görümcem eşimle fotolarını sosyal paylaşım sitesine koymuş ne yapmaya calışıyor?

koyabilir tabiki, abisi o onun.<br>
şimdi abisi evli diye yengesininde olduğu resmi koymak zorunda değilki

Onun bozulduğu diğer görümcelerin yaptığı yorum "çok seviyoruz sizi "demişler kardeşlerine!
Bak cürrete bak sen terbiyesizliğe bak insan nasıl kardeşine böyle şeyler yazar !
Allah belanızı.. falan deselerdi bu kadar mesele olmayacaktı.Yemin ediyorum toplum olarak terapiye ihtiyacımız
var.

Son düzenleme:
ee görümceniz sizi sevmiyor, siz de onu sevmiyorsunuz. muhattap olmayın mecbur kalmadıkça. yapılacak bişey yok ki bu durumda. :31:

aynen benim facedeki fotolarımızı hiç yorum yazmıyor begenmiyor eşimimkini begeniyor beni facede gördüğü zaman ne selanm ne bisey eşimle konuşuyorlarlar özellikle ben face foto koyduğumda benim fotolarımı begenmiyorlar eşimkini begeniyorlar bende anlamadım

aynen benim facedeki fotolarımızı hiç yorum yazmıyor begenmiyor eşimimkini begeniyor beni facede gördüğü zaman ne selanm ne bisey eşimle konuşuyorlarlar özellikle ben face foto koyduğumda benim fotolarımı begenmiyorlar eşimkini begeniyorlar bende anlamadım

Beğenmesin arkadaşım, yorum da yapmasın hatta bence birbirinizi engelleyin. Zorunuza gidiyor belli ki, olabilir duygusal bakıyorsunuz olaya.

Bir arkadaş grubum var benle beraber 3 kişi, o 3 kişi hep birbirlerinin fotosunu videosunu falan beğenirler, ben de beğenir, yorum yaparım, ama benim eklediğim fotografları beğenmiyorlar herhalde yorum yapmıyorlar :1: Ama umrumda bile değil, beni seven bana yetiyor :D

amann boşverin o sizi tınlamıyorsa siz onuhiç tınlamayın. siz de eşinizle beraber fotolarınınızı koyun emin olun o da kıskanacaktır.

arkadaşlar sorun o değil aynı mekanda bol bol foto çektirdik o fotolardA BEN DE VARDIM BENİ KESMİŞ ABİSİ İLE İKİSİNİ KOYMUŞ DİĞERLERİDE YORUM YAPMUIŞLAR TABİKİ SEVMEK ZORUNDA DEĞİL AMA BİRAZ BU TARZ SEYLERİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA AMA BEN KENDİSİNİ SEVERDİM EŞİME SÖYLEMİYORUM AMA SOĞUMAYA BAŞLADIM..

o beğensin diye mi koyuyorsunuz fotoları yoo o zaman ne diye bu kadar takılıyorsunuz

ince hesaplar bunlar mutsuz olursunuz evliliğiniz zedelenir söylemedi demeyin

görümceniz diye her yaptığınızı sevecek onaylayacak beğenecek diye birşey yok ki

Benimki de, benim ekledigim fotolardan sdc kardesininkileri begenip, altina civik civik yorumlar yaziyordu.
Bende her yorum yaptigi, begendigi fotoyu siliyordum.
En sonunda, hem o siteden, hemde msn den sildim kendisini.
Ama hala cirkefligini bulastiriyor uzerime.
Yok mu bunun bir caresi yaa..

sen zeytin dalı uzatmamışmıydın görümcene. oda almıştı hani..

hesabınızı dondurun,problem kalmaz.artık sevgi,değer,gıcıklık,küstahlık paylaşım sitelerinden ölçülür oldu.bu kadar germeyin kendinizi.bir kahve içmeye davet edin,bir sohbet edin eşinizle dostunuzla.nedir bu beğendi beğenmedi yorum yaptı muhabbeti.

sen zeytin dalı uzatmamışmıydın görümcene. oda almıştı hani..

Ya ben sozde ortalik toparlamaya calismistim.
Esimle de herseyi konusmustuk, ablasini da art arda kac kere aradim konustum.
Kv rahatsizlanmis, buralardan her gun aradim sordum, ablasini aradim sordum birde.
Ben kendi kendime sozde arayi toparlamistim.
Turkiyeye gidecegim ins haftaya, yine esime bir seyler diyormus.
Dun aksam bir tavirla geldi esim, aramizda zerre sorun yokken, kavga ettik.
Tabi sonunda icinde tuttuklarini dile getirdi.
Yine doldurusuna geliyor, onunu alamiyorum bunun:((
Yok yere huzurum kaciyor.

