Görümcem Hediyemi beğenmedi :((

tarzım değil dediyse tamam deyip alsaydın saati ne değişeceksin ki ben senin yerinde olsam takar koluma kendim kullanırdım soracak olursada senin değil ama benim tarzım artık bi daha ki doğum gününe düşünürüz derdim

Hahahah sekersizcay harikasın! Konu sahibesi görümcene ben olsam bir daha da hiçbir şey almazdım.

Bu tarz davranan insanlara uyuz oluyorum. Çok büyük saygısızlık bence. Bir daha hediye alma hatta saati al kendin kullan sen hakkını kaybettin de. Bazen böyle yerler dönüm noktası oluyor. Sen susup ara bozulmasın dersen daha fazla yükleniyorlar. Paylamak lazım bazen. Yengem ilk gelinine hediye aldığında tam 7 kez değiştirmek zorunda kaldı. Onun yerinde ben olsam suratına çarpardım o hediyeyi.

Ben çok beğendim bu tarz şeyleri severim hoş sade.Ama görümcenizin yaptıgı çok ayıp.Almayın bir daha bundan sonra kendi bilir.

Bu saat benimde tarzim degil, ben daha büyük daha farkli saatlerden hoslaniyorum.
Bu saat kötümü degil sik, ama onun tarzi olmadigindan, sana bunu daha uygun bir sekilde söyle bilir cünkü yabancin degil.
Bu saat cok da uygun birsey degil , kenarda durmasi yazik.
Ben olsam derdim güzel begenmisin, ama pek benim tarzim degil, baska begendigim vardi degistirmemiz mümkünse ben üzerine eklim veya neyse artik , onu alsak olurmu.
Bence bunu insan birbirine söylebilmeli, bunda birsey yok.

Bende herzaman degisim karti koyarim, ve o sIKKI sunarim karsimdakine.

Hic de garipsemem degistirmek istese...

ben boyle insanlari cozemiyorum yaaa benimde var bi tanidigim bebegi falan olsun dogum gunu hedileri olsun tek tek alinan yerlere gidip fiyat soruyor eger ucuz birseyse ona gore arkadaslik ediyormus bunu gelip bana dedi hakkimida helal etmiyorum ben pahali aliyorum onlar ucuz getiriyor dedi banada almisti birseyler bebegim dogunca valla bende hakki falan kalmasin diye aldigi hediyeyi hesapladim ustunede ekstra para koydum faizi falandir takilmasin diye koydum zarfin icine verdim eline kestim irtibati dengesiz insanlarla ugrasmak cok zor

Nasıl yani, nasıl 7 kez

geçen bu topikte kv nin aldığı maşayı unutmadık ..............sizin hediyeniz çok güzel,sevgiler.

Bıldıgın yedi kez. Önüne rengini, bunun duruşunu berikinin yakasını beğenmedi sürekli değiştirdi. Ilk baştan bu kadar yüz verdi yengemi şimdi konuşmuyorlar.

Yengende peygamber sabrı var sanırım benim öz annem bile bukadar nazımı çekmez başlarım hediyene nankör der

bence çok hoş bir saat ama marka olmadığı için beğenmemiş olabilir mi? görümceler kayınvalideler böyle şeyler önem veriyor malesef.

Teşekkür etmekten başka laf düşmezdi ona..
Uyar da, her yerde cahil olduğunu bu kadar belli etmesin..

görümcen terbiyesizmiş cnm ne gelirse gelsin teşekkür edilir ki beğenilmeyecek bişey değil cnm

şık bi saaat amabeğenmemişolsabile söylememesi gerekir di

ilişkiniz nasıl görümcenizle?belki samimiyetten söylüyordur.takmayacaksa ne anlamı varki hediye diyip kenara koyması daha mı güzel.siz de deseydiniz gidip birlikte değiştirebiliriz diye.ben de beğenmeyince söylerim mesela ama yakın hissettiklerime çünkü kaldırıp atılacak bişey değil sonuçta.

gıcıklık olsun diye böyle söylemiş olabilir...
insan beğenmese bile nezaketen böyle konuşmaz saatte güzel buarada takma kafana...

ayy bikere hediye yahuu begenmesende belli etme..öyle takılmayacak cinsten bişi değilki sade günlük bence hoşş..bana gönder ben takarımm seve seve
görümceniz kılmışş..yada o size çok begendiğiniz bi hediyemi aldı

yahu ne oluyor bu ınsanlara
bende beğenmedığım tarzım olmayan bı çok hedıye aldım ama hıç kımseye
beğenmedım al bunu değıştır dıyemem
hatta kırılmasınlar dıye takarım/gıyerım arada ..

çok ayıp etmış görümcen ben olsam hedıyeyı gerı alır bıdaha da asla bırşey hedıye etmezdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…