- Konu Sahibi womenslove
-
bende görümceme çok şık bir pantolon almıştım harikaydı ya yüksek bel korseli çok şık ve iyi bir markaydı
paketi açar açmaz ay bu ne yaa ben bunu asla giymem çok kötü çok dedi bana al bunu değiştir başka bişeyle dedi
aldım bende hiçbişey demeedim aradan zaman geçti beni aradı pantolonumu değiştirdinmi dedi pantolona ihtiyacım var ne zaman getiriceksin dedi , bende ne münasebet ben sana hediye aldım sende suratıma atmaktan beter ettin sen hakkını kaybettin kusura bakma o pantolonun aynısının küçük bedenini aldım kendime seve seve giyiyorum dedim sustu
bence hiç kafana takmana değmez ben olsam değiştirmem alırsamda tekrar vermem
Merhaba kızlar görümceme doğum günü hediyesi olarak bir saat aldım ama hediyesini verince pek beğenmedi gibi geldi bana, suratını ekşitip tam sevdiğim tip değil ama olsun dedi kırıldım biraz, sizce de hediyem kötü mü?? resmimi eklemeye çalışıcam inşallah ekleyebilirim. Yorumlarınızı bekliyorum değiştirsem mi saati??
ay yok artık daha neler ne kadar ayıp bişey ya gerçekten çok kırıcı, erkek arkadaşın ne dedi bu duruma cidden merak ediyorum. sanki seni üzmek için yapmışlar bu ne terbiyesizliktir ya.bazen hediye değil veren önemlidir
demek ki siz görümce için pek önemli değilsiniz
çünkü düşünüyorum da biri beğenmediğim bişeyi alsa da belki deneyince beğenebilirim
yada en olmadı onun gönlünü hoş etmek için yanındayken kullanırım
hediyeyi aldığım anı zaten söylemiyorum sonuçta düşünülüp hediye edilmiş beğenmeme gibi bi lüksümüz yok
bu arada icaben değiştirme kartı var değiştirebilirsin denilir
ama bu gerçek hislerle söylenen bi söz değil diye düşünüyorum hediye sonuçta
bu arada benim de başıma aynı şey geldi çok beğenip öldüğü bi elbiseyi aldım
ama götürüp geri verilmiş ve annesiyle kendisine 3 4parça kıyafet alınmış
şimdi böyle bi durumda ne halt edilir ben de onu çözemedim
ben aynı şeyi yapmış olsam veya siz de başımıza neler gelirdi acaba
nasıl kötülenirdik değil mi???
ama bizim değil kötüleme gereken sözü söylemeye bile hakkımız yok çünkü geliniz
hatta adayıyız
ay yok artık daha neler ne kadar ayıp bişey ya gerçekten çok kırıcı, erkek arkadaşın ne dedi bu duruma cidden merak ediyorum. sanki seni üzmek için yapmışlar bu ne terbiyesizliktir ya.
konu sahibi saatin hiçde kötü değil, düşünmüşsün almışsın bazılarına iyilikde yaramıyor ya
küboşummm sağol canım özlemişim seni
ve beni anlayan birinin olması çok hoşuma gitti..
ya aslında olay şöyle oldu doğumgünü için aldım kendime de bi bluz almıştık aynı gün
ayrılırken dedi ki sen bluzunu giy göreyim üstünde bende tmm dedim
bende d.gününde elbiseyi bi göreyim üzerinde çok yakışacak tmm dedi
d.gününde gittim o sırada annesi ben ve o oturuyoduk
birden aklıma geldi bak ben giydim sen istedin diye hadi sende elbiseni giy üstünde göreyim dedim
annesi de işte yok yok söyleme yaa üzülecek bu şimdi dedi(malum ağlak suratın tekiyim ya ben)
bu da dedi ya canım işte ben onu giydim de açıktı filan bizde geri verdik dedi
alacağımız zaman kendime alacakmış gibi katakullilere girip sordum
sence bu böyle giyilir mi alttan veya üzerine bişi alınarak diye evet niye giyilmesin bu şekilde de giyilir dedi
aldığımız elbise uzun elbiseydi küboşum sadece askılıydı ama o da kamufle edilirdi her türlü
muhabbetin ilerleyen kısımlarında annesine de bişiler aldığını öğrendim
benimkine söylemedim sanki hediyenin hesabını sorar gibi ama çok kırıldım
hep böyleler ben ne yapsam ne alsam hep bi kulp bulunuyor
tavır yapıp mesafe koyduğumda da ben kötü oluyorum
inan çok doluyum bu konularda şuan yağmur gibi gözyaşımı bi anda dökesim var
Merhaba kızlar görümceme doğum günü hediyesi olarak bir saat aldım ama hediyesini verince pek beğenmedi gibi geldi bana, suratını ekşitip tam sevdiğim tip değil ama olsun dedi kırıldım biraz, sizce de hediyem kötü mü?? resmimi eklemeye çalışıcam inşallah ekleyebilirim. Yorumlarınızı bekliyorum değiştirsem mi saati??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?