- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi environmentaleng
-
Eve gelen biri sonuçta hoşgeldinden ilerisi olamaz benim içinde. Oda benim büyüklüğüm terbiyemle alakalı. Zaten bu davranıştan sonra karşıda ki insansa anlar.Ben hoş geldin bile demem
Yokmuş gibi davranırım
Benim evime değil kayınvalidemin evine geliyosaEve gelen biri sonuçta hoşgeldinden ilerisi olamaz benim içinde. Oda benim büyüklüğüm terbiyemle alakalı. Zaten bu davranıştan sonra karşıda ki insansa anlar.
Hayır sakın korkup da alttan alma ya. Ağır terbiyesizlik etmiş. Yaptığıyla kalmasın. Gayet de tepkili olmaya hakkın var.bayramdan sonra düğünüm var ozman kesin taskınlık cıkarır bütün moralimi bozar
Aaa daha evlenmediniz mibayramdan sonra düğünüm var ozman kesin taskınlık cıkarır bütün moralimi bozar
işte benim evime deil kv ye gelio ama ben bayramın birinci günü kv ye ugrucam mecburen görcem onu ordaBenim evime değil kayınvalidemin evine geliyosa
Ev sahibi hoş geldin dese kafi bence
nikahım oldu canım ama düğünüm bayram sonrasıAaa daha evlenmediniz mi
Görümcem deyince evlisiniz sandım
Görümce adayınız henüz ve çok çirkin şeyler yaşanmış şimdiden
Bende kendi evine geliyor sandımBenim evime değil kayınvalidemin evine geliyosa
Ev sahibi hoş geldin dese kafi bence
Ben olsam demem diyorum bendeişte benim evime deil kv ye gelio ama ben bayramın birinci günü kv ye ugrucam mecburen görcem onu orda
alttan alma hiç. alttan alırsan terbiyesizliğin dozu artar. böyleleri insanlıktan anlamaz.işte benim evime deil kv ye gelio ama ben bayramın birinci günü kv ye ugrucam mecburen görcem onu orda
evet baska sehirdeGörümce uzakta mı yaşıyor?normalde
Eh bu da iyi bişey bi nebzeevet baska sehirde
evet cok şükürEh bu da iyi bişey bi nebze
Kozunu ailesi ile paylaşsınnedeni kv nin aldıgı evde oturmamız ve bana ben senin gibilerin ne mal oldugunu bilirim demesi
evet bende hosgeldin hayırlı bayramlar deyip oturcam bi köşeyemerhaba, hayırlı bayramlar üç kelime et gerisini görmezden gel bu sana önerim. ama ben olsam o lafı bana eden birisinin yüzüne bakmam..
merhaba, hayırlı bayramlar üç kelime et gerisini görmezden gel bu sana önerim. ama ben olsam o lafı bana eden birisinin yüzüne bakmam..
Hoş geldin de deme. Diğerini de. O samimi oluyo hem hoşgelen sensin o eve.evet bende hosgeldin hayırlı bayramlar deyip oturcam bi köşeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?