görümcem kaçtı ne yapmak gerekir?

Ohhh icim rahatladı resmen kendi yakınımmış gibi. Okul bitene kadar beklemeyip kaçmayı öneren erkek den pekde iyi sonuçlar çıkmaz. Ailesinin yanında en kötüsü o adamın en iyisinden daha iyidir. Baba abi ile görüşun. 18 yaş hala çocuk, ergen demek. Kırgınlıklarını anlıyorum ama ılımlı yaklaşırlarsa herşey daha iyi olur. Allah ailenin yardımcısı olsun. Çok zor bir durum.

Kızlar nekadar severseniz sevin. Aileniz sizi zorla evlendirmiyor yada maddi kaynak olarak görmüyor. Para veya zorla başkası ile evlendirmek için şiddet uygulamıyor ise sakın bir adama kaçmayın. Ailenizin yanında can güvenliğiniz varsa bile kaçmamanız için yeterli. Aileden kaçmak kolayda koca kötü çıkarsa ondan kaçmak çok ama çok zor.

Çok yazık bu devirde hala kaçan olduğununa inanamıyorum, çok pişman olacak. Bencede gidip polise haber verin onlar bir yol göstersin. Allah yardımcınız olsun

Merhabalar. Görümcem bugün sabah istanbula internetten tanıştığı daha kim olduğunu bile bilmediğimiz birine kaçmış kızlar. 18 yaşını geçen ay doldurdu. bu yıl üniversiteye başlıyordu.kayıtları yapıldı. Geçen haftalarda biri oldugunu tanıştırmak istediğini söyledi. Babası gayet medenice gelsin tanıyalım dedi. Sonra kız bianda biz evlenicez okulu bırakıcam demeye başladı.(daha başlamadan) babası gelsin tanışalım okul bitince ne istiyorsanız yaparız zaten okulun 2 yıllık dedi. Bugün şok olduk böyle babaya bunu yaptı ve bu saat oldu haber yok. Nasıl haber alırız kime gitti nerde bilmiyoruz. Sadece istanbulda oldugunu ve kaçtığı çocugun adını biliyoruz..
Bende kaçarak evlendim ama istediler verilmedi kaçtım ve suan çok şükür kimsenin ailesinde bir problem yok. Benim zaten bitanecik annem var. O benim ailem herseyim böylesi hayırlısı imiş . Ama görümCen için bencede endiselenmekte haklısınız korkutmak üzmek istemem ama internette ne yazikki oyle bir çeteler varki kızları kandirip kendine bağlayıp iki güzel laf söyleyip çok büyük gelecek vaad edip kötü amaçları için kullanan tuzağa düşüren. Allah gorumceni bütün kötülüklerden şeytanın şerrinden korusun. Bari kaçtığı kişide normal cahil biri olurda gorumceni bulur bulmaz olayı halledersiniz bu devirde babası bile kızına tecavüz ediyor böyle bi yavsakligi yapıyorsa kimseye güvenmem. Uyuşturucu bağımlılığı ile ölen kızlarda erkek arkadaş vesilesi ile başlıyor genelde bu ölüm yoluna. Dünyanın Binbirturlu hali var. Inşallah küçük bir cahilik etmişler karşısındaki kişide temiz biridir. Bir zarar vermez kkizcagiza.tez zaman içinde bulursunuz inşallah burnu kanamadan içinizi kararrttim belki özürdilerim ama elinizden gelenin en iyisini yapın bulun gorumceni. Rabbim kavuştusun. Korusun inşallah

Bilgisayara bakın diyen arkadaşlar olmuş. Pc kullanmazdı pek. Telefon kullanıyordu. Yarın dökümleri almalarını söyledim. Ben uzaktayım ben olsam bende giderdim. Şuan abiyle baba çok sinirli umrumuzda değil diyorlar ama çok merak ediyoruz inşallah kötü bişey gelmemiştir başına.

