Görümcem İntihara Teşebbüs Etti - ACİL YARDIM -

Bu durumun aynisi olmasada bir benzerini yasadim , bence buyukluk bende kalsin falan filan diye dusunme , birak esin ilgilensin kardesiyle . Olurda gun gelir iyilesirse sana cektirmeye devam eder kötu insanlar bin hastalik gecirselerde degismiyorlar biliyorum ve o da degismiyecek o yuzden uzak dur , Allahindan bulmus zaten

Bence git, odasına girip onu görme, sadece dışarıda eşinin yanında ol. Kötü zamanında eşin onun yanında olduğunu hissetsin.

Eşiniz olay çıkardı mı bu yüzden peki?
görümcenin altın olayına karışması ortalığı karıştırmaları çok kötü..senin gitmen barışacağınız anlamına gelmez mesafeli görüş derim..seninde kızkardeşin var..kocanda kardeşiyle görüşmek ister politik ol,hepten ilişkini kesme mesafeli görüş..

Öbür konusunda kendi kardeşi için açtığı konusunda,eşinin kardeşi için annesiyle yurt dışına gitti yazmış.

Rabbimin rizasi icin gidin bence.. o alsada sizin günahinizi birakin siz gerekeni yapin.. Allah öylede böylede sorar hesabini.. senden Rabbimin huzurunda dimdik durursun büyüklük sende kalsin git sen bence...

Gorumcenin karakteri merhametsizlik.ama sen o degilsin.insani duygular tasiyorsun hala.kinine uyma.sen sen oldugun icin gitmelisin.cunku sen gorumcen gibi olamazssin degil mi

Allah rızası için gidin eşinize ve ailesine geçmiş olsun der dönersiniz, görümcenin odasına girmeye gerek yok.

VaV bı gorumce vakası daha demkkı catlak gorumce bı bende yokmus.

Kin,nefret her neyse böyle zamanlarda geride bırakılmalı gitmelisiniz ne olursa olsun...

Kesınlıkle..

yalnız konu sahibi düğününde onca kişi arasında görümcesine hırsız demişti.yani konu sahibi de pek ak kaşık değil
keşke demeseymiş..kendi kızkardeşide var ..kendisi kardeşi ile görüşürken eşi alınmazmı,kendi kardeşi gelip gitmiyor diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…