Ben olsam o sinir etmeye çalıştığı fotoğrafların hepsine 'kocişimin tatlılığını, yakışıklılığını, çekiciliğini' yazardım cıvık cıvık.
Görümce de deli olurdu. :27:

kesinlikle bende aynı şeyi yapardım.kocacım seni çok seviyorum yazardım yakışıklı kocam yazardım

Koysun ne olacak abisi niye kıskanıyorsun ki tövbe est !
Artık cozutuyorsunuz bence,neden kıskanasın kardeş onlar nikah mı düşecek valla iyice abartıyorsunuz kıskançlığı.

Kaynanam yan gözle baktı kesin beni dövecek,eltim su içermisin dedi üstüme su atacak,görümcem eşimin fotolarını yayınlamış evliliğimi yıkmak istiyor yapmayın allah aşkına insanlar artık iyice şaşırmış Evlilik kaynana,elti,görümceden ibaret olmuş

hay ağzınız dert görmesin.....

el insaf yaaa, arkadaşımmm böle ufak şeyleri kafana takarsan kısa sürede yaşlanır dert sahibi olursun demedi demeee :30: Neymiş abisiyle kendi resmini koymuş, sizi koymamış... öyle bi zorunluluğu yok ki, siz nie sıkıntı yapıosunuz kendinize. Siz kardeşinizle foto koysanız eşiniz aynı tepkiyi verir mi ?

sanki fotoğrafları paylaşan eski sevgili:50:
derdiniz yokta dert arıyorsunuz siz:34:

Sen de onun eşiyle bol bol fotolar çekin

o değil de ufak şeyler bunlar ya her şeyi dert edinmeyin.Çocukça bir şey yapmış görümcen sen de üzülüyorsun ne takıyorsun ki git fotoların altına yorum yap çok güzel foto filan yaz ufaktan imalı birşeyler söyle o yeterli gelir.

bende nişanlıyken eşimi kuzeninden kıskanıyordum rahatlardı bu beni biraz rahatsız etmişti.beraber büyümüşlerdi neredeyse..
sonra kendi kendime kızdım böyle düşündüğüm için..
şimdi keşke hayatta olsada kıskansam...:14:

aslında düşündüm de sevgi herşeyin ilacı. o fotoların altına çok güzel bi foto canım,ama merak ettim beni neden kestin,neyse canın sağolsun tarzı yumuşak bişey yazarsan kalbi yumuşar onun da,şefkat duygusu kabarır,belki herşey çok daha güzel olur. tüm sorunlarımızın kaynağı ego değil mi zaten insanda. kısacık ömrümüzde bunlara can sıkmaya değer mi :31: onu en güçlü silahla,sevgiyle vurun bence :34:

En etkili çözüm facebook gibi sosyal paylaşım sitelerini kullanmamak. Eşim benimle tanışmadan 1 yıl önce kapatmış hesabını, ben de onunla tanıştığımın ertesi günü kapattım. Bir yıldır hiç bir şekilde kullanmıyorum. Zaten insanın özel hayatı paylaşılmamalı bunu biraz geç öğrendim ama zamanlamam mükemmel oldu. Şimdi kimse bizim resimlerimizi göremiyor huzurumuzda yerinde. kim beğendi, o kimdi, bu niye böyle yorum yazdı offf ne dert işmiş:27: Benim kadınlar kulubum var eşimin sahibinden com. Mutluyuz:16:

görümcenizle aranızda başka bir problem daha mı var.. niye bukadar takıldınız şart mı sizinde fotunuzu koyması siz mesela kardeşiniz ve eşinle çekilseniz.. eşi ve ikisini koyar mısınız şahsen ben koymam hiçde aklıma gelmez yane... he üçlü olarak koyabilirim de ama beğendiğim fotolardan özellikle ikimizi koyardım belli ki başka sorunlarınızda var bence bu kadar takılmayın bu çok normal geldi bana

Görümcesini kıskanan,
Eşinin kızkardeşine yaptıkları içine batan,
Uzaklaştırmaya çalışan herkesten nefret ediyorum......

Size ne!
Koymussa koymuş.
Sizinle olan fotoğrafınıdamı koyması gerekiyordu!
Bence görümceniz hasetleğinizi anlamış olmalıki yapmış böyle birşeyi!
Nikah düşmüyor,geliniz diye sizde görümce değilmisiniz bi yerde!(bu sözüm genelleme,üzerinize alınmayaın)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X