Kendi öz babasının kendi öz abisinin umrunda değil ise bence sende kendini hırpalama. Evet onlar kizginlikla soyluyorlar belki ama kizi babasi reddediyorsa siz bulsaniz kiz donmek istemeyecek hadi akli basina geldi donmek istiyorum dese bu sefer babasi reddediyor. Yani nerden tutsan elinde kaliyor. 18 yaşında kazık kadar kız. Düşünmeden hareket etmenin çeksin cezasını. Okullar açılınca belki aklı başına gelip en azindan okula gider.

Cok basit. Internet pokisleri pc deki butun kayitlari bulur. Butun konusmalari cikarir ve oglani yada adami elleriyle koymus gibi bulurlar.

InsaALLAH basina cok is gelmeden bulunurm hem.piskolojik hem fiiziki...

Kızı çocugun babası kabul etmemiş istanbulda kuzeni vardı onun yanına bırakmışlar. Şuan orda kalıyormuş. Sanırım gidip dayıları alıcak. Annesi perişan babayı yumşatmaya çalışıyor. Ama baba hala sinirli. Kız da ne istiyor bilmiyorum pek bilgi alamıyorum. Sadece eşimin anlattıkları. O biraz yumuşadı ama babamın fikirlerine karışamam beni dinlemez diyor. Bende kaçarak evlendim. 20 yaşımdaydım. Bama tanışın dedim diye kıyameti kopardı dövmeye kalktı.bütün iletişimimi kopardı bana her gün hakaret etti. Dayanamadım. Allahtan kötü bi aileye düşmedim mutluyum ama kendi aile gibisi olmuyor tabi. Bu kıza babası onu da yapmadı. Okadar imkan tanıdı. Rahat bıraktı. Önceki Sevgilisiyle buluşacagında abisi bırakırdı okadar rahatlardı. Oyüzden çok kırgınlar. Bende kendimden bildiğim için oyüzden çok etkilendim kızı merak ediyorum.

Çocugun adı soyadı var. Face de instagram da bulduk ama hesaplar gizli ve arkadaşlığı kabul etmiyor. Beyoğlunda oturuduğunu öğrenebildik sadece. Numara falan bulunur mu ki buralardan?
Bak şimdi bulunduğun şehirde git karakola.Kızın adını ver,cocugun adını ver.Kaçırıldıgı şüphesi var de karakol Beyoğlu şubesi ile irtibata geçer adrese gider kızı bulur.Sizde rahat nefes alırsınız zehir oldu bayram ailesine.Telefonu ara durmadan açar sonuda veya mesaj çeker.

Yani bu kaçma olayı nedir ya kınamıyorum Allah başa vermesin ama rahat mı batıyor insanlara.Hadi zorla başkasıyla evlendirilecek olsa neyse.Bu neyin acelesi.Dur bir bakalım.Bir adam bir kadını gerçekten sevse iki yıl beklemez mi ?hatta çok daha uzun süre bekler.Evlense ne olacak kızın ailesi o damadı çok sevebilecek mi?kızlar da bazen kendi kendini sıkıntıya sokuyor

İki kızım var büyük konuşmak istemiyorum amma velakin hiçbir şey dışardan göründüğü gibi değildir. Belli ki kızda sevgi eksikliği var, yoksa daha çocuk yaşta neden kaçsın? Yani öyle babaya bu yapılır mı falan demeyin. İlgisiz bir aileymis ya da çok baskici

Kızı bulun ve ne olmuş olursa olsun o herife vermeyin aralarında birşey geçmiş olsa bile. Vermesinler aileye şöyle. O kızı bu kadar olumlu aileden kaciran onlara bu aciyi yasatan heriften hayır gelmez. Hem bakalım niyeti evlilik mi Allah korusun evlilik olsa bile kesinlikle evlenmelerine engel olmaya çalışsın aile. Kızın yaşı reşit isterse evlenir ama yapılması gereken kızın bulunup verilmemesi. Hiç değilse o yönde çaba gösterilmesi.

Back
X