- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi northamerica
-
Ne kadar yakın tanıdığın bilmiyorum ama baya yakın olsa gerek. İş hayatında duygusallığa yer yoktur. Adam başkasını mı bulamadı da sana bakıcıya kadar ayarlıyor, sertifika almanı bekliyor. İlginç.
Neyse bu konu bu değil tabi.
Benim bir tanecik kizkardesim var yanildiniz! Sadece mantik dahilinde fikrimi soyledim o kadar. Yada basima gelse nasil davranirdim ona gore yazmistimda neyse...Haklısınız.Siz görümcesiniz galiba :) Öyle geldi sanki. Teşekkürler yorum için.
Nickinize istinaden soruyorum, Amerika ya da Kanada'da mi yasiyorsunuz? Görümcenizi bakici olarak bildirecek misiniz? Yani para verceksiniz elbet, bunu beyan edeceksiniz degil mi? Ziyarete gelmek ayri, bakici olarak gelmek ayri. Olur da size veya esinize ulasamazsa polis, itfaiye veya ambulans, hastaneyi arayabilir mi? Yabancilar kar soguk demezler cocugu hep cikarirlar. Disarida kendini ifade edebilecek kadar yabanci dil biliyor mu? Bunlari sormamin nedeni eger bilmiyorsa ne tv seyredebilir, ne komsu ne arkadas edinebilir. Iki ay sonra yok olmuyor hep evin icinde bunaldim ben dönmek istiyorum diyebilir. Calisan olsa karsilikli iki tarafin da haklari olur. Benim yasadigim ülkede ise alim ve isten cikma-cikarma süresi 3 ay. Yani bugün isten ayrilacagini bildirirsen 3 ay sonra cikabilirsin. Ama görümceye kanunu uygulayamazsiniz gidicem dedi mi gidemezsin diyemezsiniz.
Kardesinin cocuguna herkes bakmak ister, aileden biri oldugu icin yabancilik cekilmez ne güzel ama bir de madalyonun öbür yüzü var. Durduk yere araniz bozulmasin sonra.
yurtdışında yönetici aisstanlığı için nasıl şartlar sundular sadece merak ettim
Ne kadar yakın tanıdığın bilmiyorum ama baya yakın olsa gerek. İş hayatında duygusallığa yer yoktur. Adam başkasını mı bulamadı da sana bakıcıya kadar ayarlıyor, sertifika almanı bekliyor. İlginç.
Yanı şartları çok iyi demiştiniz ya nedir şartları merak ettim maaş falanTam anlayamadim sorunuzu kusura bakmayin.
Yanı şartları çok iyi demiştiniz ya nedir şartları merak ettim maaş falan
Demekki yurtdışında olsam paraya para demicem:)Saatlik ucret baslangic icin $ 18/per hour. Tecrubesi fazla olanlar $ 22 ye kadar cikabiliyor.Sigortam olacak ve cocugumu da kapsayacak.Ofisin lokasyonu cok iyi.Ofis ortami da cok kalabalik degil.
Günde 8 saat calissan 22 dolardan aylık 3696 dolar yapıyor tlye vursan 11000 iyi para
Ben çok yemem McDonalds ucuz ucuzda bir ev tama!dır atarim kenara
Yalnı orda kiralar, yiyecek içecek de pahalı
Günde 8 saat calissan 22 dolardan aylık 3696 dolar yapıyor tlye vursan 11000 iyi para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?