Gorumcem Geliyor

Valla açıkcası nerdeyse görümceniz annem yaşında aklı başında bir kadındır herhalde sıkıntı yaşayacağınız sanmam.Bir de insanları her zaman ayna gibi düşünün siz iyi iseniz herkes iyidir.İstisnalar hariç bu zamana kadar sıkıntı yaşamazdınızsa bundan sonrada yaşamazsın.

Evet disarida isler böyle olabiliyor. Tamam yarin gel basla denmiyor. Bugün anlasirsin 3 ay sonra da ise baslarsin. Ya da isveren hemen baslamani da isteyebilir. Kanun iki tarafa da 3 ay hak taniyor. Süreyi bekleyip beklememek iki tarafa bagli. Kendi esimden biliyorum, O da hemen hemen bu sartlarda bir sertifika almisti.

Elbette zor olacak ama avantajlarını düşündüğünüzde görmezden gelinebileceğini düşünüyorum.
Gün içerisinde hem uzun saatler ona bakacak hem de aylar sürecek bu durum.
Doğal olarak bazı durumlara karışma hakkı bulacak kendinde. İster istemez biraz anne gibi davranmaya çalışacak bazı zamanlar. :)
Sizin net çizgileriniz olmalı ancak katı olmamalısınız. Bu şekilde sanırım atlatırsınız bu dönemi.

Olmazsa olmazlarınız varsa ilk etapta mutlaka konuşmalısınız.

Gorumcenız olgun bır yasta . Hayat tecrubesı vs derken bu durumuda kabul ettıgıne gore saygıda kusur olmadıkca bence sorun olmayacaktır. Evladınızı guvenıyorsunuz ötesı yok. Evde o olacak evın sorumluluguda onda olacak sızde tabıkı saygı duyup memnun edeceksınız. Boylece hıcbır sorun kalmayacaktır. Sız burda bır fedakarlık oldugunu unutmayın annenız gelmezmiş bakın anne kadar yakın bırı olacak.

Bakıcılar yerine güvendiğiniz anlaştığınız bir aile bireyine bebeğinizi emanet etmekle güzel bir karar vermişsiniz.Ama süre çok uzun .Eksi yönleri de eşinle eskisi gibi rahat olamayacak olmanız.Umarım hayırlısı olur hakkınızda

Kanadadayim.Gorumcemle o kadar yuksek seviyede resmi degiliz.Gelisi-gidisi ve burdaki tum masraflari bize ait olacak.Maas olmayacak cunku samimiyetimizden dolayi ayip olur.Cok resmi olsaydik maas olurdu ancak su durumda ayip kacar.Kendi si,ben esimle evlenmeden once buraya gelmis ve 3 aya yakin kalmis ayrica baska bir sefer gelmesinde de esim ABD ye gezmeye de goturmus.Yani az da olsa dili var ve adaptasyon problemi olmayacak.Esimin isyerinden birkac tane arkadasi bile var.O nedenle sansliyim.Tesekkurler ilginiz icin.

Burdaki Turklerin birbirleri ile olan iliskileri iyi diyemeyiz.Anlastiginiz ve guvendiginiz birini bulmak da cok zor haliyle.Kendisi Turk ile calismak istedigi ve bana guvendigi icin benimle calismak istiyor.Sertifika tamamen prosedur.Yapacagim isi zaten biliyorum , o nedenle de istiyor.Ortagi yer sahibi ve burada her meslek dali icin lisans programlari var.Ortaginin sarti da lisansli birinin calismasi.O nedenle okula gidecegim.

Yanı şartları çok iyi demiştiniz ya nedir şartları merak ettim maaş falan

Saatlik ucret baslangic icin $ 18/per hour. Tecrubesi fazla olanlar $ 22 ye kadar cikabiliyor.Sigortam olacak ve cocugumu da kapsayacak.Ofisin lokasyonu cok iyi.Ofis ortami da cok kalabalik degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…