanlış ... kayınvalidenizin kızı bir süre sonra olaylar unutulur gider siz, şikayet eden konumuında kalırsınız...

ben bu tarz işlere başkalarını karıştırmayı doğru bulmuyorum...

eşin gerekeni söylemiş ve yapmış zaten bide kaynanaya yansıtmanın anlamı yok...

canım sinir olma sinir et

niye sinirlerini bozup seni üzmesine izin veriyorsun ki.

işte ben bunu beceremiyorum daha önceleride eşim görümcem ben oturken bana laf sokardı ben bişey diyemezdim daha doğrusu ne diyeceğimi bilemzdim bir gün onlara indik eşim bana dedi annemler beni sana kakalamışlar bak sinir sıkışması var kolumda dedi şakalaştık görümcem ne dese beyenirsiniz onunda adet düzensizliği var o çokmu normal dedi ben gene susutum bişey diyemedim eşimde de kızdı ablasına o allahtan gelen bişey nasıl konuşuyon dedi görümcemde şeke yapıyom ben dedi bu kadar ucuz şeyleri düşünen bir kişi

neyse canım hamileymişsin bide bebeğine yazık kendine yazık çok ortalara dökülsün istemiyosun sanırım o zaman koyucaksın mesafeni eşinde yanında zaten sen sıkma canını

eşi yüzleşmiceksiniz yüzleşirseniz slm sabahı kesin diyor eşimde bunun olmasını istemiyor bayılıyor hasta oluyor masustan beni uğraştırmayın ablanızla demiş eşimde o yüzden üstüne gidemiyor

Zaten başa ne geliyorsa görümce veya kayınvalideyle aynı apartmanda oturmaktan geliyor!

Bence bu konuda hiç taviz verme, hatta eşinde vermesin.

oh ne güzel kolayını bulmuş...

karşılıklı konuşmayacaksanız hiç uzatıp dallandırıp budaklandırmayın bence...mesafenizi koyun madem sizi farklı görüyor bundan sonra siz de o şekilde davranın...

Zaten başa ne geliyorsa görümce veya kayınvalideyle aynı apartmanda oturmaktan geliyor!

Bence bu konuda hiç taviz verme, hatta eşinde vermesin.

eşime bişey diyemiyorum ablası sonuçta ben uzak durmak istiyorum eğer bir daha aynı şey yaparsa zaten eşimde ipleri koparacak

oldukça da patavatsızmış görümceniz. sessiz kaldıkça siz daha da üstünüze gelir. onun seviyesine inmeden inceden laf çarpıtabilirsiniz.

hayat felsefem. yani görümceme ve gıcık olduklarıma karşı. e görümcemde gıcık zaten

benim de.

ben olsam görümceyi arar arkamdan konuşurken biraz daha dengeli salla ve dedikodularını ortada bırakma çok ayıp derdim,zaten o kendi utancından etrafında fazla dolanamazdı ama eşiniz zaten gereğini yapmış bundan sonra mesafeyi korumaktan başka yapıcak başka bişey yok sanırım.

Dağ dağa küsmüş birilerinin haberi yok…neden anlamasını bekleyelim ki????güzel bir dille gördüklerini ve buna karşı kırıldığını kırgınlığın geçene kadar da biraz sınırlı davranacağını söyleyebilirsin. Biraz çabalasın bakalım gönlünü almak için. Tavır atarsan altından kırk türlü şey çıkarırlar.

Görümcenin g sinden bile dengesi bozulan ben malesef ilk kez görümcenin yanındayım.

Görümceniz dedikodunuzu yaparak bir hata yapmış evet ama siz daha büyük bir hata yapmışsınız onun özeline gizlice girmişsiniz..
Görümcenizin mesajlarını okuyorsunuz, eşinize şikayet ediyorsunuz, ardından ikiniz birlikte görümcenin eşine şikayet ediyorsunuz o da yetmeyip bu konuyu annesine nasıl yetiştireceğinizin planlarını kuruyorsunuz.. Başka kim var sırada şikayet edecek?
Ha bu arada asıl ilginç olan yorum yapanlardan bir kişi bile çıkıp da bunu dile getirmemiş.
Neyse hamilesiniz en iyisi susayım ben..Allah sıhhatle kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi..

bu allahın bir işareti bence çünkü allaha ben her zamn bu kadın arkamdan ne yapıyorsa bana göster diye dua ederdim ve onun evinde kızı facede oyunu düzenlemem için pc veriyor ve allahın işi bu adam slm yazınca zaten otomatik olarak bir önceki yazdıkları görünüyor gizli değil yani ve ben ortalık karıştırmak yada şikayet etmek olsaydı derdim ben bir ay önce gördüm bu zamna kadar beklemez yakasını tutar hesabının sorardım sonuçta ona kabur olduğum bir işim yok

size bunları aktaran kişiye dikkat edin.

sizin dediklerinizi yada demediklerinizi demişsiniz gibi iletebilir.

Duyduklarınız üzücü. Keşke bunları onunla değilde sizinle paylaşsaymış görümceniz.

...
Anlayamadığım; kimin facesinden bu geçmişi okudunuz ?
Kendi sayfanızdan o kişinin konuşmasını okuyamazsınız sanıyorum.

Eşiniz ablasının face şifresini nereden biliyor ?
Özel denilen birşey kalmamış kimsede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…