Görümcem hırsız mı? :(

o geldiğinde ,görülecek biryere ,başka bir yüzüğünüzü koyun. onun oturduğu yere yakın olsun., sehpanın üstüne falan. sonra çay koymak için falan gidip gelin, mutfakta biraz oyalanın. bakalım o yüzükte orada duracakmı?
bir deneyin bakalım. alma huyu varsa onuda alacaktır. yok olursa artık çıkar yüzüğümü mü, dersiniz, ne dersiniz orası size kalmış:).

katılıyorum sanavereliniortak
yada onun görebileceği yere 20.30 tl neyse koyun mutfağa gidin bakalım paranız oradamı
deneyerek görebilirsiniz.

Arkadaşlar belki sorunlarınız yanında benimki minicik ama dünden beri ne yapacağımı şaşırdım. oğlumu yıkayacaktım görümcem geldi yardım etmek istedi yüzüğümü çıkarıp sabunluğa koydum banyoda. çocuğu uyuttuktan sonra yüzük yoktu yerinde. oğlum 2 yaşında yetişemez oraya eve gelende olmadı hiç
ve 6 ay kadar önce bana kalabalık bir misafir gelmişti o gün altın künyem kaybolmuştu ama tabi kimseyi suçlayamazsın. görümcemde vardı. bu olayda olunca arada bağlantı varmı diye düşündüm.
sizce ben ne yapacağım ne düşünmeliyim
eşime söylemelimiyim
görümceme güvenebilirmiyim

kimseye güvenmemek gerek.Ama emin olmadan eşine söylemen hata olur.Onu deneyebilirsin.

Once sen essegini saglam kaziga bagliyacaksin yani altinini parani boncugunu meydanda hic birakmiyacaksin.Tedbirini alicaksin cunku asagi tukursen sakal yukarisi biyik gozunle gorsen bile esine anlatsan yine inanmaz cunku kardesi bir anda suclu olursun.Tedbirli ol dikkat et.Kunyen yuzugun olmadik biryerde evinden cikar uzulursun sonra (umarim oyle olur)

bence baska altinlari riske atmayin.. sadece su altina benzeyen ucuz yuzukler var onlardan alin ve koltuk arasina bir vazo arkasina yada her zaman kendi yuzuklerinizi biraktiginiz yere birakin.. ve altin kaybettiginizi soylemeyin gorumcenize... sonrasinda takip edin.. varsa oyle bir sey harekete gecilmeli.. Ama su an bu sizin durumunuz sadece suphe kimse emin olamaz.. bakarsiniz ortaya cikar.. bakarsiniz gorumceniz caldi.. dunya hali degilmi hic bir sey belli olmuyor artik

benim fikrim konuyu kapatın sizde kalsın görümce sonuçta benim düğün altınlarımı kayınvalidem çaldı görümcesinin üstüne kaldı olayı çıkrdım ama eşim inanmadı daha da halasını suçluyor ihtiyacı mı vardı hayır açgözlülükten yaptı bence bundan sonra dikkatli olun yeter altın para değerli eşyalarınız ortalıkta olmasın yeter belki bi anlık nefsine uydu dielim bundan sonra çok dikkat edin

gözünle görmediysen o yaptı deme sakın. ama eşine yüzüğü sabunluğa koyduğunu çocuğu yıkadıktan sonra kaybolduğunu dile getir. evdede sadece görümcenin olduğunu söyle. günahını alamam de acaba biryerleremi düştü felan de aradım ama bulamadım de. eğer görümcem aldı gibi konuşursan eşinin tepkisini çekersin aranız bozulur.
birde evde bol bol dua oku sürekli eşya kaybolması hiç iyi değil. benimde eşim alyansını şuraya koydum demişti aradık heryeri kaldırdık yok. aylar sonra bijamasının cebinde bulduk yıkanmış kaldırılmış bir pijama olurmu oluyor işte.

bnde görümcemin kızı için aynı şeyi düşünmüştüm kimseye bişe dememiştim tabi emin olamadığım için sonra evde buldum kaybettiğim şeyi günahını aldım die çok üülmüştüm seninde öyle olabilir arkadaşların dediği gibi bir dene bakalım görümceni

yaniliyormuyum adanaz cocuk istyordun tedavi oluyordun beni hatirladinmi antidepresansiz hayatmi istiyorsunuz diye anket vardi orda yazisiyordum jayjay vardi ben sizi hatirladim canim hayirlisi olsun galiba eski kaynanamizla problem yasiyordunuz neyse canim hayirlisi olsun sasirdim birden ayrildiginizi duyunca

