- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
Salla hiç barışmaya gerek yoknedeni kv nin aldıgı evde oturmamız ve bana ben senin gibilerin ne mal oldugunu bilirim demesi
nedeni kv nin aldıgı evde oturmamız ve bana ben senin gibilerin ne mal oldugunu bilirim demesi
Aaa ben olsam barışmam o zamannedeni kv nin aldıgı evde oturmamız ve bana ben senin gibilerin ne mal oldugunu bilirim demesi
Sayın üyeküslüğün sebebi neki önemli olan o
nedeni kv nin aldıgı evde oturmamız ve bana ben senin gibilerin ne mal oldugunu bilirim demesi
Karşıda ki kişi ağzına geleni saysın bayramlar barışmak içindir deyip görmezden gelinmez. Terbiyesizlik yapmış hoşgeldin dersiniz ilerisi olmamalı.nedeni kv nin aldıgı evde oturmamız ve bana ben senin gibilerin ne mal oldugunu bilirim demesi
mecbur ben gitcem yanlarına kv de kalıo cünküOoo agır laf etmiş o gelirse bayramlaş ama bayram hatrına. Ben olsam barışmam
ooo çok ağır konuşmuş ben olsam hayatta muhatap olmamnedeni kv nin aldıgı evde oturmamız ve bana ben senin gibilerin ne mal oldugunu bilirim demesi
Ben hoş geldin bile dememKarşıda ki kişi ağzına geleni saysın bayramlar barışmak içindir deyip görmezden gelinmez. Terbiyesizlik yapmış hoşgeldin dersiniz ilerisi olmamalı.
bayramdan sonra düğünüm var ozman kesin taskınlık cıkarır bütün moralimi bozarBen hoş geldin bile demem
Yokmuş gibi davranırım
mecbur ben gitcem yanlarına kv de kalıo cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?