Görümcem eşini aldatıyor galiba :/

Arkadaşlar bana facebook üzeri bir fake hesap mesaj gönderdi. Mesaj da resim olarak çekilmiş yazışmalar da mevcut. Görümcem internet üzeri başka bir adamla konuşmuş ve kendini bekar olarak tanıtmış. Fotoğraflarını bile göndermiş. Bazı yazışmalarda sevgili gibi bile konuşmuşlar. Ne yapacağımı bilemiyorum çok büyük şok yaşadım. İnanmak istemiyorum hala ama numarası bile belli resimlerde ve çok gerçekçi duruyor yazışmalar. Çok kötü vicdan azabı yaşıyorum. İçim hiç rahat değil. Eşi çok iyi biri.. Ne yapmalıyım bilemiyorum. Yeni evliyim bu arada.
Numarası nasıl belli oluyor ki?

Eğer yazışmalar gerçekse o fake hesap bir tek size göndermemiştir. Adam ya da kadın her kimse hırsa bakar mısınız yani, kadının kardeşinin eşini bulup gönderiyor. Bu kadar hırs yapmış biri kadının bütün arkadaş listesine bile göndermiş olabilir. Ben olsam görmezden gelirdim bunu görmemiş gibi davranırdım. Belli ki görümce hanım birilerinin canını yakmış.

Karışmayın. Yeni evlisiniz uzak durun
Bencede hic karışmayın onlar sütden çıkmış ak kaşık olur sonrada başını derde koyan sen olursun bırak ne halleri varsa görsünler belkide seni bu pisliğin ıçine sokup seninde yuvanı bozmak olabilir düşmanın en büyüğü düşmanlığını saklayandir ve ummadığın an tuzağını kurandir bu islerin şakası yok lütfen dikkatli olun neden size yolluyor mesajları belkide asıl maksadı seni çirkin emmelerine alet etmek yada senide elde etmek tekrar diyorum dikkatli olun

Ben olsam eşime gösterirdim o ne yapacağına karar verir gerekirse kardeşiyle konuşur siz gösterin çekilin ilerde eşin bildiğini ögrenirse daha kötü olur bence

Katılmıyorım erkekler kadın gibi detaylı düşünmez. Olaya yüzeysel bakacaklarından hesap sorma eğilimleri doğar. Yukarda bahsettiğim durumda olabilir bu konuda. Saplantılı biri gerçek olmayan bir şeyi gerçekmiş gibi sunan görüntüler hazırlamış olabilir. Yüzde 1 ihtimal bile olsa böyle bir konu erkeğe anlatılmaya müsait değil bana göre. Hiç anlatılmamalı. Konu sahibinin yerinde olsam silerim duymamazlıktan gelirim.

bu iste cok tutarsizliklar var. Gorumce kendini bekar olarak tanıtmış adamla yazismis sevgili gibi resimler gondermis. Sonra bu kisi o mesajlari size yollluyor gorumcenizin facedeki resime yorum yaptiniz ordan sizi bulmus olabilit. Peki sizin gorumcenizin esiyle hic mi resmi yok gercek face adresini bilen kisi evli oldugnu herseyizaten biliyordur.
Bu anlattiklariniz bana biraz sacma geldi daha dogrusu eksik bilgivat sanki. Biri size bunlari yollamadı da bir sekildeacaba siz gorumcenizin telefonunu yada sosyalhesabini karistirip görmüş olmayasiniz:işsiz:
Sizin olmayan hayatlara karismayin bence

Hiç bulaşma seni de ilgilendirmez. Görümcenin salqk saçmalak işleri yüzünden eşin başını belaya sokmasın

Ben olsam görümceme (görümcem yok elti üzerinden empati yapıyorum ) kesinlikle söylerdim , görüntü oluşturmak zor değil biri düşmanlık etmiş olabilir kadının haberi olsun derdim. Ama eltimin böyle bişeyi yapmayacağına ben eminim. Eğer yapacağını düşünse idim karışmazdım

Burda seneler oncesi konu olmustu.

Eltiler arasinda...

Biri kendisi esini aldatiyo gibi gosteriyor diger eltiye. Kanitlar bilmem neler resimler yazilar. Elti de bunu ortaya cikartiyor. Esine aciyor konuyu... ortalik karisiyor.

Kendisini esini aldatiyor gibi gosteren elti bi daha kanitlar sunuyor. Biz o gun bu saatte esimleydik sacmalama sen bana iftira atiyorsun diye.

Yani biri once yalan malzeme veriyor. Sonra iftira atilmis bir zavalli numarasi yapiyor. Olan bu aradaki diger eltiye oluyor.

Hic karismayin. Yani aldatsa bile size ne...
Ben sokk ben iptal nasil bir insanmisss o kadin yaaaaa bu kadar mi dusmanmis eltisine vayyyy beeeeee

Banane ya ben karismam hicte vicdanim sizlamaz
Terbiyesizligi yapan utansin karismayin o aklanir siz bitersiniz
Ama ben bunu bilerek gorumcemde olsa ne evine giderim nede evime alirim
Birde eninde sonunda bunu bildigimi mutlaka gorumume soylerdim tepkisini kendisini nasil savundugunu bilmek isterdim

Bu kişi gorumcenin eski sevgilisi falan olabilir mi ?Veya farklı bi düşmanı kötülüğünü isteyen herhangi biri olabilir mi ?
Artık montaj aldı başını gitti mesajlar montaj olabilir insanlardan her şey beklenir.

Ben olsam eşime gösterirdim. Bak böyle şeyler dolaşıyor, biri kardeşine kötülük yapmak istiyor olabilir. Kimse bu bulalım, kardeşine zarar gelmesin derdim. Tabi görümcen ile ilgili bir şüphen yoksa...

Burda seneler oncesi konu olmustu.

Eltiler arasinda...

Biri kendisi esini aldatiyo gibi gosteriyor diger eltiye. Kanitlar bilmem neler resimler yazilar. Elti de bunu ortaya cikartiyor. Esine aciyor konuyu... ortalik karisiyor.

Kendisini esini aldatiyor gibi gosteren elti bi daha kanitlar sunuyor. Biz o gun bu saatte esimleydik sacmalama sen bana iftira atiyorsun diye.

Yani biri once yalan malzeme veriyor. Sonra iftira atilmis bir zavalli numarasi yapiyor. Olan bu aradaki diger eltiye oluyor.

Hic karismayin. Yani aldatsa bile size ne...
Ciddi olamazsin ya eltiye bak sen..

Ben komşumun aldatıldığını düşünüp söylememiştim.
Hatta bir şeyi de kendi gözümle görmüştüm . Olur ya yanlış anlamışımdır diye sustum. Şimdi bana nasılsın diye yazsa cevap atamıyorum hep vicdanım sızlıyor ben aldatsam bu kadar vicdan yapmazdım herhalde.

Öyle bir yerde açık bırak ki eşin de görsün. Ve bunu üstünden zaman geçmeden yaparsan daha iyi olur.
Eşin karar versin ne yapcagına
Olur da sessiz kalırsa
Görümcenin kocasına söylemesen bile düşür aklına, şüphesi varsa kurcalar çıkar her şey ortaya

Back
X