• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem eşimle fotolarını sosyal paylaşım sitesine koymuş ne yapmaya calışıyor?

aman canım yaaa canını sıktığın şeye bi bak allah aşkına nekadar basitler farkında değilmisin senin oturup canını sıktığına bile değimez
sen inadına mutlu ol inadına gül surat yapma o onlara en büyük cevaptır ama sen böyle bir şey için üzersen kendini onlar amaçlarına ulaşmış olcak. eeee ne demişler görümce görümce görünmez dağların ardına gidesice :D

Koysun ne olacak abisi niye kıskanıyorsun ki tövbe est !
Artık cozutuyorsunuz bence,neden kıskanasın kardeş onlar nikah mı düşecek valla iyice abartıyorsunuz kıskançlığı.

yani kusura bakmayın da guldum yazdıgınıza.. ya ben yanlıs okudum yanlıs anladım ya da siz. konu sahibi bunu kastetmis Allahaskına :1:
resmen ozellikle yapılmıs bi davranıs. konu sahibini dikkate almıyo guya onun fotolarını koymakayarak. sozum ona kıskandırıyo. bu kıskanclık nikah muhabbetine degil abimle aramıza kimse giremez sen de kimsin, seni onemsemiyorum, kabul de etmedim ki hic bir fotonu koymadım demeye getirilmis bi kıskanclık!

yani kusura bakmayın da guldum yazdıgınıza.. ya ben yanlıs okudum yanlıs anladım ya da siz. konu sahibi bunu kastetmis Allahaskına :1:
resmen ozellikle yapılmıs bi davranıs. konu sahibini dikkate almıyo guya onun fotolarını koymakayarak. sozum ona kıskandırıyo. bu kıskanclık nikah muhabbetine degil abimle aramıza kimse giremez sen de kimsin, seni onemsemiyorum, kabul de etmedim ki hic bir fotonu koymadım demeye getirilmis bi kıskanclık!

Gülebilirsiniz ,kusura bakmam.
Konuyu ikimizde yanlış anlamadık,bakış açımıza göre farklı farklı yorum yaptık.
Birinin diğerinin yorumunu cımbızlaması da yasak.
Sizin yorumunuzda güzel,kendinize has,iyi günler..

Evet öyle ve görümce amacına ulaşıp konu sahibini kıskandırmış, konu sahibinin bununla ilgili vereceği en ufak tepki kıskanç yenge olarak kendisini küçük düşürmeye yetecektir.

konunun hepsini okumadım ama yuhh artık diyorum ya neleri kendinize dert ediyosunuz ben isterimki görümcem eşim yakınlarsa daha yakın olsunlar onlar kardeş ya kardeşi n yakınlıgından sevgisinden kendinize nasıl böyle bi pay çıkarabiliyosunuz çıkarcak duruma geldiyseniz dönüpte hatayı birde kendinizde arayın

ne olacak ki kardeşiyle fotoları koymuşsa..eşinizle görümceniz arasında ensest ilişkiden mi şüpheleniyorsunuz da kıskanıyorsunuz,anlamadım ne absürt bir çekememezlik durumu..bu forum yüzünden ,burada okuduklarım yüzünden erkek kardeşlerim evlenirse gelin denen''şeye'' uzak duracağım..henüz olmayan yengeden soğuttunuz ..

biraz gönlünüzü geniş tutun ,geniş düşünün yahu..özür dilerim biraz maksadı mı aşıyorum ama sinirlenmemek elde değil..biraz empati nkurun ,oğlunuz evlendikten sonra kızkardeşiyle samimiyetinin azalmasını ister misiniz?hem de gelinin kaprisi için..

ben sadece duygularımı burda paylaşıyorum ne yorum yazdım sessiz kalıyorum yani anlaşılan geçen de iyice delitmek için bisey paylaşmış ben gene sesiiz kalıyorum artık bana mı ima yapıyor anlamadım paylaştığı seyi size yazayım ? ( vah garip anam sen gelinken kaynanalar fenaydın şimdi ise sen kaynanan olsun gelinler fena diye bir sey paylaşmış ) sözde bana yazmış bende bisey yazmadın sizde bana mı yazmış salak ya

arkadaşlar daha önce görümcemle sorunlarımı yazmıştım sanırım bu sefer görümcem beni kıskandırmak içib bir sosyal paylaşım sitesine eşimle boy boy fotolarını koymuş oysa o mekanda ben görümcem eşim beraber bir sürü foto çekmiştik görümcemle ben çekilmiştik bol bol eşimle biz çekilmiştik sonra ben onların iksisini çekmiştim baktım ne ben ve eşimi ikimizi tek başıma koymammış sadece kendisini ve eşiminin berabe rçekildiğimiz fotoları koymuş bol bol diğer görümceler de yorum yapmışlar ikinizede çok seviyoruz falan diye benim de canım sıkıldı ne yapmaya calışıyor acaba bana bir akıl verin arkadaşlar nasıl davranmam lazım susayım hiç muhattap olmayayaım

Ne olcak 2 kardeş fotoğraf koyduysa bir mahsururmu var.

Kusura bakma canim ama sen cok alingansin,
Belli ki onlara karsi baya bi sogumussun kendini.

Simdi onlar ne yapsa ne soylese uzerine alinacaksin.
Eminim surekli onlari takip ediyosun
Acaba simdi ne yapti bana ne soylemek istedi, bu lafi banamiydi diye.
Ama bence yersiz inceleme. Birak ne halleri varsa gorsunler.

Klavye basinda sallamak kolaydir, o oyle tatmin oluyosa birak olsun.
Ismin gecmedigi surece sorun yok.
Bu sekilde hayattan zevk alamazsin hem sen mutsuz oluyosun hemde esine yansiyodur bu durum.

esiniz sizin ne kadar esinizse onunda abisi...kusura bakmayin ama siz yokken onlar vardi..sanki kocamin eski sevgilisi feyse kocamla fotolarini koymus gibi konusuyosunuz..koysun nolcak abi kardes onlar..sizin abiniz olsa sonra biiriyle evlense gelende abinizle iliskinize karissa memnun olurmuydunuz.ben tek cocugum ne abim var ne ablam ne de kardesim ama nisanlimin iki kardesi var gorumceminde abisiyle iliskisine hic karismam neden karisiyim ben yokken onlar bi aradaydi aileydi mutlu olsunlar kardeslerine sirt ceviren ilerde bir gun sizede cevirir...aile iliskileri onemlidir..buna saygi duymassaniz esinizinde size saygisi kalmaz bence!

ben sadece duygularımı burda paylaşıyorum ne yorum yazdım sessiz kalıyorum yani anlaşılan geçen de iyice delitmek için bisey paylaşmış ben gene sesiiz kalıyorum artık bana mı ima yapıyor anlamadım paylaştığı seyi size yazayım ? ( vah garip anam sen gelinken kaynanalar fenaydın şimdi ise sen kaynanan olsun gelinler fena diye bir sey paylaşmış ) sözde bana yazmış bende bisey yazmadın sizde bana mı yazmış salak ya

Yok be güzelim sana yazmamışdır :)
niye herşeyi üzerine alıyorsun.
Hiç tınlama bile,
resimleri beğen, çok güzel çıkmışsınız diye yorum yap..
Sen tek gelinimisin ki o ailenin?

Back
X