Ne guzel Allah bekletmemis sizi.. isteyen herkese versin RabbimEvet tedavi goren artik cok fazla. Ben mesela daha denemelere baslamadan esimin basinin etini yedim. "Ya kesin bizim de bi sorun cikacak, tedaviyle ugrascaz baksana artik dogal yolla gebe kalinmiyor falan" diye. Ama ilk denememizde oldu. Yani cidden cevremizde bizi kotu etkiliyor . Keske bu kadar cok bilgiye acik olmasaydik. Okuya okuya iyice kafayi siyiriyoruz..
Tabiki de iyi ornek degil. Ama burada bi derdi olan genc bir kadina bu yorumu yapmak cok cirkince.
Iste boyle yargilamaya kucuk gorulmeye devam edildikce burasi Turkiye olmaktan da cikacak. Afganistan Suriye olacagiz. Bence yargilamak yerine o kizlara sahip cikilmali, bilincli bi anne olmalari icin devlet katkili planlamalar yapilmali.25 yaş altı,eğitimini tamamlamamış evlenme bide üstüne çocuk yapma meraklısı kızların büyük çoğunluğuna ne oluyor biliyor musunuz? Burası Türkiye Avrupa’dan kopup gerçek hayata dönmenizi tavsiye ederim. Çok merak ediyorsanız o kızlara ne olduğunu buradaki konuların hangi yönde ağırlıklı olduğuna bakın.
Evet ama olmayabilir diye kendimi hazirlamistim. Surekli olmazsa ne gibi tedavilere yonelebilirim diye dusunuyordum. :)Ne guzel Allah bekletmemis sizi.. isteyen herkese versin Rabbim
erken yasta cocuk yapip mutlu olanda var ona bakarsan.. yani bazi seyler nasip kismet
Lütfen umutsuzluğa kapılmayın . Muhakkak vakti zamanı vardır. Günü gelince Rabbim ol der ve olur . Neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum . İnsan elinde olmadan imreniyor,istiyor. Fakat en başta yapmanız gereken çocuk düşüncesini kafanızdan silerek eşinizle birliktelik yaşamak. Düşünce de inanılmaz etkiliyor . Baktınız yine olmuyorsa tıbbı destek alın . Belki bir sıkıntı vardır . Ama unutmayın Rabbim anne - baba olmayı nasip ettiyse illa olurMerhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim 13 ay kadar vajinismusla mücadele ettim sonrasında yendim 9 aydır gebelik düşünüyorum 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum gebeliğim oluşmadi bu akşam benden yaşça büyük ve 2 aylık evli olan görümcemin hamile olduğunu öğrendim ben kötü kalpli birisi değilim üzülmedim onun adına çok sevindim ama kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden ve ağlıyorum sizlerle paylaşmak istedim...
Yıllarca tedavi gördüm 12 yıl sonunda anne oldum. Benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu. Hem de 2 tane. Bir sürü insanın gebelik haberini duydum Ama hiç üzülmedim. Herkesin rıskı ayrıdır. Seni çok çok iyi anlıyorum ama kafanı mesgul et. Bir de görümcene bu hislerini belli etme ki o heycanını, mutluluğunu yaşasın. Allah sana da tez zamanda sağlıklı evlat versinMerhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim 13 ay kadar vajinismusla mücadele ettim sonrasında yendim 9 aydır gebelik düşünüyorum 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum gebeliğim oluşmadi bu akşam benden yaşça büyük ve 2 aylık evli olan görümcemin hamile olduğunu öğrendim ben kötü kalpli birisi değilim üzülmedim onun adına çok sevindim ama kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden ve ağlıyorum sizlerle paylaşmak istedim...
Ya Allah vermeyedebilirdi, kendi bilecegi bir is. Elinden geleni yapip Allaha birakirsin…Evet ama olmayabilir diye kendimi hazirlamistim. Surekli olmazsa ne gibi tedavilere yonelebilirim diye dusunuyordum. :)
Ayrica evet genc yasta evlenip anne baba olan ve mutlu olan ciftler de var. Herkes universite mezunu olacak, kariyer yapacal diye birsey yok. Kim nasil mutluysa oyle yasamali.
