- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
- Konu Sahibi osenolsanbari
-
Tamam seni düşman bildi diyelim kıskandı sen görüşmüyosun da, eşim görüşmeyi kesti dediğine göre bu karşı tarafın değil eşinin tercihi olmuş bu durumda? Kardeş bu kardeş.. Senin kardeşin var mı mesela? eşini sevmese görüşmeyecekmiydin kardeşinle?biz degil onlar bizi silmişler kendi kendilerine..beni düşman bildi daha dogrusu bizi kıskandı sevgimizi onun esiyle öyle iletişimi yok oyuzden kıskançlıktan napcagını bilemedi eşimde bunu görünce görüşmeyi kesti
benimde kardesim var eger eşime saygısızlık yaparsa onu sureklı laflarıyla rencide ederse ben o kardesı silerim. eşimde bana zamanında yapılanları gorup ve kardesı hıc bişeyde yanımızda olmadı aramadı sormadıgı ıcın haklı olarak görüşmeyi kestiTamam seni düşman bildi diyelim kıskandı sen görüşmüyosun da, eşim görüşmeyi kesti dediğine göre bu karşı tarafın değil eşinin tercihi olmuş bu durumda? Kardeş bu kardeş.. Senin kardeşin var mı mesela? eşini sevmese görüşmeyecekmiydin kardeşinle?
hayır asla bu yorumu kabul etmem gercekten gidelim dedim kac defa.. tek gitmek istersende git dedim çocugun resimlerini bile acıp gösteriyorum bak nasıl buyumus diye.. sanırım sizde görümcesiniz ama ben sandıgınız gibi fesat gelin degilm.
benimde kardesim var eger eşime saygısızlık yaparsa onu sureklı laflarıyla rencide ederse ben o kardesı silerim. eşimde bana zamanında yapılanları gorup ve kardesı hıc bişeyde yanımızda olmadı aramadı sormadıgı ıcın haklı olarak görüşmeyi kesti
dogumda aradı tebrik etti zate aslında tam silinmedi ama görüşülmüyor bu da binevi silinmiş oluyorAynen ben de şok oluyorum. Bugün çok kolay kardeşini silen yarın da çok rahat beni siler.
Her şey konuşularak halledilir düşüncesindeyim. Halledilmese bile mesafe konulur ama tam silinmez.
ben bursalı degılım dısardan gelin geldim ev yerleştirmem oldu aramadı bile ne eşi ne kendisi.. evine gitmek istedim kabul etmedi geri cevirdi defalarca..annesinin telefonundan beni engellemiş arama yapmayım diye kıskanclıktanTam olarak neyde yanınızda olacaktı da olmadı
ben bi eş olarak görevimi yaptıgımı dusunuyorum desteklemek ıstedım cocugun bi günahı yok diyeBen görümceyim hem de kaynı ve eltisiyle görüşmeyen bir gelinim ve ben eşime git görüş vs demiyorum çocukların resimlerine falan isterse kendi bakar 32 yaşında adam sonuçta
ben bursalı degılım dısardan gelin geldim ev yerleştirmem oldu aramadı bile ne eşi ne kendisi.. evine gitmek istedim kabul etmedi geri cevirdi defalarca..annesinin telefonundan beni engellemiş arama yapmayım diye kıskanclıktan
Hiç evinize davet ettiniz mi peki mesela aile büyüklerini yeni evlendiğiniz de yemeğe falan çağırdınız mı eğer sizden davet gelmediyse belkide o yüzden gelmiyordur.merhaba kızlar. ben 1 senelk evliyim görümcemle konudan anlasıldıgı uzere gorusmuyoruz sevgililik ve niaşnlılık döneminde bize hiç destegi olmadı manevi olarak. hiç bişeyimizde yanımızda olmadı dugun hariç. 1 senedir evimize hiç gelmedi aynı şehirde bursada yasadıgımız halde eşim de abisi olarak onu sildi.ve biz nişanlıykende aramızda sorunlar olmustu kendisi evli ama bizle sürekli ugrastı huzursuzluk yarattı. yeni bebegi oldu abiside haklı olarak gitmedi bebegi görmeye o bizim hiç bişeyimizde yanımızda olmadı diye. çocuk 2 aylık oldu. ben eşime gidelim gör bebegi yada sen git gör dedim ama gitmiyor.sizce bırakalım böyle kalmalı mı?
ben görüşmek istemiyorm cocuk için esim gitsin görsün takısını yapsın istiyorumO zaman ne diye görüşmek istiyosun
Madem kocan da silmiş ne güzel
kaynanam ve kayınpederımle aram cok iyi sürekli gelir gideriz..ama onları cagırmadım hıcHiç evinize davet ettiniz mi peki mesela aile büyüklerini yeni evlendiğiniz de yemeğe falan çağırdınız mı eğer sizden davet gelmediyse belkide o yüzden gelmiyordur.
ben görüşmek istemiyorm cocuk için esim gitsin görsün takısını yapsın istiyorum
kaynanam ve kayınpederımle aram cok iyi sürekli gelir gideriz..ama onları cagırmadım hıc
dedigim gibi düğünden öncesinde kopukluk olmustu zaten bizimYemeğe alınır benim bildiğim
O isterse yapar degil mi?
Yetişkin biri, yani 18 yaşından büyük olduğunuzu varsayıyorum[/QUOT35y
35 yasında.. kendisi tabiki düşünebilir ama ben destek olmak ıstedım okadr olan seye ragmenO isterse yapar degil mi?
Yetişkin biri, yani 18 yaşından büyük olduğunuzu varsayıyorum
Valla ne diyeyim siz karı-koca baya silicisiniz anlaşılan.. Benim bi kardeşim vefat etti.. Diğer kardeşim değil kocama kötü davranmak, reina katliamının sorumlusu olsa silmem, hayatımdan da çıkarmam asla.. Kardeş bu hanımefendi ölüm var bu dünyada..biraz da böyle bakın olaylara eşiniz ve sizbenimde kardesim var eger eşime saygısızlık yaparsa onu sureklı laflarıyla rencide ederse ben o kardesı silerim. eşimde bana zamanında yapılanları gorup ve kardesı hıc bişeyde yanımızda olmadı aramadı sormadıgı ıcın haklı olarak görüşmeyi kesti
ben bi eş olarak görevimi yaptıgımı dusunuyorum desteklemek ıstedım cocugun bi günahı yok diye
Şimdi kadın haklı bir yerde ama sizden davet beklemiş demek ki sizde çağırmayınca tavır almış çat kapı çıkıp gelse canınızın sıkılacağını düşünmüştür.kaynanam ve kayınpederımle aram cok iyi sürekli gelir gideriz..ama onları cagırmadım hıc
bende şunu bilir şunu söylerim size zararı dokunan kim varsa silin hayatınızdan evet ölümlü dünya yuzden size zarar verenleri söküp atınValla ne diyeyim siz karı-koca baya silicisiniz anlaşılan.. Benim bi kardeşim vefat etti.. Diğer kardeşim değil kocama kötü davranmak, reina katliamının sorumlusu olsa silmem, hayatımdan da çıkarmam asla.. Kardeş bu hanımefendi ölüm var bu dünyada..biraz da böyle bakın olaylara eşiniz ve siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?