görümcem ile görüşmelimiyiz?

Tamam seni düşman bildi diyelim kıskandı sen görüşmüyosun da, eşim görüşmeyi kesti dediğine göre bu karşı tarafın değil eşinin tercihi olmuş bu durumda? Kardeş bu kardeş.. Senin kardeşin var mı mesela? eşini sevmese görüşmeyecekmiydin kardeşinle?

benimde kardesim var eger eşime saygısızlık yaparsa onu sureklı laflarıyla rencide ederse ben o kardesı silerim. eşimde bana zamanında yapılanları gorup ve kardesı hıc bişeyde yanımızda olmadı aramadı sormadıgı ıcın haklı olarak görüşmeyi kesti

Ben görümceyim hem de kaynı ve eltisiyle görüşmeyen bir gelinim ve ben eşime git görüş vs demiyorum çocukların resimlerine falan isterse kendi bakar 32 yaşında adam sonuçta

Tam olarak neyde yanınızda olacaktı da olmadı

Herkesin ilişkisi iletişimi kendine, onlar da kendilerince anlaşıyor ki bebekleri olmuş yeni

O zaman ne diye görüşmek istiyosun
Madem kocan da silmiş ne güzel

Hiç evinize davet ettiniz mi peki mesela aile büyüklerini yeni evlendiğiniz de yemeğe falan çağırdınız mı eğer sizden davet gelmediyse belkide o yüzden gelmiyordur.

Valla ne diyeyim siz karı-koca baya silicisiniz anlaşılan.. Benim bi kardeşim vefat etti.. Diğer kardeşim değil kocama kötü davranmak, reina katliamının sorumlusu olsa silmem, hayatımdan da çıkarmam asla.. Kardeş bu hanımefendi ölüm var bu dünyada..biraz da böyle bakın olaylara eşiniz ve siz

ben bi eş olarak görevimi yaptıgımı dusunuyorum desteklemek ıstedım cocugun bi günahı yok diye

Bu cumlenızde bir superego gorebılırız. Aslında görevinizi yapmış olmak için yapılan birçok şey superegodur. Tartışmak için yazmadım bu toplumumuzda çok fazla karşılaştığımız bir sorun zaten. Sadece sizde var demiyorum

kaynanam ve kayınpederımle aram cok iyi sürekli gelir gideriz..ama onları cagırmadım hıc
Şimdi kadın haklı bir yerde ama sizden davet beklemiş demek ki sizde çağırmayınca tavır almış çat kapı çıkıp gelse canınızın sıkılacağını düşünmüştür.

bende şunu bilir şunu söylerim size zararı dokunan kim varsa silin hayatınızdan evet ölümlü dünya yuzden size zarar verenleri söküp atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…