Vay be insanları tanımadan hüküm vermek ne kadar da kolay belki yaşım büyük belki küçükDaha cinsellik yaşamaya başlayalı 1 yıl bile olmamış. Yaşında emimin 25 altı. İşin gücünde yok evde can sıkıntısından hamileliğe,görümcene sarıyorsun.
Ben biraz yalnizliktan korktum. Cunku ailem farkli bi ulkede. Esimin ailesi farkli sehirde. Ben de su an yasadigim sehire evlendikten sonra yerlestim pekte cevrem yok. Home office isin icine girince iyice ev kuşu oldum. Dedim bi bebegim olur, o bana arkadas olur. Buyuturum, hayatimiza nese renk katar. Cunku dusunuyorum ne annannem ne dedem hayatta degil. Annemin kardesleri de uzaktalar. E annemin esinden cocuklarindan baska kimi var su an komsu arkadas saymiyorum onlar bi yere kadar. Dedim benim de ileri de tek esim olacak, cocugu buyuturuz, isini gucunu eline alinca da kari koca emekli hayati yasariz ve en azindan bi cocugumuz arar sorar bizi ara sira yanimiza gelir falan :) ben daha dogurmadan cocugun yetiskinligini dusunmeye basladim. :) ama zaman su gibi akip geciyor, pandemiye ragmen..Ya Allah vermeyedebilirdi, kendi bilecegi bir is. Elinden geleni yapip Allaha birakirsin…
dogurmak icgudusel birsey.. bir zaman sonra dogurmak istiyorsun. Yani bunu ben demiyorum uzmanlar diyor. Hic bebek istemeyen bir is arkadasim bi sure sonra icimden geldi istedim diyordu cok istemeye baslamistim filan dedi..her kadin ayni degil tabiiki.. yani 2 durumdada guzel seyler var.. cocuk olmasa omur boyu gez durumun varsa tabii.. uykusuz geceler yok gebelikten alinan verilen kilolar yok.. is hayatina engel yok.. daha korkusuzca yasayabilirsin daha az sorumluluk ne de olsa.. tabii bu bir secimdir ya da kader. 2 turlude Allaha siginmayi bilsek aslinda mutlulugu bulmus oluruz
Evet pandemi gecen sene mart gibiydi..ama bununla yasamayi ogrendik belkide..Ben biraz yalnizliktan korktum. Cunku ailem farkli bi ulkede. Esimin ailesi farkli sehirde. Ben de su an yasadigim sehire evlendikten sonra yerlestim pekte cevrem yok. Home office isin icine girince iyice ev kuşu oldum. Dedim bi bebegim olur, o bana arkadas olur. Buyuturum, hayatimiza nese renk katar. Cunku dusunuyorum ne annannem ne dedem hayatta degil. Annemin kardesleri de uzaktalar. E annemin esinden cocuklarindan baska kimi var su an komsu arkadas saymiyorum onlar bi yere kadar. Dedim benim de ileri de tek esim olacak, cocugu buyuturuz, isini gucunu eline alinca da kari koca emekli hayati yasariz ve en azindan bi cocugumuz arar sorar bizi ara sira yanimiza gelir falan :) ben daha dogurmadan cocugun yetiskinligini dusunmeye basladim. :) ama zaman su gibi akip geciyor, pandemiye ragmen..
Sizi çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda size de nasip olsun inşallah.tabi ki kötü kalpli değilsiniz . Zaten bu kötü kalplilik değil. İnsan üzülüyor niye olmuyor diyeMerhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim 13 ay kadar vajinismusla mücadele ettim sonrasında yendim 9 aydır gebelik düşünüyorum 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum gebeliğim oluşmadi bu akşam benden yaşça büyük ve 2 aylık evli olan görümcemin hamile olduğunu öğrendim ben kötü kalpli birisi değilim üzülmedim onun adına çok sevindim ama kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden ve ağlıyorum sizlerle paylaşmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?