Görümcem in şımarık kızları:(

Dede ne yapiyor o esnada. Anne baba ne diyor. Aa çok şaşırdım

Hicc birsey :))) bi de cok komikmiş gibi ortamlarda anlatiyor "cok cadaloz bizim kiz hep yoldu kanatti burnumu" diye. O kadar ses cikartmiyorlar ki cocugun hareketlerine izlerken sana dokunmasa bile kriz gecirtir yani o derece, kucucuk cocuktan bile nefret ettim.
Esim bile o cocuktan biktigindan oturmuyordu pek orda başim şişti diye.

Benim gorumcemle eşim.birbirlerine aşırı düşkün olduğundan görüşmeme lüksüm olmadı malesef ..başımın etini yediler ..

Aynı onlarda öyle işte..bide oraya gidince konu hep küçük kız olmazmi çıldırıyorum herkes susuyo onun şımarık hareketlerini seyrediyoruz

18 aylık kızım var görümcenizin küçük kızı ile hareketleri aynı. İnanın öğretmiyorlar merak etmeyin kimse öyle bir çocugu olsun istemez. Gülmeleri de size batıyordur. Napsın herkesin için de çocuguna mı kızsın.

Peki çok merak ettim madem aynilar
Kızınız birine vurduğunda yirttiginda siz ne yapıyorsunuz ? Herkesin içinde bagarmayim deyip pohpohluyormusuniz yoksa seyrediyormusunuz

Peki çok merak ettim madem aynilar
Kızınız birine vurduğunda yirttiginda siz ne yapıyorsunuz ? Herkesin içinde bagarmayim deyip pohpohluyormusuniz yoksa seyrediyormusunuz
Kızmıyorum yaptığının yanlış olduğunu anlatıyorum. Ama kv bayılır güler. İnsan içinde kv ye de yapma gülme diyemiyorum. Yalnızken söylüyorum sallayan yok. Emin olun kızım o hareketleri yaptığında yer ayrılsın içine gireyim istiyorum.

Evet bende takintiliuim açıkçası ama konuda da haksız değilim
Benim yigenlerimide asiri simarik ve arsiz yetistirdiler cocuklarima zara verdikleride oldu ama buyudukce arkadas olmaya basladilar cocuklari davranislari aileden geliyo maalesef ama bi sure sonra uslaniyorlar

Neguzel ...utaniyormussuniz o bile guzel...bizimkilerin gözleri parlıyor gurur duyar gibi bı sevmeler gulmeler neredeyse aferin kızıma vur yirtparcala diyecekler

Benim yigenlerimide asiri simarik ve arsiz yetistirdiler cocuklarima zara verdikleride oldu ama buyudukce arkadas olmaya basladilar cocuklari davranislari aileden geliyo maalesef ama bi sure sonra uslaniyorlar
Doğrudur ama ben birde taaa genç kızlık dönemlerine takmış bulunmaktayim ..

Ben şöyle bı olay yaşadım.
Eşimin kuzenin kızı var.
Ben böyle bişey görmedim gözlerini kısa kısa, dişlerini sika sika konuşuyor. Bı gülüşü var yemin ederim filmlerdeki kötü çocuklar gibi.
Ben gördüm şok oldum.
Eşime ben bu ne böyle hayatımda ilk kez gördüm böyle bı çocuk dedim. Herkesin cevabi şuydu. Çok film izlemiş ordan öğrenmiş vay arkadas dedim.

