- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Yo her kavgyaa karistimigi nerden okudunuz gozlemlediklerimi yazıyorum benSiz boyle cocuklarin her kavgasina karisirsaniz ohooo cocuktur kendi kendilerine cozerler bu sefer siz annesiyle kotu olursunuz cok mudahale edilecek seyler degil bunlar
E surekli yok kizima sunu yapti bunu yapti diyosunuz e karsisindaki de buyuk degilki oyle olsa neyse o da cocukYo her kavgyaa karistimigi nerden okudunuz gozlemlediklerimi yazıyorum ben
Kötü mü düşünüyorum bilmiyorum ama sanki cocukların yanında gıybetiniz yapılmıs cocuklarda bu sebeple böyle davranıyo olabilir.cocuklarda var bu durum önünde birini kötülersenz onlarda otomatik öyle davranıyoBiri 6 biri 4 yaşında...benim.kizimla büyüğü yaşıt..çok iyi anlasiyorlar ama buara ben simarikliklarina taktım...çocuktur mutlaka şımarık olucak ama benim kızımda aynı yasda o neden okadar simarik değil...yani birazda anne baba egitimiyle alakalı sanırım yada genetik birşey....hele küçüğü ...çocuğu resmen hırçın yetistirmisler buna şahit oluyorum çünkü cocukda birilerini cimcikleme yırtma itme huyları var ..bu durum karşısında kahkaha atıyorlar ay ne cadı bu mahfetcek herkesi diye sanki hoşlarına gidiyor..bense çok.rahatsiz oluyorum onuno hareketlerinden sevesim de gelmiyor ...çocuk beni bazen oturduğum yerden itiyor ayakariyla vurmaya çalışıyor o an ne diyecegimi bilemiyorum.sinirden...yapma kızım falan diyorum.ama dinlemiyor ...büyük kız desem sürekli kızımı yönetmek istiyor ..kızımla yemek yediklerinde kızım doydugunda yiceksin çünkü ben yiyorum diyerek bile ağladığı oldu ..hep bu tarz yönetmenler...kızım buyumuste küçülmüş gibi yawrum benim.karnim.doydu sen yiyebilirsin dedi resmen nasıl bunalmissa ...yok.aglamalar falan .geç oldu hadi kızım kuzenimle vedalas gidelim dediğinde büyük kız bana bagriyor sen git onlar dursun bizim.oyunimuzu boluyorsun falan diyor .kimsede bişey demiyor demesinde ben kendimi savunurum ama ..görümcem arada uyarsada ben kızlar yüzünden oraya gitmek istemiyorum...sanki benide pek sevmiyorlar gibi zaten buna da ayrı taktım buara ...yada bana öyle geliyor...bu kızlarla ben ömür boyu napicam büyüdükçe dhaa da simarip benim.basima sıkıntı olurlarmiki sözleriyle falan...benim ikinci kızımda yolda ...kizlarimi simarikliklarina ezerlermi ..of kafamda bir sürü soru var ..ve ciddi anlamda mutlu değilim.bu durumdan ...
Bende bundan şüpheleniyorum çünkü bikac sene önce görümcem kb gorumcenin kocası çok büyük kavgalar olmuştu ...Kötü mü düşünüyorum bilmiyorum ama sanki cocukların yanında gıybetiniz yapılmıs cocuklarda bu sebeple böyle davranıyo olabilir.cocuklarda var bu durum önünde birini kötülersenz onlarda otomatik öyle davranıyo
Ben cingari basamiyorum çünkü gorumcenin kocasıyla seneler önce büyük kavga ettim zamanla onun bunun Hatri için arada bir araya geliyoruzBenzer bir konuya daha yazdim cozum az gorusmek.
Evet bazi anne babalar cocuk etrafa saldirinca cok ozguvenli ve zeki oldugunu saniyor cocuklarinin hatta kendileri tembihliyorlar korkak durma yol, vur diye...
Benim gorumcemin de terbiyesiz mi terbiyesiz bir cocugu var, cocuk geç olunca ne yapacaklarini şasirdilar, kimse ses cikartmiyor. O cocuk herkese saldiriyor, devamli bir ciglik, terbiyesizlik içinde, dedesinin burnunu bile yolarak kanatti ama ses cikaran yok. Cocuk en son beni de itti durduk yere cingari bastim ben valla. Elin bit kadar simarik veledine kendimi ittirecek degilim zaten gorusmuyorum artik o gorumceyle.
Ben cingari basamiyorum çünkü gorumcenin kocasıyla seneler önce büyük kavga ettim zamanla onun bunun Hatri için arada bir araya geliyoruz
Dede ne yapiyor o esnada. Anne baba ne diyor. Aa çok şaşırdımBenzer bir konuya daha yazdim cozum az gorusmek.
Evet bazi anne babalar cocuk etrafa saldirinca cok ozguvenli ve zeki oldugunu saniyor cocuklarinin hatta kendileri tembihliyorlar korkak durma yol, vur diye...
Benim gorumcemin de terbiyesiz mi terbiyesiz bir cocugu var, cocuk geç olunca ne yapacaklarini şasirdilar, kimse ses cikartmiyor. O cocuk herkese saldiriyor, devamli bir ciglik, terbiyesizlik içinde, dedesinin burnunu bile yolarak kanatti ama ses cikaran yok. Cocuk en son beni de itti durduk yere cingari bastim ben valla. Elin bit kadar simarik veledine kendimi ittirecek degilim zaten gorusmuyorum artik o gorumceyle.
Aynı ortamda görüyorum çünkü sofrada faanE surekli yok kizima sunu yapti bunu yapti diyosunuz e karsisindaki de buyuk degilki oyle olsa neyse o da cocuk
Yani açıkçası candan da sevemiyorum ama orda seviyorum arada demekki hissi veremiyorum ama en azından bana ters konuşmasinlarÇocuklar onları kimin sevip sevmediğini gayet anlar. Her çocuğu sevmek zorunda değilsiniz zaten. Görüşmeyi minimuma indirin. Zamanla düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?