- 1 Nisan 2020
- 440
- 563
- 18
arkadaslar daha onceki konumda belirtmistim gorumcelerimle gorusmuyoruz. Bi tanesinin ikiz bebekleri oldu ama gormeye gitmedik esim bu konuda cok kati kendisi gitmiyor. Cocuklar 5 aylik oldular ve ara ara fotograflarini esime yolluyordu esim cvp vermiyordu. Dün gorumcem goruntulu aradi cocuklari gostermek icin esim acmicakti ben zorladim kendisini gostercek degil heralde cocuklari gosterir dedim oyle actirdim ve cocuklari gosterdi ben cok tuhaf oldum boyle seylerde yelkenler suya iniyo bende vicdanim aklimin onune geciyo. Bilmeyenler icin kisaca ozet gecim esimin kardesler surekli olarak durduk yerek kusup canlari istedigi zamam konusmaya calisan yapiyo sahip. Benim actigim konuda girumcelerim son 3 yildir beni butun sosyal medya hesaplarindan cikartip esimin eski sevgilisini eklediklerini yazmistim. 3 yildir hicbir sekilde konusmuyoruz. Ama ben ikizlerine dogum yapan gorumceme oda anne oldu diye ve cocuklari erken dogdugu icin kuvezde kaldi diye dayanamayip mesaj atmistim saglik sihhat dilemistim oda cvp vermedi zaten. Simdi dunde boyle birsey yapinca ben yine yelkenleri suya indirdim yaptiklari seyleri gozum gormez oluyo boyle olunca vicdanim on plana cikiyo ne ya gerek bi akil verin belliki yine konuak gorusmek istiyolar ama esim diyorki ben artik onlardan emin olmadigim icin konusmayi dusunmuyorum bugun konusurlar yarin yine anlam veremedigim sekilde kuserler ugrasamiyorum artik yoruldum dedi.