Görümcem hamile

Ne guzel Allah bekletmemis sizi.. isteyen herkese versin Rabbim

erken yasta cocuk yapip mutlu olanda var ona bakarsan.. yani bazi seyler nasip kismet

Iste boyle yargilamaya kucuk gorulmeye devam edildikce burasi Turkiye olmaktan da cikacak. Afganistan Suriye olacagiz. Bence yargilamak yerine o kizlara sahip cikilmali, bilincli bi anne olmalari icin devlet katkili planlamalar yapilmali.

Allah size de nasip etsin gorumcenizin kucagina da saglikla almak nasip olsun. Ni arkadasim cok istiyodu ama olmuyodu bi yakini ondan once hamile kaldi biraz uzuldu benim neden olmuyo diye. Sonra arkadasi dusuk yapti. Kiz kendini yedi benim mi nazarim degdi diye. Herseyin zamani var yani

Ne guzel Allah bekletmemis sizi.. isteyen herkese versin Rabbim

erken yasta cocuk yapip mutlu olanda var ona bakarsan.. yani bazi seyler nasip kismet
Evet ama olmayabilir diye kendimi hazirlamistim. Surekli olmazsa ne gibi tedavilere yonelebilirim diye dusunuyordum. :)

Ayrica evet genc yasta evlenip anne baba olan ve mutlu olan ciftler de var. Herkes universite mezunu olacak, kariyer yapacal diye birsey yok. Kim nasil mutluysa oyle yasamali.

Lütfen umutsuzluğa kapılmayın . Muhakkak vakti zamanı vardır. Günü gelince Rabbim ol der ve olur . Neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum . İnsan elinde olmadan imreniyor,istiyor. Fakat en başta yapmanız gereken çocuk düşüncesini kafanızdan silerek eşinizle birliktelik yaşamak. Düşünce de inanılmaz etkiliyor . Baktınız yine olmuyorsa tıbbı destek alın . Belki bir sıkıntı vardır . Ama unutmayın Rabbim anne - baba olmayı nasip ettiyse illa olur

Yıllarca tedavi gördüm 12 yıl sonunda anne oldum. Benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu. Hem de 2 tane. Bir sürü insanın gebelik haberini duydum Ama hiç üzülmedim. Herkesin rıskı ayrıdır. Seni çok çok iyi anlıyorum ama kafanı mesgul et. Bir de görümcene bu hislerini belli etme ki o heycanını, mutluluğunu yaşasın. Allah sana da tez zamanda sağlıklı evlat versin

Ya Allah vermeyedebilirdi, kendi bilecegi bir is. Elinden geleni yapip Allaha birakirsin…

dogurmak icgudusel birsey.. bir zaman sonra dogurmak istiyorsun. Yani bunu ben demiyorum uzmanlar diyor. Hic bebek istemeyen bir is arkadasim bi sure sonra icimden geldi istedim diyordu cok istemeye baslamistim filan dedi..her kadin ayni degil tabiiki.. yani 2 durumdada guzel seyler var.. cocuk olmasa omur boyu gez durumun varsa tabii.. uykusuz geceler yok gebelikten alinan verilen kilolar yok.. is hayatina engel yok.. daha korkusuzca yasayabilirsin daha az sorumluluk ne de olsa.. tabii bu bir secimdir ya da kader. 2 turlude Allaha siginmayi bilsek aslinda mutlulugu bulmus oluruz

Daha cinsellik yaşamaya başlayalı 1 yıl bile olmamış. Yaşında emimin 25 altı. İşin gücünde yok evde can sıkıntısından hamileliğe,görümcene sarıyorsun.
Vay be insanları tanımadan hüküm vermek ne kadar da kolay belki yaşım büyük belki küçük
çalışıyorum veya çalışmıyorum can sıkıntısından hamileleğe sarmak değişik nasıl bir kafa yapısı çözümlemek dahi istemiyorum.

