Görümcem istiyor ki eşim her yere onu da götürsün

Yengemi her yere götürüyorsun beni götürmüyorsun cumlesinde ben kıskançlık sezimledim ayrıca eşim abiligini evlatligjni akrabalığıni fazla fazla yerine getiriyor
Seni de götürür tatlim demek çok zor olmasa gerek. Siz kardeş gibi davranırsanız o da abla gibi görür sizi .

Ben de gitmek istemiyorum yengem götürmek konusunda çok ısrarcı oluyor hatta fazla ısrarcı. Benimle vakit geçirmeyi çok sever. Ben genelde aile olarak vakit geçirsinler diye gitmem

valla her şeyi paylaşınca böyle olması beklendik bir sonuç. hele ki görümce biraz da kıskanç ise.
ben de oraya buraya gidiyorum ama milletin gözüne batmasın, geziyolar vs diye akıllarında yer etmesin diye hiçbir şey paylaşmıyorum.
ben, hep evde oturan ezik tip sanıyolar sanırım ama olsun peşime kuyruk olacaklarına beni sürekli evde pinekliyo sansınlar

Çok basit bir çözüm var aslında. Paylaşım yapmazsınız olur biter. Kimsenin haberi olmaz siz söylemedikten sonra.

cocuk olsa anlarimda 22 yasinda yengemi goturuyorsun heryere demesi zaten sacma karisi goturcek tabi fazla yuz verilirse tepeye cikacak cinsden bana kalirsa

Canim gorumceniz bence kisnkanç biraz. Abisini sizden kiskanio olmasin?:KK66:
Evlendmeden once yakin baci kardesler boyle sonradan problem cikarabilyorlar maglesef. Ama unutmayin ki bu gecici bi durum. Çekeceginiz bi iki sene daha sonra gorumceniz onu cok gezdirecek biriyle evlenir gider...o zamana kadar hehe diyip geçistirin.

Back
X