Görümcem istiyor ki eşim her yere onu da götürsün

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Merhaba kızlar son zamanlarda gittiğimiz her yer görümceme dert oldu
gittiğimiz yerleri eşim paylaşıyor whatsapp durumundan oradan görüyor abi oraya mı gittiniz bizi de götür , benim profilden görüyor fotoğrafı orası neresi diyor bana ,
zaten kv lerle de çıkıyoruz dışarı eşim onları da gezdiriyor o zaman geliyor yani ama devamlı beraber mi gezicez anlamadım ,yaşını soracaksanız söyliyim 22 yaşında.
ben eşimle bir yere gidemeyecek miyim anlamıyorum kıskanıyor ,dün gittiğimiz yerde foto çekindik çok güzel bir yerdi ve merkeze baya da uzak, foto koyar koymaz telefon açtı ,hoparlör açık değil ama eşim yanımda konuşuyor diye duyuyorum ses yüksek geliyor, yaa inanmıyorum oraya mı gittiniz yengemi her yere götürüyorsun beni de götür
ki eşimle fazla da dışarı çıkmıyoruz eşimin işleri yoğun şu aralar tamam abicim tamam müsait değilim hadi sonra konuşuruz dedi kapadı eşim . ben rahatsız olmaya başladım her gittiğimiz yerin hesabı soruluyor

Gezmek istiyor demek ki, ama gezemiyor. Kıskandığını düşünmüyorum. Beraber gezebilecegi kimse yoksa abisinden istiyor demek ki. Eşiniz her dediğini yapmıyorsa sıkıntı yok.
Hayır geziyor benden çok kendisi geziyor devamlı whatsapp durumuna koyuyor her gün bir yerde.

Yapacak bir şey yok, tamam sizinle de gideriz deyip uzatmayacak eşiniz.
Ne diyebilir ki?
Sinir bozucu, orda hak veriyorum.
Ama bozmaya gerek yok kızı.
Bende bozmuyorum zaten severim kendisini bir şey demek istemiyorum ama her gittiğimiz yer sorulunca da bunaldım
. sadece eşime değil bana da soruyor.

Ersizde acikca soyleyin ,yeni evliyiz basbasa gezicez,sende evlenince esinle gezersin diyin,
Boyle yapma ,sen evleninle bende kocanla sana rahat vermem takilirim her yere pesinize diye saka yollu uyarin

Bende bozmuyorum zaten severim kendisini bir şey demek istemiyorum ama her gittiğimiz yer sorulunca da bunaldım
. sadece eşime değil bana da soruyor.
Bunalmakta haklısınız, sinir bozucu dediğim gibi.
Ama pek yapacak bir şey yok.
Yaş ilerlemesiyle kendi bırakır zaten veya hayatına biri girerse ona sarar sizi bırakır.
Abisi konuşabilir artık her yere beraber gidemeyiz diye ama zamanla bitecek bir şey için gereksiz bir konuşma olur.

Her gittiğiniz yerin fotosunu koymak zorunda mısınız? Eskiden gezmek eğlenmek için bir yere gidilirdi şimdi foto çekmeye gidiliyor resmen. Her anınızı sosyal medyada paylaşmazsanız rahatsız olunacak bir durum kalmaz.
Katılıyorum siz de paylaşmayın görmezse rahatsız etmez. 22 yasında kadının da yaptıgı cok cocukça ayrıca.

bunu diyemeyen bile var esim arasın anası danası 2 saat konusur öyle bi ortamd ahadi sonra konusuruz diyip kapatamaz bence o cümle bi cok önemlii
Benim ki de çok konuşur telefonda akşamları zır zır telefon çalar , genelde de öyle demez bu nadir anlardan biri sadece.
Yorulmuştuk sanırım ondandır.

Katılıyorum siz de paylaşmayın görmezse rahatsız etmez. 22 yasında kadının da yaptıgı cok cocukça ayrıca.
Ben sevmiyorum paylaşmayı zaten sadece koyarsam whatsapp profile koyarım sosyal medya hesapları kullanmıyorum eşim de whatsapp durumdan paylaşıyor, kardeşin yüzünden paylaşma desem saçma olur

Her gittiğiniz yerin fotosunu koymak zorunda mısınız? Eskiden gezmek eğlenmek için bir yere gidilirdi şimdi foto çekmeye gidiliyor resmen. Her anınızı sosyal medyada paylaşmazsanız rahatsız olunacak bir durum kalmaz.
BEn koymuyorum ki ben zaten sosyal medya hesabı kullanmıyorum eşim de kullanmıyor daha whatsapp durumuna bir yere gidip de oradan foto çekip koymadım sevmem öyle şeyleri. eşim whatsapp durumuna koyyuyor ben sadece değişirsem profil resmi değişiyorum onu da soruyor orası neresi.

Bende benimkini götürmek isterim, o gelmez. Kocamda gelmelerini istemez. Ben birlik,kalabalıktan hoşlanırım. Eğer siz rahatsizsaniz konuşun. KV yide götürürüm ama bir gün. Gelmemesi gereken bir yere gittik yani ona uygun degildi,ogluyla beni haşladı niye goturmediniz diye götürmek zorunda değilim, nerde duracağını bil dedim. Bi daha diyemedi hala içimden çıkmaz keşke demeseydim.

Bende benimkini götürmek isterim, o gelmez. Kocamda gelmelerini istemez. Ben birlik,kalabalıktan hoşlanırım. Eğer siz rahatsizsaniz konuşun. KV yide götürürüm ama bir gün. Gelmemesi gereken bir yere gittik yani ona uygun degildi,ogluyla beni haşladı niye goturmediniz diye götürmek zorunda değilim, nerde duracağını bil dedim. Bi daha diyemedi hala içimden çıkmaz keşke demeseydim.
Bende bir şey demek istemiyorum kimsenin kalbini kırmak istemiyorum . ama hani hep evde olan bir kız değil canı sıkılıyor diyeyim. benden çok kendisi geziyor.her gün whatsapp da farklı durum paylaşıyor. eşim de götürüyor onları beraber de gidiyoruz yani . ama baş başa gittiğimiz yerler de olmalı... hep koloni gibi takılacak değiliz.

Back
X