Ben biraz yalnizliktan korktum. Cunku ailem farkli bi ulkede. Esimin ailesi farkli sehirde. Ben de su an yasadigim sehire evlendikten sonra yerlestim pekte cevrem yok. Home office isin icine girince iyice ev kuşu oldum. Dedim bi bebegim olur, o bana arkadas olur. Buyuturum, hayatimiza nese renk katar. Cunku dusunuyorum ne annannem ne dedem hayatta degil. Annemin kardesleri de uzaktalar. E annemin esinden cocuklarindan baska kimi var su an komsu arkadas saymiyorum onlar bi yere kadar. Dedim benim de ileri de tek esim olacak, cocugu buyuturuz, isini gucunu eline alinca da kari koca emekli hayati yasariz ve en azindan bi cocugumuz arar sorar bizi ara sira yanimiza gelir falan :) ben daha dogurmadan cocugun yetiskinligini dusunmeye basladim. :) ama zaman su gibi akip geciyor, pandemiye ragmen..

Çok erken daha acele etme , üzülme.İlk gebeliğim 3.ayda ,ikinci gebeliğim 9.ayda oluştu .1-1.5 yıl normal kabul ediliyor.

Ondan sonra bebekten sonra "esim bana hiç bakmiyor" "ilgisiz gibi his ediyorum" "uykusuzum zaten, hayat çok zor" temali konular geliyor.

Ya daha evliligine yatirim yapmadan, bebek ne is? Daha yeni vajinismusu yenmissin. 13 ayda az bir zaman degil. Önce birbirinize biraz doyun. Cinselligin tadina bakin. O bile yok. Önce olmuyor, ondan sonra sirf bebek için cinsellik. Ee bebek olduktan sonra? Yok olur o cinsellik, ondan sonra konu açilsin "eskiden böyle degildi" diye. Ki bunun eski hali bile yok bu konuda.

Görümceye degil, kendi evliligin ve mutluluguna önce odaklan. Adam ile bir tatile git, beraber istediginiz saatte yatin, kalkin, yiyin için,.. Bebek öyle kolay bisey degil. Insanin tüm hayatini ömür boyu degistiriyor. Es ile iliskiyi zor durumda birakiyor,..

Evet pandemi gecen sene mart gibiydi..ama bununla yasamayi ogrendik belkide..

gebeligin daha cok yeni.. ama birseyi cok istersen katlanmasi biraz daha kolaylasiyor sanki.. hele bi saglicakla bitir dogumunu yap.. emeklilik filan herseyi dusunmussun masallah zaman cok cabuk geciyor ve bir bakmissin kollarinda

Eminim çok zor bir durum ama hayat biraz böyle bir şey. Bir şeylere bazıları pek çabalamadan ulaşıyor, bazıları çok çaba sarf edip ulaşabiliyor, bazıları hiç ulaşamıyor. O yüzden onun şu kadar sürede oldu benim niye bu kadar sürede olmadı kıyaslamalarına girmeyin. Herkesin zamanı kendi içinde akıyor. Bu gibi şeylerde gecikme falan söz konusu değil. Henüz olmadıysa uygun zaman değildir.

13 ay vajinusmusla mücadele etmişsiniz 2 senelik evlisiniz ve 9 aydır hamile kalmaya çalışıyorsunuz. yani topu topu 2 aydır düzenli bir seks hayatınız var. adamlarla resmen hiç seks yapmayayım 2 ay içinde hamile kalayım diye düşünerek çocuk için evleniyorsunuz. bir erkek için çok onur kırıcı olmalı, adam evleniyor tam düzenli seks hayatı olacak hanımı hoop hamile kalıyor, hayır da diyemiyodur adam ne desin. ayrıca çok kıskanç ve fesatsınız. Allah çevremden sizin gibi insanları uzak tutsun. Görümcenizin haberi var mı durup durup ağlama krizilerine girdiğinizden

Hepsini tam okumadım ama sabırlı olun.
Gebe kalamamak ne demek iyi bilirim ama inan bana sen sağlıklı ve stressiz olduğun sürece oluyor bu iş.
Tedavilik durumunuz varsa hemen başlayın sonrası zaten kendiliğinden gelecektir.
Görümce, elti, kardeş, dost kim varsa gebe olabilir bu sorun olmasın yeter ki gönlünü güzel tut.

Bazen yarışa girmek bile vücudu strese sokuyor olmuyor bebek.

Sizi çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda size de nasip olsun inşallah.tabi ki kötü kalpli değilsiniz . Zaten bu kötü kalplilik değil. İnsan üzülüyor niye olmuyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…