Görümcem Hediyemi beğenmedi :((

çok çok ayıp etmiş.hiç hoş bir bir şey değil.adı üstünde hediye yüzde yüz nereden bileceksin ki zevkini.örf ve adetimiz gereği gelen hediyeye surat asılmaz nazikçe teşekkür edilir çünkü burda önemli olan sizin onu düşünmüş olmanızdır.

insan hiç beğenmese bile rol yapar azcık yaa, usul budur....seni düşünmüş değer vermiş ve almış, yazık ki o değere layık değilmiş..üzülmeyin....öğrenmiş oldunuz karekterini, bundan sonra bi msj bile çekme doğum günü kutlaması olarak..

ben normal şartlarda deri kayışlı saat kullanırım ama böyle bi saat hediye gelmiş olsa hoşuma giderdi teşekkür ederdim gerçi hoşuma gitmese bile aaa çok güzelmiş teşekkür ederim diyip öperdim çok ayıp etmiş

Haketmiş görümceniz

bence hoş bir saat.ama çok içli dışlıysanız görümcenizle begenmediğini söyleme cesaretini göstermiştir.senin kırılacagını düsünmemiştir.bence değiştirme.sonucta sen onu begenip almıssın almak zorunda da değilsin.begenmezse takmasın cok da tınnn. bana gelse begenmesem bile begendiğimi söylerim çok nezaketsizmiş görümcen.

bazen hediye değil veren önemlidir
demek ki siz görümce için pek önemli değilsiniz
çünkü düşünüyorum da biri beğenmediğim bişeyi alsa da belki deneyince beğenebilirim
yada en olmadı onun gönlünü hoş etmek için yanındayken kullanırım
hediyeyi aldığım anı zaten söylemiyorum sonuçta düşünülüp hediye edilmiş beğenmeme gibi bi lüksümüz yok
bu arada icaben değiştirme kartı var değiştirebilirsin denilir
ama bu gerçek hislerle söylenen bi söz değil diye düşünüyorum hediye sonuçta

bu arada benim de başıma aynı şey geldi çok beğenip öldüğü bi elbiseyi aldım
ama götürüp geri verilmiş ve annesiyle kendisine 3 4parça kıyafet alınmış
şimdi böyle bi durumda ne halt edilir ben de onu çözemedim
ben aynı şeyi yapmış olsam veya siz de başımıza neler gelirdi acaba
nasıl kötülenirdik değil mi???
ama bizim değil kötüleme gereken sözü söylemeye bile hakkımız yok çünkü geliniz
hatta adayıyız

bende görümceyim.2 tane gelinmiz var.saolsunlaronlardaa arada hediye alırlar bana.görümcenizin tavrı hiç hoşuma gitmedi.ben beğenmesem bile asla söylemem.çok ayıp.düşünmüş almışssın.bence deiştirme

canım neden takıyorsun ki beğenmezse beğenmesin. gitsin değiştirsin beğenmiyorsa. sen nezaket gösterip hediyeni almışsın. yalnız şunu da belirtmeliyim ki beğenmemesi suç değil. herkesin zevki farklıdır.

kızlar benim durumuma nasıl bi yorum yaparsınız
biraz aşağıda başıma geleni anlattım
bilmiyorum ya ben çok kırıldım ama belli etmek istemedim
bide o an kırılmam için psikolojik bi ortam oluşturuldu sanki
kv kızına diyoki söyleme söyleme üzülür bu şimdi
görümce de gittik geri verdik yerine de bikaç şey aldık diyince ben normalden iki kat üzüldüm
mesele olmamış gibi devam ettim ama bu şekilde olmaz
bişileri sineye çekince iyce devam ediyolar
sizce nasıl bi tavır takınmalıyım
konu sahibinden özür diliyorum konusuna kaynak yaptığım için
ama böyle bi konu olunca ben de dert döküp akıl almak istedim

