Gorumcem Geliyor

Tek diyebileceğim sey her zaman mesafeli dur,belki cok cok iyi anlasirsin belki hic anlasamazsin ama mesafe her zaman iyidir gerci yasca bayagi büyükmüs bir sorun yasayacagini sanmiyorum gorumce kabul ediyor mu?

Kabul ediyor ancak Sanırım süre ona biraz uzun geldi ama 3 ay garanti kalır.Bebeği de çok seviyor.Sevindi epey.

Valla çok haklısınız Elimden geldiğince anlaşmaya çalışıcam ilk defa böyle bişey yaşayacağım hiç fikrim de yok o nedenle.tşkler yorumunuz için

Sakin olacak her şeye hemen trpki vermeyece, düşüneceksiniz bu söz nereye gider diye. Sonra maddiyatiniz iyiyse hediye alın. Hafra sonları gezdirin onu. İnşallah iyi olur.

Evet aynen ben de bu şekilde yapacağım.tşkler

Herkesten en iyi o bakar sonuçta hala'sı. Soğuk ülke, dışarı çıkıp bebekle gezemeyecek fazla , kimseyi tanımıyor vs... o yüzden canı çok sıkılacak. Bu yüzden mutlaka akşamları ve hafta sonları onu gezdirin, hoş tutun, problem yaşamazsınız.

İşi kuran kişilerden biri benim bir tanıdığım. 2 senedir söyleyip duruyordu iş kuracağım kuruyorum şeklinde.Bana çok güvenir ve kabul etmem için çocuğa bakıcı bile buldu.Ama ben bakıcı istemiyorum şimdilik.Sertifikayı illa istemesinin nedeni de ortağı.Ortağı var ve profesyoneller.Ortağı ile o şekilde karar alınmış.Bir an önce sert. programa ve işe başlamamı istiyor.

Konuda yazdığınıza göre söylüyorum, siz böyle düşünerek sıkıntıyı davet ediyorsunuz.. Deneyini görün..

Süre zaten uzun erken getirtmeyiz.Ayrıca kendinin 2 büyük oğlu var.Tecrübeli yani.Okulum bitince kreşe verebilirim.Hem biraz büyümüş olur.ikinci kişi de düşünmekteyim.Henüz o kısım net değil bakalım.Allah yardımcım olsun inşallah.teşekkürler

Ne kadar yakın tanıdığın bilmiyorum ama baya yakın olsa gerek. İş hayatında duygusallığa yer yoktur. Adam başkasını mı bulamadı da sana bakıcıya kadar ayarlıyor, sertifika almanı bekliyor. İlginç.

Neyse bu konu bu değil tabi.

Haklısınız.Siz görümcesiniz galiba :) Öyle geldi sanki. Teşekkürler yorum için.

Teşekkürler.Merhametli birisidir ve Allah korkusu olan biridir.O nedenle biraz cesaretlenip bu kararı verdim açıkçası.

görümcenizde sizin için büyük bir fedakarlık yapıyor bunu unutmayın. sırt sizin içiniz rahat edebilsin diye evinden arkadaşlarından çevresinden ayrılıp hiç tanımadığı bir memlekete gidecek ve ha deyince geri dönemeyecek uzunca bir süre. bunun yanı sıra 9 aylık bi bebek bakacak siz büyün gün işteyken yani sorumluluk alacak.
ister istemez; yorgunluk stres özlem bunalma hepsiyle baş etmeye çalışacak birde sizin yanınızda diken üstünde olursa kendi iç huzursuzluğunu ister istemez size yansıtacak..
sizde yeni işe başlıyorsunuz birde kursa.. evin yemeği bebek için hijyenk temizliği çamaşırı ütüsüü emin olun sizde tam bir stres yumağı olacaksınız..
bütün bu süreç boyunca bunun farkında olup sık sık kendinize bunu hatırlatın sabırlı olun bebeğiniz ve onun geleceği için bu durumun gerekliliğini kendinize telkin edip ablasına karşı bunu yansıtmamaya çalışın..
hoş görün ve arada bir mutlaka ablasını dışarıya çıkartın oturup bolca sohbet edin
onunda stresini atmasına destek olun..
mükemmel pürüzsüz olmaz ama olabildiğince küçük pürüzlerle bu süreci atlatmanızı dilerim

Çok teşekkür ediyorum.Hepsine özen göstereceğim ben de bu sürecin çok iyi geçmesini kalpten istiyorum.Huzursuz olursa bebeğim de etkilenir yani.Hepimizin huzurlu olması için herşeyi yapacağım.Tekrar teşekkür ediyorum.

Görümceniz geldikten sonra bakıcı aramaya başlarsınız, siz evden çıktıktan sonra görümceniz onu gözlemler, zaten aylar süreceği için artık ailenin güvenini kazanır :) Eve kamera taktırır bakıcıya haber verirsiniz, telefonunuzdan izlersiniz sonra. İşe gittiğinizde hem alıştığınız biri olur hem bebeğiniz de alışmış olur. Hem her an kontrol edersiniz hem iyi bir işiniz olur ki çocuğunuz okula başladıktan sonra evde sıkıntıdan patlayacaktınız, bence her anne çalışmalı.

bende malesef çok sevdiğim canım annemle anlaşamıyorum. çocukluğumdan beri sürekli küsmesi, hep alttan alınmayı beklemesi, günlerce surat asıp aile içinde huzursuzluk olması benim suçum değil. bu onu sevmediğim anlamınada gelmez. başkasıyla anlaşamamak anlamınada gelmez. her zaman büyükler hatasız olmaz ...

Nickinize istinaden soruyorum, Amerika ya da Kanada'da mi yasiyorsunuz? Görümcenizi bakici olarak bildirecek misiniz? Yani para verceksiniz elbet, bunu beyan edeceksiniz degil mi? Ziyarete gelmek ayri, bakici olarak gelmek ayri. Olur da size veya esinize ulasamazsa polis, itfaiye veya ambulans, hastaneyi arayabilir mi? Yabancilar kar soguk demezler cocugu hep cikarirlar. Disarida kendini ifade edebilecek kadar yabanci dil biliyor mu? Bunlari sormamin nedeni eger bilmiyorsa ne tv seyredebilir, ne komsu ne arkadas edinebilir. Iki ay sonra yok olmuyor hep evin icinde bunaldim ben dönmek istiyorum diyebilir. Calisan olsa karsilikli iki tarafin da haklari olur. Benim yasadigim ülkede ise alim ve isten cikma-cikarma süresi 3 ay. Yani bugün isten ayrilacagini bildirirsen 3 ay sonra cikabilirsin. Ama görümceye kanunu uygulayamazsiniz gidicem dedi mi gidemezsin diyemezsiniz.

Kardesinin cocuguna herkes bakmak ister, aileden biri oldugu icin yabancilik cekilmez ne güzel ama bir de madalyonun öbür yüzü var. Durduk yere araniz bozulmasin sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…