- 7 Nisan 2018
- 40
- 8
- 6
- 32
- Konu Sahibi osenolsanbari
-
Canım sen ne git de ne de gitme de boşver bak git git dersin gider araları düzelir yine olan huzuruna olur gitme dersin yarın bir gün barışır sen gitme dedin der sen boşver hiç karışmamerhaba kızlar. ben 1 senelk evliyim görümcemle konudan anlasıldıgı uzere gorusmuyoruz sevgililik ve niaşnlılık döneminde bize hiç destegi olmadı manevi olarak. hiç bişeyimizde yanımızda olmadı dugun hariç. 1 senedir evimize hiç gelmedi aynı şehirde bursada yasadıgımız halde eşim de abisi olarak onu sildi.ve biz nişanlıykende aramızda sorunlar olmustu kendisi evli ama bizle sürekli ugrastı huzursuzluk yarattı. yeni bebegi oldu abiside haklı olarak gitmedi bebegi görmeye o bizim hiç bişeyimizde yanımızda olmadı diye. çocuk 2 aylık oldu. ben eşime gidelim gör bebegi yada sen git gör dedim ama gitmiyor.sizce bırakalım böyle kalmalı mı?
Aynen ben de şok oluyorum. Bugün çok kolay kardeşini silen yarın da çok rahat beni siler.Bu ailesini falan silenlere görüşmeyenlere anlam veremiyorum ben de.. İnsan kardeşini nasıl siler yaa şaşırdım gerçekten.. Mesafe falan anlarım da tamamen hayatından çıkarma olayı bana çok acımasızca geliyo.
Bi de bu kadar kin bünyeye zarar.. Dediğin gibi hani seyrek görüşülür vs ama kardeş silinir mi yaa? Napmış olabilir ki en fazla? adam öldürsen ömür boyu hapis almıyosun.. Ömür boyu ceza kesmek nedir yani?Aynen ben de şok oluyorum. Bugün çok kolay kardeşini silen yarın da çok rahat beni siler.
Her şey konuşularak halledilir düşüncesindeyim. Halledilmese bile mesafe konulur ama tam silinmez.
biz degil onlar bizi silmişler kendi kendilerine..beni düşman bildi daha dogrusu bizi kıskandı sevgimizi onun esiyle öyle iletişimi yok oyuzden kıskançlıktan napcagını bilemedi eşimde bunu görünce görüşmeyi kestiBu ailesini falan silenlere görüşmeyenlere anlam veremiyorum ben de.. İnsan kardeşini nasıl siler yaa şaşırdım gerçekten.. Mesafe falan anlarım da tamamen hayatından çıkarma olayı bana çok acımasızca geliyo.
hayır asla bu yorumu kabul etmem gercekten gidelim dedim kac defa.. tek gitmek istersende git dedim çocugun resimlerini bile acıp gösteriyorum bak nasıl buyumus diye.. sanırım sizde görümcesiniz ama ben sandıgınız gibi fesat gelin degilm.Biseylere ön ayak olsaydı da herşeye karışıyo olacaktı adı, ben bu tip konulardaki cici gelin olayına hiç inanmıyorum sadece bu konu için değil genel olarak,eşim görüşmem diyo ben görüş diyorum...bana inandırıcı gelmiyo adam görüşse görüştü diye huzursuz olunacak egri oturup doğru konuşalım
süper ego nerede acaba?superegon bu kadar baskın olmasın canım. o ikisi arasındakini bir ilişki karışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?