Görümcem istiyor ki eşim her yere onu da götürsün

O zaman aynen böyle söyleyeceksiniz. Kırmadan ama ben kırdım pişman oldum.
Bende bir şey demek istemiyorum kimsenin kalbini kırmak istemiyorum . ama hani hep evde olan bir kız değil canı sıkılıyor diyeyim. benden çok kendisi geziyor.her gün whatsapp da farklı durum paylaşıyor. eşim de götürüyor onları beraber de gidiyoruz yani . ama baş başa gittiğimiz yerler de olmalı... hep koloni gibi takılacak değiliz.

Whatsapp durumunuzu kimlerin gorebilecegini ya da kimlerin goremeyecegini seçebiliyorsunuz. Esinizin telefonundan aile bireylerinin durumları görmesini engelleyin. Siz de daha nadir degistirin profil resminizi isterseniz. Sorunu çözmez belki ama bir nebze azaltır.

Evlenince bu adamlarin tapusunu mu aliyosunuz?? Evli diye kardesiyle gezmeyecek diye bir sart yok bu adam agac kavugunda buyumedi bir ailesi sosyal cevresi kisacasi sizden evveli de vardi. Araya girmekten vazgecin tamam aile oluyosunuz ama kardesi de kani cani size soracak degil

Yengemle abimde sürekli bana soruyor şimdi kıskanıyor mu oluyorlar . Muhabbet olsun diye sorulan şeyler bunlar . Siz eşiyseniz o da kardeşi evlenince abilik bitmiyor

Foto koyma hatta sosyal medyayı WhatsApp ı bırak, akrabalar buralardan yüz buluyor.

Eger görümceniz heryere sizinle gelmek istiyorsa dibine kadar haksız. Bu model bende elti olarak var mesela. Ben sizi anliyorum ama buradakiler ne var nolmus modundalar. Onların görümceleride kendilerini bıktirinca görürüm dermisim :D

Yengemle abimde sürekli bana soruyor şimdi kıskanıyor mu oluyorlar . Muhabbet olsun diye sorulan şeyler bunlar . Siz eşiyseniz o da kardeşi evlenince abilik bitmiyor
Yengemi her yere götürüyorsun beni götürmüyorsun cumlesinde ben kıskançlık sezimledim ayrıca eşim abiligini evlatligjni akrabalığıni fazla fazla yerine getiriyor

Eger görümceniz heryere sizinle gelmek istiyorsa dibine kadar haksız. Bu model bende elti olarak var mesela. Ben sizi anliyorum ama buradakiler ne var nolmus modundalar. Onların görümceleride kendilerini bıktirinca görürüm dermisim :KK70:
Suçlu ben oldum anlamadım

Kıskançlık seziyorsan gerilirsin görümcene.
Gerilim birikmeden konuş ağzının payını ver. Yengemi her yere götürüyorsun,, nedemekmiş?? Cevap versin bakalim

Evlenince bu adamlarin tapusunu mu aliyosunuz?? Evli diye kardesiyle gezmeyecek diye bir sart yok bu adam agac kavugunda buyumedi bir ailesi sosyal cevresi kisacasi sizden evveli de vardi. Araya girmekten vazgecin tamam aile oluyosunuz ama kardesi de kani cani size soracak degil
Ne alaka siz galiba benim yazdıklarımı okumadınız eşimin ailesiyle de gidiyoruz zaten kayinvalidemlerle gidiyoruz diye yazdım o kısmın içinde gorumcelerim var zaten . Tapu mapu araya girmek anlamadım ben eşimle baş başa gezemicem mi

Kıskançlık seziyorsan gerilirsin görümcene.
Gerilim birikmeden konuş ağzının payını ver. Yengemi her yere götürüyorsun,, nedemekmiş?? Cevap versin bakalim
Bir şey demek istemiyorum kırmamak için güzellikle de söylesem gene de insan alınır bence bir şey söylemesi gereken varsa eşim .ama eşime de kardeşini uyar demek istemiyorum kendisi aklını kullanıp uyarsa iyi olur

Bizde de ayni durum var. Gorumcem bekar, benimle yaşıt. Beni niye goturmediniz ya da beni ne zaman şuraya gotureceksin gibi cümleleri var. Sadece gorumcem degil, eşimin anne babasi da aynı. Iş için sehirdisina gittigimizde bile gizli gidiyoruz, yoksa bizi de götür diyorlar. Cok zor bi durum. Kiskanclik kaynakli oldugunu sanmıyorum. Ama çekirdek aile kavramini da kabul etmiyorlar. Biz 4 yillik evliyiz, esim kesip atmadığı için böyle. Huzursuzluk istemiyor. Eger siz esinizi yonlendirirseniz, bir kere bile olsa "karımla gittigim her yere goturemem seni, ailece gezdigimizde hep beraber gideriz" dese, bence biraz daha duzene girer.
Ararlar her pazar, nerdesiniz diye. Disaridayiz der. Nerede, mevkin neresi derler. Hala aşamadık. Ben sosyal medyada foto koyarken onları engelliyorum malesef. Bizi niye goturmediniz tantanasi oluyor çünkü. Sizden uzun yazdim :D

Whatsapp durumunuzu kimlerin gorebilecegini ya da kimlerin goremeyecegini seçebiliyorsunuz. Esinizin telefonundan aile bireylerinin durumları görmesini engelleyin. Siz de daha nadir degistirin profil resminizi isterseniz. Sorunu çözmez belki ama bir nebze azaltır.
Engelleswm şimdi eşim noluyor der.
Ben değiştiriyorum da hepsinde eşim yok ki yanımda eşim var zannediyor sanirim ben ya arkadaşlarımla ya ailemle gittiğim yerlerden koyuyorum kendimi o da eşimle gittim sanıyor heralde orasi neresi falan diyo

Bizde de ayni durum var. Gorumcem bekar, benimle yaşıt. Beni niye goturmediniz ya da beni ne zaman şuraya gotureceksin gibi cümleleri var. Sadece gorumcem degil, eşimin anne babasi da aynı. Iş için sehirdisina gittigimizde bile gizli gidiyoruz, yoksa bizi de götür diyorlar. Cok zor bi durum. Kiskanclik kaynakli oldugunu sanmıyorum. Ama çekirdek aile kavramini da kabul etmiyorlar. Biz 4 yillik evliyiz, esim kesip atmadığı için böyle. Huzursuzluk istemiyor. Eger siz esinizi yonlendirirseniz, bir kere bile olsa "karımla gittigim her yere goturemem seni, ailece gezdigimizde hep beraber gideriz" dese, bence biraz daha duzene girer.
Ararlar her pazar, nerdesiniz diye. Disaridayiz der. Nerede, mevkin neresi derler. Hala aşamadık. Ben sosyal medyada foto koyarken onları engelliyorum malesef. Bizi niye goturmediniz tantanasi oluyor çünkü. Sizden uzun yazdim :KK70:
Biz zaten beraber de gidiyoruz hadi gitmesek de sitem etse neyse .benim sosyal medya hesabım yok da eşim whatsapp durumdan paylaşıyor o zaman görüyor. .

Evet bazen burada insan konu açtigina pisman olabiliyor, maalesef :D kiskancliktan degilde görumceniz sizinle takilmak istiyor belki vakit gecirmeyi seviyor kafa dengi hesabi. Ama sizde evlisiniz mecbur degilsiniz bunu bilse ona yeter.

Back
X