Görümcem gidiyor :-(

umut oldun burdaki bekarlara var yani boyle gorumceler dunya (Turkiye bile demiyorum ) topraklari uzerinde.. Allah muhabbetinizi daim etsin..
Var var soyları tukenmedi henüz ya benim duam kabul oldu ondan diyorum ben hep. Kiz kardeşim yok ve cok uzulurdum Allah bana kizkardes verdi sonradan. Esimden cok benle kardes gibi. Bir de benziyoruz gorunus olarak da.

Var var soyları tukenmedi henüz ya benim duam kabul oldu ondan diyorum ben hep. Kiz kardeşim yok ve cok uzulurdum Allah bana kizkardes verdi sonradan. Esimden cok benle kardes gibi. Bir de benziyoruz gorunus olarak da.
ay agliycammm benimde kzikrdesim yok en buyuk haylimdi gelinimizi kizkardesim gibi gormek
goruyorumdaa arada mesafe olunca olmuyor isteee

Cok uzuldum ama dert etme. Ayni ulke sonucda. Hem akilli telefonunuz varsa tango dan gorusursunuz. Biz farkli ulkedeyiz gun icinde ikisi ile whatsapp da grubumuzdan konusuyoruz

Haftasonu da tangodan hem kv,kp de oluyor ozaman.

o kadar vahim mi durum ?

Amin tek derdimiz bu olsun ama üzülüyorum işte.
Daha beni tanıyalı 1 hafta oldu şunun şurasında, ilk başta uyuzluklar yaptı ama nişanlım susturdu hepsini ben de biraz cazgırlık yapınca şimdi benden iyi gelin yok . Aksiyona bakar mısın Bomba gibi başlangıç derler ya işte benim o ya hehee
Bakalım evlenince neler olacak, ama açıktan açığa bir şeyler yapabileceklerini sanmıyorum pek. Nişanlımdan çekiniyorlar biraz.

Uzak olunca öyle mi oluyor
Bir araya gelince anlasabiliyor musunuz
anlasiyoruz tabiki
kardeismle iki dk konusir kaaptiriz teli hep isim var abla der :) sankim fabarika yonetiyor , i$i hiç bitmez :)
gelinle telefon açtikmi bi saati kesin konsuruuz ama iste o telefonu elime almak bi sorun, 3 çcouk var bende kendime vakdim yokki onu arayim
sizin ki oyle deildir , sartlariniz farkli ayni olmaz bizim gibi

Hadi yaa. Aman bu insanlar güzelce geçinmek varken karsidakinden ne ister ki demi.Nisanlindan cekinmeleri iyi bunu hep korur inşallah nisanlin

Evet bizim çok vaktimiz oldu. Benim çocuk yok o bekar işte. Bir de aynı sehirdeydik. Dik artık olmuycaz

Cok uzuldum ama dert etme. Ayni ulke sonucda. Hem akilli telefonunuz varsa tango dan gorusursunuz. Biz farkli ulkedeyiz gun icinde ikisi ile whatsapp da grubumuzdan konusuyoruz

Haftasonu da tangodan hem kv,kp de oluyor ozaman.
Bu tango skype gibi birşey mi. İkimizin de var akıllı telefonu.

Görümcem evlenirken bende böyle hissettim hep beraber hamile kalıp doğurmayı hayal ederdik. Hayatım da geçirdiğim en mutlu Anlar onunladır. Onunla gittiğim tatili hiç unutamam. Eşim iş için şehir dışında olduğundan hep beraberdik. Ha ilk zaman çok çektirdi ama sonra özür diledi unuttuk gitti. Birbirimize kızmış isek hemen söyledik diş bilemedik hiç varlığımız yoğumuz ortaktı. O evlendi artık evi eşi oldu sonra ben başka şehre geldim ama hayalimiz oldu bebrklerimizin arası 4 ay
Şimdi 2 ayda bir 2 günlüğüne gelir mutlaka bizi görmeye. Evimizde bayram olur kardeş gelmiş gibi mutlu olurum. Her hafta 3 kere de olsa konuşuruz mutlaka.
Uzaklık gönüle mani değil derim.

Ay ne güzel hala gelip gitmesi. Allah evlatlarını zi size bagislasin. Ya uzaklık mani değil tabi ama iste ha deyince gorusmek sıkıntı.
O atanmayi o kadar cok istiyordu ki haberi alınca ben ağladım sarildik. Hem mutluyum hem üzgün iste.

Evlenirken herşeyin değişeceğini biliyordum.Biz beraber uyurduk. Küçük evlendim ben beraber büyüdük ondan öylr kardeş gibi olduk. 5 sene evlenmeyi bekledi babası vermedi hep ağladı tabi bende. Ama yine de sevdiğine kavuştuğu için mutlu olmuştum. Ha deyince elbette gelemiyor çocuğu var eşi var. Yol uzun. 2 ay önce 2 hafta ara ile kp gelirken oda geldi şimdi bayram da biz gidicez. Zamanla alışırsın merak etme. Gönlünde yeri varsa eğer engel olacağını sanmıyorum
Bak bizde olmadı hala eski günlerde ki gibi kız senin ağzını yirimmm diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…