Hatırladım canım, çok büyük mücadeleler sonucu kendime yeni bir hayat kurdum, hayata tutundum ve herkese inat mutlu olacağım...

benimde başıma geldi böyle olay.yapanda akrabamız. çocuk 18-19 yaşlarında.bu çocuk hergün pcde ders yapacam diye annemlere gelir. o zamanlar dewamlı cüzdanımdan para kayboluyodu.düşünuyorum nereye gider bu para diye.ailem bana sormadan kesinlikle almaz.paranın çalındığı gün eve kim girdi diye düşünüyorum ondan başka kimse girmiyo.1 yaptı sesimi çıkarmadım 2 yaptı sesimi çıkarmadım.artık yeter dedim kendi kendime.gözümlede görmedim sen yaptında diyemem gidip.bende buna bi oyun oynadım.bu yine pc başına geçmiş ders yapacam diye.bende çantamın içinde ne var ne yok boşalttım.çantayı masanın üzerine bıraktım.çantayı nasıl koymuşum diyede iyice baktım.çanta yerinden kıpırdarsa tamam o almıştır.annem ewde ama uyuyodu o sırada.yani ondan başkası yapmaz evde başka kimse yok.neyse 5-10 dk geçti bi gidim bakim çanta yerinden oynamışmı diye.gittim ne göreyim çanta yerinde yok :)) hemen bunun yanına gittim.buda pc başında değil.balkona baktım.çocuk yere pısmış benim çanta elinde karıştırıyo.beni görünce napacağını şaşırdı.napıyon benim çantamla diyorum.yok çantanın demirlerine bakıyomuş vs vs sallıyo orda.ama çocuğu görmelisiniz nasıl titriyo.kekelemeye başladı.çok kötü bi durum ya.bende çok sinirlenmişim.ağzıma ne geldiyse saydım.o günden sonra çocuk ben evlenene kadar eve adımını atmadı.beni yolda gördüğünde yolunu değiştirir.yüzüme bakamaz..annem altınını felan ortaya koyar allahtan onlara el sürmemiş.iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama ben sustukça nereye kadar gidecekti böyle..Allahım kimseyi harama el uzattırmasın.
bence sende böyle bir yöntem dene canım...

almış gözüküyor ondan baska kimse gelmediyse....malesef oluyor böyle seyler yasanıyor..bence kimseye söyleme kocana da söyleme simdilik tek yapacagın korumaya al eşyalarını zaten tabak bardak çalacak değil ya altınlarını paranı cüdanını sakla kapat yatak odana bu kadar basit..

bence öyle çok göz önüne koyma . . Mesela bi koltuğun arasına koy yada onun oturacağı halının ucuna. . .senin bilerek oraya koyduğunu düşünmez.Düşürdüğünü sanır.Eğer böyle birşey yapıyorsa zaten eli durmaz alır hemen .eşinede şimdilik birşey söyleme

kıskançlıktan falan da yapıyor olabilir yeni evli falan mısınız ? hiç belli olmaz bu işler aranızı açmak için bile yapabilir bence değerli şeyleri sakla hiiç eşine bahsetme unut gitsin.

evi heryeri talan ettim ben öyle dağınık unutkan biride değilim aslında tabikide kimsenin günahını almak istemem ama aslında çok üzüldüm ben
6 ay önceki olaydan bu yüzük olayıyla görümcemden şüphelendim yoksa o zaman hiç aklıma gelmedi böyle bişey
ya ne bileyim çok kötü oldu bu böyle içimi kemiriyo

bende diğer arkadaşlar gibi ne eşine nede başka birine söyleme diyeceğim şu anda ewet o almış gibi gözüküyor ama ya başka yere koyduysanız günahını almış ve onu rezil etmiş olursunuz

herhangi bir eşyanızı yere falan koyun özelliklede bulamıyorum buralardaydı ama falan deyin sonra da mutfağa gidin ama o görebilsin hepimize oluyordur bazen önümüzdeki şeyi göremeyiz öyle düşünsün

görümcene " abla seninle birlikte çocuğu yıkamadan önce yüzüğümü nereye koydum bulamıyorum senin gözüne çarptı mı hiç? bu aralar unutkan oldum iyice" falan diye bir sor yüz yüzeyken

itham etmeden önce iyi düşün canım arkadaşların dediği gibi onun görebileceği ama çok ortada olmayan bi yere küçük bi altın bırak ve gözlemle başka çaren yok

Back
X