Görümcem gidiyor :-(

posetci kayinvalide
Yaa bakalım bizimki ne diyecek torun olunca yandik . Ama iyidir kız kötü niyetinden yapmaz, dusunemez sadece ama bazen sinir oluyorum düşün sün arkadaş diyorum
Ben çok çektim canım benim. Gençliğimi çaldı resmen düşünce yok, her şeye karışır yattın kalktın her aklıne gelecek şeye. Bilgisi yoktur fikri vardır her konuda. Sadece yönetmek ister. Amann gelmişim 33 yaşına iki çocuğum var artık takmıyorum. Yaptıkları nasıl olsa gerçek dünya da çıkıcak karşısına bende zaten orda hesap sorucam kv den. Bırakmam peşini

Aminnnn. Demek ki sende iyi görümcesin ki istiyor gelin. Ne güzel allah kalbine göre versin inşallah.
kendimi övmek gibi olmasın da fena görümce sayılmam ne karışırım ne birşey, bir yaş büyüğüm kendisinden 2 yıldır bir kötülüğümü fesatlığımı görmemiştir.

çoğu zaman da kardeşimin hatırına sabır ederim herkesin yüzüne kızdığım şeyleri söyleyen biri olmama rağmen ona en fazla

araya mesafe koyarım hiç ne gider ne arar ne sorarım o çok üstüme düşer bir yanlışım mı var kalbini mi kırdım

ne olur bize gel diye tutturur.

33 mü . erken evlendin demi, beraber oturdun ah ya bu beraber oturmaları hic sevmiyorum. Ben Allahtan ayri evdeyim. Ev ev ustune olmuyor. Anlayisli olsa belki biiir yeree kadar.

33 mü . erken evlendin demi, beraber oturdun ah ya bu beraber oturmaları hic sevmiyorum. Ben Allahtan ayri evdeyim. Ev ev ustune olmuyor. Anlayisli olsa belki biiir yeree kadar.
haklisn sende cnm ama kisiden kisiye değişir yaa. her gelin gelin değil her görümce gormce değil. her kv kv değil. önemli. olan ici fesat dedikoducu olmicak en önemlisi gelinini kızı gibi benimsicek. yoksa altli ustlu oturmada inan bsey yok. dedign gbi ici fesat bi kv ise hic gereği yok oturmanin uzaklasirsn. ama ne demsler ne ekersen onu bicersin kv sonradn onunde bulur ne ettiyse.

Yok canım ayrı evim vardı benim ama oğlunu bir şekilde elinde tutma yapmış. Yasak olduğu için söyleyemiyorum. Eşim iş inde şehir dışına çıkardı evde kalmama izin vermezlerdi. Eşim arada geldiğinde 1 gün evde kalırdık hepsi o. Anlayış nerdeee? Bize birbirinizi fazla yormayın erken yatın diyen de anlayış mu olur allah aşkına.
Ben ameliyat olucam sende bana bakıcan diye direten insan dan ne beklersin? Bırakta içimden gelsin demi? Ama nr oldu ne dediyse hepsini yaşadı. En son ameliyat oldu 2 küçük çocuğumla ben baktım aylarca. Bakarım yine olsa bakarım allah rızası için bakarım
Zorlama ile değil.

Ne kadar güzel ilişkiniz var maşallah
Böyle güzel bir bağ olunca üzülmeniz normal
Ama iş durumu varsa üzülmeyin onun için iyi olacaktır ve tayinle umarım geri gelir kaldığınız yerden devam edersiniz

En sevdiğim nr güzel karışmıyorsun, ne güzel mesafe koyuyorsun ve oda sana değer verip geliyor peşinden.
Keşke herkes senin gibi yapabilse ama işte insanın içinde olucak o duygular anlayış yani. Ama işte olmayınca olmuyor.

kendime yapılmasını istemediğim görümceliği ona da yapmıyorum

keşke insanlar kendilerine yapılmasını istemediği davranışları karşısındakine de yapmamayı öğrense hiç bir sorun kalmaz böylece

aynen bende bi gorumceyim. kendimi ovmeyi de sevmem ama olani derim hep. biz yengmle altli ustlu oturyorz bir yiyoruz. annem yapiyor yemekleri. suan bana deseler ayrln ayri yeyin asla icimden gelmez kabul etmem ayri yemeyi bogazmdan gecmez. ne alirsam aynisini alrm yengeme sec derim seslenrm. her konuda destekcim benim sagolsun oda kendi halinde hic kotuluk düşünmez. annemde aynı şekilde öyle. abmle tartssalar atyorm abm hakli olsun yengmi savunrm hic bi sekilde ezdrmem kmseye. zaten akrblar cekemiyor bir yememize onumde diyorlar anneme ayorin yemegi nerye kadr die. sizene sizmi doyuryorsnz karnimizi cok iyiyz die ALLAH a cok sukur cekemiyorlar. COK konstm k.bakmayn .d yani her gorumce kotu degil bi aciklk getrm istedm :)))

Estağfurullah neden çok konuşmak olsun. Ne güzel böyle şeyler duymak. Benim görümcem de bana alırdı yenge sana aldım inşallah beğenirsin diye. Sakız alsa kıymet veririm. Düşünmesi yeterli ki hediyenin büyüğü küçüğü olmaz. Bize de bir komşu yaptı aramızda kavga çıkarmak için. Hadi dedi gelin görümce kavga edin. Görümcem açtı ağzını yumdu gözünü kadına. İyi de yaptı. Bazen derim abin böyle diye oda yenge sen haklısın tabi ki de abim kız ne diyeyim odun işte boşverrrr der.
Az önce arkadaşın dediği gibi kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapmican.
Ayrıca görümcemin kızı bana teyze der yenge bilmez teyzesiyim ben onun.
Özledim ya günler geçsede bayram gelse görsem bende.

MASSALLAH canım ALLAH bozmasın öyle. de olmalı. empati kurmak lazım. ama kötü davrananlar vallaha eden bulur ben inanıyorum ilerde önüne çıkar. ki ciksnda kötü davranan kv ve gorumceler için. en başta kv gelini kızı gibi görecek bi gelin gibi değil. gorumcede bi abla gbi görecek boyle oldumu bi sknti olmaz. iyi anlasmak.gbisi yok ya ölümlü dünya kalp kırmaya hiç. değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…