- Konu Sahibi Mysteryofdarkness
Polisle tehdit etseniz esyalara zarar verir bastan belirtin bi parca eksik olursada sikayetci olacaginiza..bide nisanlinizin anne babasi ne diyor kizlarina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşyalardan kasıt ne ?Birkaç gün sonra nikahım olacak birlikte ufak bir geziye çıktık ve eşyaları onun evine bırakmıştık kadının çok saygısızlıkları oldu tartıştık ve kendi nişanlım baştan beri haklısın sen diye yanımda durdu o da bunu kabullenemedi ve şimdi nişanlıma eşyalarınızı vermeyeceğim diyor. Yarın onun evine gideceğiz eşyaları almaya ancak vermeme durumunda polislik bir yaptırımı olabilir mi bu durumun cünkü çok problemli bir insan ve konuşarak çözemiyoruz ne yapabilirim tesekkürler
Nikah kiyafetleri 2 valiz esya 1 tane cep telefonu yazmis konu sahibi baska bi sorudaEşyalardan kasıt ne ?
Evinizin eşyalarını ona mı bıraktınız
Annesi ve babası vefat etti o yüzden en yakın akrabası ablasıPolisle tehdit etseniz esyalara zarar verir bastan belirtin bi parca eksik olursada sikayetci olacaginiza..bide nisanlinizin anne babasi ne diyor kizlarina
Ay bu kadın siz evlenince de huzur vermez Allah yardımcınız olsun hasta resmen. Sorun çıkarıyor laf anlamıyorsa polise vereceksiniz mecbur. Ya da aileden birini dinliyorsa nişanlınız veyahut müstakbel kayınvalideniz falan devreye girsin. Hiç aklı başında davranmıyor.Inanilmaz problemli bir insan, nikah elbisem dahil benim ve nişanlımın iki bavul eşyası içinde pahalı bir telefon da var( kardeşime verecektim)
Bundan sonraki hayatınızda kavga ve kaos is loodingAnnesi ve babası vefat etti o yüzden en yakın akrabası ablası
Ay sorunum olmasa bile onları hayatta birakamazdim büyü mü yaoacak üstüne mi iseyecek gorumce sonuçta diyeNikah kiyafetleri 2 valiz esya 1 tane cep telefonu yazmis konu sahibi baska bi soruda
Onlar hayatta degil ancak aldıklarımın faturaları ile kanıtlayabilirimEsyalari alip kendi dolabina koyup, polislere bunlar benim giysilerim deyip bos valiz verebilir size. Guzellikle halledemez misiniz? Mesela kayinvalide, kayinpederiniznaraya girse?
Böyle bir görümce ile neden tatil?
Ayrıca siz gitmeyin eşya almaya, kardeş nişanlınızın kardeşi bir şekilde ikna ya da zorla kendisi alsın.
adamcağızın maalesef odu kopuyor ev ve araba ayrıca adamın is yeri kadının üzerine… sürekli tehdit ediyorevli değil mi görümceniz
kocasından utanır bence
ya da o eşyaların başına bir iş gelldi o da kavganızı bahane edip vermeyeceğim attım falan diyecek ...
Biz memuruz çok uzak şehirlerde oturuyoruz ve nişanlım da bıktı artık ben zaten evime adım aramayacağını baştan söyledimAa ne manyak insanlar var. Yalnız bu kadın nişanlınızın ablası ve bir şekilde hayatında olacak. Bundan sonra da yeni ve daha orijinal sorunlara hazır mısınız.
Yaaniyani sizde konu sahibi neden böyle bir kadınla muhatap olup eşyanızı bıraktınız ki ,normal olmadığını bile bile![]()
Oyle yapacağım mecburenVerir verir nasıl vermeyecek konudan komşudan da mı utanmayacak? Sessiz kalmayın bağırın çağırın o zaman mecbur verir.
yani tatil ayarlamıştı ve bebeğinden dolayı bizim eşyalar sığmadı bebek arabası puset vs gitmek istemedim ancak nişanlımı kırmamak icin iki günlük bir şey gideyim dedimyani sizde konu sahibi neden böyle bir kadınla muhatap olup eşyanızı bıraktınız ki ,normal olmadığını bile bile![]()
Eşyaları vermeyecek kadar deli olan bu kadın tatilde gezide hiç sorun çıkartmadı mı?Oyle yapacağım mecburen
yani tatil ayarlamıştı ve bebeğinden dolayı bizim eşyalar sığmadı bebek arabası puset vs gitmek istemedim ancak nişanlımı kırmamak icin iki günlük bir şey gideyim dedim
Teşekkür ederim büyük ihtimalle vermeyecek öyle yapacağımHemmennn anlatıyorum . Yıllar önce ev arkadaşım çamaşır makinami vermeyeceğini söylemişti ben ev tutmuştum kendime. Neyse kız Rus'tu . Önce insanlık namına kanundan bahsettim bilmiyordur olabilir dedim. Yinede vermem dedi. Polis çağırdım. Poliste yazık emeklilik yaşı gelmiş bı abiydi diyo ki ben bunun içinmi polis oldum :) Ciddi suç bu arada bu. Bizi baristirmaya calisiyolar o yüzden. Neyse polis eşliğinde nakliyeyle çıkış yapmıştım siteden. Dedim ki NAZDAROVYE BEBEYİM![]()
Teşekkür ederimArkadaş ülkece delirdik vallahi.
Değişik değişik konular okuyorum…
Hiç yüz göz olmayın madem faturası var elinizde polisle gidin.
Sakın evine gittiğinizde sinirlerinize hakim olamayıp kapıyı zorlama, darp vs yapmayın sakin kalın.
Zaten polis le gidince karakola gideceksiniz vermez ise şikayetçi olursunuz.