- 5 Aralık 2009
- 586
- 30
- 118
- Konu Sahibi womenslove
-
bende görümceme çok şık bir pantolon almıştım harikaydı ya yüksek bel korseli çok şık ve iyi bir markaydı
paketi açar açmaz ay bu ne yaa ben bunu asla giymem çok kötü çok dedi bana al bunu değiştir başka bişeyle dedi
aldım bende hiçbişey demeedim aradan zaman geçti beni aradı pantolonumu değiştirdinmi dedi pantolona ihtiyacım var ne zaman getiriceksin dedi , bende ne münasebet ben sana hediye aldım sende suratıma atmaktan beter ettin sen hakkını kaybettin kusura bakma o pantolonun aynısının küçük bedenini aldım kendime seve seve giyiyorum dedim sustu
bence hiç kafana takmana değmez ben olsam değiştirmem alırsamda tekrar vermem
Bu tarz davranan insanlara uyuz oluyorum. Çok büyük saygısızlık bence. Bir daha hediye alma hatta saati al kendin kullan sen hakkını kaybettin de. Bazen böyle yerler dönüm noktası oluyor. Sen susup ara bozulmasın dersen daha fazla yükleniyorlar. Paylamak lazım bazen. Yengem ilk gelinine hediye aldığında tam 7 kez değiştirmek zorunda kaldı. Onun yerinde ben olsam suratına çarpardım o hediyeyi.
Nasıl yani, nasıl 7 kez
merhaba kızlar görümceme doğum günü hediyesi olarak bir saat aldım ama hediyesini verince pek beğenmedi gibi geldi bana, suratını ekşitip tam sevdiğim tip değil ama olsun dedi kırıldım biraz, sizce de hediyem kötü mü?? Resmimi eklemeye çalışıcam inşallah ekleyebilirim. Yorumlarınızı bekliyorum değiştirsem mi saati??
Bıldıgın yedi kez. Önüne rengini, bunun duruşunu berikinin yakasını beğenmedi sürekli değiştirdi. Ilk baştan bu kadar yüz verdi yengemi şimdi konuşmuyorlar.
Merhaba kızlar görümceme doğum günü hediyesi olarak bir saat aldım ama hediyesini verince pek beğenmedi gibi geldi bana, suratını ekşitip tam sevdiğim tip değil ama olsun dedi kırıldım biraz, sizce de hediyem kötü mü?? resmimi eklemeye çalışıcam inşallah ekleyebilirim. Yorumlarınızı bekliyorum değiştirsem mi saati??
Merhaba kızlar görümceme doğum günü hediyesi olarak bir saat aldım ama hediyesini verince pek beğenmedi gibi geldi bana, suratını ekşitip tam sevdiğim tip değil ama olsun dedi kırıldım biraz, sizce de hediyem kötü mü?? resmimi eklemeye çalışıcam inşallah ekleyebilirim. Yorumlarınızı bekliyorum değiştirsem mi saati??
ayy bikere hediye yahuu begenmesende belli etme..öyle takılmayacak cinsten bişi değilki sade günlük bence hoşş..bana gönder ben takarımm seve seveMerhaba kızlar görümceme doğum günü hediyesi olarak bir saat aldım ama hediyesini verince pek beğenmedi gibi geldi bana, suratını ekşitip tam sevdiğim tip değil ama olsun dedi kırıldım biraz, sizce de hediyem kötü mü?? resmimi eklemeye çalışıcam inşallah ekleyebilirim. Yorumlarınızı bekliyorum değiştirsem mi saati??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?