Bigün hastalık nedeni ile geçmiş olsuna bı yakınlarına gittik, bana haber getirdi koca koca insanlar bu kız diyormus ki "o karı gelecekmi, ben onu istemiyorum" hiç bişey demedim. O gece uyuduk ertesi gün onların evine gidilecekti bı konular vardı.
Evlerinin kapısından içeri girmeden apartman kapısında bu evde çok terbiyesiz bir kız varmış bana "o karı diye hitap ediyor" maaşallah da kimse uyarma gibi iyi bı davranışta bulunmuyor dedim.
İnanın içerde baya baya bı insan vardı.
Herkes mos mor kıpkırmızı oldu.
Hala da kızı uyarmayı bırakın bıyık aldı gülüyorlar.
Annesi kusura bakma dedi.
Anneannesi bana martaval okuyor. Ben böyle tepki vermesem kimsenin bişey diyeceği yok kadın erkek çok kalabalık olduğu için ortam afalladılar.
Beni ilgilendirmez tutumuzda bana böyle asla konusamaz siz müsade etseniz ben etmem dedim.
Babası geldi içeri tokalaştı, hanımefendi çok özür dilerim kusura bakmayın biz ne yaptıysak bu olmuyor düzelmiyor tekrar özür dilerim deyince. Ben artık hiç bişey demedim.
Ama oradaki herkese çok iyi bı ders oldu.
Lafı taşıyan da, lafı söyleyen de, lafı söyleten de çok iyi dersler çıkarmıştır.
Sonra nikahımda gördüm o kız bir melek olmuştu.

Bence sizde kalabalık bı ortamda şöyle okkalı yerinde iyi bı konuşma yapın bakım bir daha ki sefer nasil değişiyor işler.

Neguzel ...utaniyormussuniz o bile guzel...bizimkilerin gözleri parlıyor gurur duyar gibi bı sevmeler gulmeler neredeyse aferin kızıma vur yirtparcala diyecekler
Benim kv de öyle. Anlamıyorlar bilemem ama ben annesinin özellikle öyle yetiştirdiğini düşünmüyorum.

Kızın babasini kutluyorum...ben desem onu gorumcenin kocası direkt saldirisa geçer ..gerçi ozamanda daha yüzümu asla göremezler...

Bende bundan şüpheleniyorum çünkü bikac sene önce görümcem kb gorumcenin kocası çok büyük kavgalar olmuştu ...
Benzeri oldu çünkü bizde malesef .kardeslerimden biri benm çoçugumun önünde hep annemi kötülerdi uyarırdm bak duyuyo diye hala anneneyi pek sevmez benm evladım gördügündede hep böyle davranır.sebebi kardeşim ama cocukta suç yok ne bilsin o

Kızın babasini kutluyorum...ben desem onu gorumcenin kocası direkt saldirisa geçer ..gerçi ozamanda daha yüzümu asla göremezler...
Geçsin kim ki Allah aşkına bunlar, ufacık çocukların önünde oyuncak mı olucaz.
Bı laf var bilirmisiniz sizin yerinizde olsam bı lafı onlara söylerim " padişahın da çocuğu var amma terbiyesiyle "
Yıllar evvel bı arkadaşıma gittim.
Üç yaşında çocuğun dediği oluyor. Beni bıraktı çocuğuyla salonun ortasında parande atıyorlar, bı çocuk filmi açtı.
Bı hafta mı üç dört gün önce doğum günü yapmış çocuğa, fırında yiyecek pisirmiyor ısıtıyor. Baktım bayat sen bana çocuğunun doğum gününden kalmış bayat yiyecekleri mi ikram ediyorsun dedim. Hık mık ama yiyecekler resmen bayattı.
Valla aldım telefonumu elime hiç onlarla oralı olmadım. Anladı bu seferde çocuk odasını gezdiriyor bana.
Neyse eşi geldi aldı çocuğu gitti.
Ya vallahi eleştirmek icin değil, nerde görülmüş misafirime bayat yiyecek çıkarmak, misafiri bırakmak 3 yaşında cocukla ilgilenmek bide çocuk benle konusmuyor. Anneside kahkaha atıyor.
Bir daha o oldu gitmedim evlerine.

Ben olsam cocugumun huyu bozulmasin diye gorusturmem. Bizim ailedede var o yuzden soyluyorum .kimse cocuktur demesin bence. Onlari boyle yetistiren anne baba ve sen cocugunun hirpalanmasina ve huyunun degismesine razi olmak zorunda degilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…