Görümcem in şımarık kızları:(

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
Biri 6 biri 4 yaşında...benim.kizimla büyüğü yaşıt..çok iyi anlasiyorlar ama buara ben simarikliklarina taktım...çocuktur mutlaka şımarık olucak ama benim kızımda aynı yasda o neden okadar simarik değil...yani birazda anne baba egitimiyle alakalı sanırım yada genetik birşey....hele küçüğü ...çocuğu resmen hırçın yetistirmisler buna şahit oluyorum çünkü cocukda birilerini cimcikleme yırtma itme huyları var ..bu durum karşısında kahkaha atıyorlar ay ne cadı bu mahfetcek herkesi diye sanki hoşlarına gidiyor..bense çok.rahatsiz oluyorum onuno hareketlerinden sevesim de gelmiyor ...çocuk beni bazen oturduğum yerden itiyor ayakariyla vurmaya çalışıyor o an ne diyecegimi bilemiyorum.sinirden...yapma kızım falan diyorum.ama dinlemiyor ...büyük kız desem sürekli kızımı yönetmek istiyor ..kızımla yemek yediklerinde kızım doydugunda yiceksin çünkü ben yiyorum diyerek bile ağladığı oldu ..hep bu tarz yönetmenler...kızım buyumuste küçülmüş gibi yawrum benim.karnim.doydu sen yiyebilirsin dedi resmen nasıl bunalmissa ...yok.aglamalar falan .geç oldu hadi kızım kuzenimle vedalas gidelim dediğinde büyük kız bana bagriyor sen git onlar dursun bizim.oyunimuzu boluyorsun falan diyor .kimsede bişey demiyor demesinde ben kendimi savunurum ama ..görümcem arada uyarsada ben kızlar yüzünden oraya gitmek istemiyorum...sanki benide pek sevmiyorlar gibi zaten buna da ayrı taktım buara ...yada bana öyle geliyor...bu kızlarla ben ömür boyu napicam büyüdükçe dhaa da simarip benim.basima sıkıntı olurlarmiki sözleriyle falan...benim ikinci kızımda yolda ...kizlarimi simarikliklarina ezerlermi ..of kafamda bir sürü soru var ..ve ciddi anlamda mutlu değilim.bu durumdan ...

Edit; kızlar bikac sene önce görümcem ve kocasıyla özellikle.kocasiyla buyukkavgam oldu şuanda hatır için gorusuyorz ..ben çocuklarına oyuzden pek tepkimi gosteremiyorum yanlış anlayacak kocası yine kavga cikcak diye ..biraz bastirildim.galiba benimde sahip çıkanim yok..ondan yani cocuklara tavrimi koyamiyorim

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim görümcem de çocuk vurduğu zaman o da vuruyor çocuğa. Bu da yanlış çocuk vurma hareketini neden edinir ki kendine anlamıyorum belki de çocuğum yok diye anlamıyorum. Siz yinede tepkinizi belli edin yanınızda o şekilde davranamasinlar

Aile egitimi elbette onemli ama insanin da bir fitrati var. Bir yere kadar degisir. Onlar cocuk ve sizin cocugunuz degil. Pek yapacak bir sry varmis gibi gelmedi. Yeri geldiginde gerektigi sekilde cocuklari uyarirsiniz. Yine de kotu davranmayin

Benzer bir konuya daha yazdim cozum az gorusmek.
Evet bazi anne babalar cocuk etrafa saldirinca cok ozguvenli ve zeki oldugunu saniyor cocuklarinin hatta kendileri tembihliyorlar korkak durma yol, vur diye...

Benim gorumcemin de terbiyesiz mi terbiyesiz bir cocugu var, cocuk geç olunca ne yapacaklarini şasirdilar, kimse ses cikartmiyor. O cocuk herkese saldiriyor, devamli bir ciglik, terbiyesizlik içinde, dedesinin burnunu bile yolarak kanatti ama ses cikaran yok. Cocuk en son beni de itti durduk yere cingari bastim ben valla. Elin bit kadar simarik veledine kendimi ittirecek degilim zaten gorusmuyorum artik o gorumceyle.

Kötü mü düşünüyorum bilmiyorum ama sanki cocukların yanında gıybetiniz yapılmıs cocuklarda bu sebeple böyle davranıyo olabilir.cocuklarda var bu durum önünde birini kötülersenz onlarda otomatik öyle davranıyo

Bende bundan şüpheleniyorum çünkü bikac sene önce görümcem kb gorumcenin kocası çok büyük kavgalar olmuştu ...

Zor durum,cozumude yok. Benim ablamın çocuklar aşırı şımarık,yigenlerimden soğudum. Azarliyorum artık en azından benim yanımda sakin kalmayı öğrendiler. Oğlumu ezmeye kalktıklarında hele içimden canavar çıkıyor. Biri 12 diğeri 8 yaşında

Az önce araba konunuz vardı bence siz dolmussunuz artık. Gorusmeyin madem

Ben cingari basamiyorum çünkü gorumcenin kocasıyla seneler önce büyük kavga ettim zamanla onun bunun Hatri için arada bir araya geliyoruz

Ben cingari basamiyorum çünkü gorumcenin kocasıyla seneler önce büyük kavga ettim zamanla onun bunun Hatri için arada bir araya geliyoruz

Ben gorumcemle, eşim de gorumcemin kocasiyla kavga etti valla kimsenin de hatrina bir araya gelmiyoruz zaten boşandilar o ayri mesele, eşim ayda yilda bir gorumceyle gorusur kardeşi diye ama çok sicak degiller yine de birbirlerine, ben tamamen kestim.

Baskalarinin hatri bu kadar kiymetliyse çekecekseniz yapacak birsey yok.

Dede ne yapiyor o esnada. Anne baba ne diyor. Aa çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…