Kendini iyi hissetmen için demiyorum ama ben çok beğendim klasik kıyafetlerle çok güzel kombinlenir ayrıca kusura bakma ama çok görgüsüz bir görümcen varmış ne kadar ayıp ya. Ben bana verilen parfümlerin şişelerini bile atmıyorum. Hediye paketlerini bile ne insanlar var

ben anneme bile diyemiyorum beğenmedim diye, hele ki yengesine demiş amaan ne değiştireceksin, bir daha hediye falan almazsın olur biter. ben de kaç kez hediye aldım, beğenmip beğenmediklerini bilmiyorum ama ben daha henüz hiç birinden bir hediye görmedim, artık ben de almamaya karar verdim.

ay yok artık daha neler ne kadar ayıp bişey ya gerçekten çok kırıcı, erkek arkadaşın ne dedi bu duruma cidden merak ediyorum. sanki seni üzmek için yapmışlar bu ne terbiyesizliktir ya.

konu sahibi saatin hiçde kötü değil, düşünmüşsün almışsın bazılarına iyilikde yaramıyor ya

küboşummm sağol canım özlemişim seni
ve beni anlayan birinin olması çok hoşuma gitti..
ya aslında olay şöyle oldu doğumgünü için aldım kendime de bi bluz almıştık aynı gün
ayrılırken dedi ki sen bluzunu giy göreyim üstünde bende tmm dedim
bende d.gününde elbiseyi bi göreyim üzerinde çok yakışacak tmm dedi
d.gününde gittim o sırada annesi ben ve o oturuyoduk
birden aklıma geldi bak ben giydim sen istedin diye hadi sende elbiseni giy üstünde göreyim dedim
annesi de işte yok yok söyleme yaa üzülecek bu şimdi dedi(malum ağlak suratın tekiyim ya ben)
bu da dedi ya canım işte ben onu giydim de açıktı filan bizde geri verdik dedi
alacağımız zaman kendime alacakmış gibi katakullilere girip sordum
sence bu böyle giyilir mi alttan veya üzerine bişi alınarak diye evet niye giyilmesin bu şekilde de giyilir dedi
aldığımız elbise uzun elbiseydi küboşum sadece askılıydı ama o da kamufle edilirdi her türlü
muhabbetin ilerleyen kısımlarında annesine de bişiler aldığını öğrendim
benimkine söylemedim sanki hediyenin hesabını sorar gibi ama çok kırıldım
hep böyleler ben ne yapsam ne alsam hep bi kulp bulunuyor
tavır yapıp mesafe koyduğumda da ben kötü oluyorum
inan çok doluyum bu konularda şuan yağmur gibi gözyaşımı bi anda dökesim var

canım mesaj atıyorum konu sahibine ayıp olmasın :)

burda önemli olan hediyenin iyiliği kötülüğü değil geçen topicteki kv nin maşası gibi altında iğneleciyi bişi olsa tavrına tamam derim ama yaptığı terbiyesizlik herşeyden önce abisi için hoş görmesi lazımdı.. bence bidaha almayın bişey o da anlar zaten.
Teyzemde oğlu nişanlıyken gelinene ne markalardan ne kıyafetler aldı kat kat götürdü 12 saat uzak memlekete kız içinden şu tarzım bu değil diye ayırmış eline vermiş göndermiş al kızların giysin benim tarzım değil diye !

Hicte kotu degil canim gayet guzel ben begendim. Sevdigim tip degil demesi hos olmamis hediye hediyedir. Boyle insanlara sinir oluyorum. Bosver o ayip etmis sikma canini.

Benim de hic tarzim degil, ama cirkin bir saat de degil.

Madem begenmedi hediyesini, siz de ona adab-i muaseret kitabi alip hediye edin.

Ne düşüncesizmiş görümcen öyle .
Benimde tarzım değil ama bana almış olsa biri teşekkür eder takardım, hiç sevmediysem sevmiş gibi görünürdüm .
Hediye hediyedir .

Hediyen çok zarif ama sanırım görümcen o kadar zarif değil..Sarfettiği sözler nezaketten uzak olduğunu gösteriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…