Görümcem kocamın eski eşiyle görüşüyor.

Siz gelen yorumları da okudunuz mu bilmiyorum. Bakın isterseniz bi. Ben burada niye kötüleyeyim zaten normalde de kötülemedim hiç. Ama yanlışa da yanlış derim. Hala unutamayıp yuva yıkmaya çalışmasına da iyi diyemem. Siz neden beni anlamıyorsunuz
Yuva yıkmak için ne yapıyor tam olarak, kızını hasta değilken öyleymiş gibi göstermek dışında?

siz iyimisiniz kuzum ben ne zaman mallardan bahsettim.beni başka üyeyle karıştırdın galiba.istediğiniz cevapları alana dek savunacaksınız kendinizi demek istedim sadece .pesss
Karışmış olabilir çok fazla yorum geldi afedersiniz. Beni anlayan benzer durumu yaşamış birinin yazmasını bekledim ben galiba. Ana konu metninde tam ifade edemediğim için yorumlarda detaylandırdım. Bu yüzden de öyle görünmüşümdür. Teşekkür ediyorum yorumlarınız için.

Merhaba hanımlar. Benim de böyle bir derdim var. Görümcem eşimin eski eşiyle görüşmeye devam ediyor galiba. Olayı şöyle özetleyeyim. Eşim benden önce nir evlilik yaptı ve bir kızı var. Bu evlilikte eşim çok zarar görmüş. Tek taraflı dinledin diyeceksiniz. Hayır iki taraflı dinledim. Eski eşi de anlattı sayfalarca mesajla. Eski eşi geçimi zor bir kadın. Bipolar aynı zamanda. Eşimin de hataları olmuştur elbet ayrılıl varsa tek taraflı değildir hiçbir zaman bence. Neyse konumuza gelelim. Biz nişanlandıktan sonra eski eş herkesi arayıp mesaj atıp engel olmaya çalıştı. Buna da görümcem dahil. Zaten henüz unutamadığı da çok belli. O dönemde herkes engelledi çünkü işi bozmasını kimse istemedi. Ama bu görümcem hala bağlantılı. Birbirlerini takip ediyorlar. Yine bana sen kardeşimin sabrının mükafatısın diyen görümcem de yine o. Sizce ben mi abartıyorum hanımlar;(
Görüşebilir sonuçta buna engel olamazsın.

Yuva yıkmak için ne yapıyor tam olarak, kızını hasta değilken öyleymiş gibi göstermek dışında?
Kendi Fotoğraflarını eşime atıyor desem peki. Bunları yazınca da başkaları herşeyi yazmışsın kadını kötülemişsin diyorlar ne yapacağımı şaşırdım

Siz gelen yorumları da okudunuz mu bilmiyorum. Bakın isterseniz bi. Ben burada niye kötüleyeyim zaten normalde de kötülemedim hiç. Ama yanlışa da yanlış derim. Hala unutamayıp yuva yıkmaya çalışmasına da iyi diyemem. Siz neden beni anlamıyorsunuz
Okudum çoğunluk size demiş ki takilmayiz bunlar olağan sey demiş. siz ama ona benzedi dedi takılmaz misiniz? Ama ikimizle de görüşmesi anlamsız siz kırılmaz misiniz diye ısrarla soruyorsunuz. Görüşmesine karışmayın takılmayın üzülmeyin sizin evliliğiniz yolundaysa kimse onu bozamaz eski eşin böyle eylemleri varsa da bir süre sonra Söner ortadan kalkar.

Kısa sürede eşinizi tanımadan evlenmişsiniz. Eşinizin sizden önce bir evlilik yapmış olmasını hiç kabullenememişsiniz. Muhtemelen evlilikte olması gereken güveni de eşinize duymuyorsunuz. Probleminiz ne görümce ne eski eş aslında. Problem yeterince tanıyıp güvenmediğiniz bir adamla evlenmiş olmak.

Bakın benim dört tane görümcem var. Ben ki abla olarak görüyorum onları. Sadece olayı anlamanız için detay veriyorum eski eşle. Yazılanları okursanız anlarsınız. Burada hiç tanımadığım insanlara kendimi övecek ya da bir başkasını yerecek birşey söylemenin ne anlamı var niye böyle birşey yapayım Allah aşkına. Sadece kırılmakta abartıyor muyum dedim o kadar. İnsanları yargılamadan önce lütfen bir düşünüp empati kurun lütfen.

evet abartıyorsun hemde çok
bende boşandım çocuğum da yok ama goruncem ve 3 eltimle yeğenlerle görüşüyorum...

siz abartmakla kalsanız yada bunun için bir çözüm deseniz tamamda siz direk eski eşi.kotulediniz gorumceyi kötülediniz

bakin eski diyorum o eski onunla herşey bitmiş eskilerde kalmış

eşiniz bitirmiş o yaşadığı halde siz neden bu kadar sorun yaptınız kötüyse kötü onun için tepkiler

görümce konuşur görüşür gider evinde çay bile içer
siz.kensinize bakın yuvanıza eşinize

Hanımefendi görümcenizin kiminle görüşüp görüşmeyeceğine yorum yapmak sizin haddiniz değil bunu anlayın. Ciddin ya anlamıyor musunuz? Siz hangi hakla başka birine görüşmenden rahatsızım takıyorum diyebilirsiniz yahu bundan görümcenize neeee? Hangi sıfatla başkasının görüştüğü birine burnunuzu sokuyorsunuz?
Başkasının görüştüğü biri olarak değerlendirirseniz evet haddim değil. Yine haddim olmadığını biliyorum ve görüşme demiyorum kimseye. Durumu anlatıyorum size ve canımı sıktığını söylüyorum.

Karışmış olabilir çok fazla yorum geldi afedersiniz. Beni anlayan benzer durumu yaşamış birinin yazmasını bekledim ben galiba. Ana konu metninde tam ifade edemediğim için yorumlarda detaylandırdım. Bu yüzden de öyle görünmüşümdür. Teşekkür ediyorum yorumlarınız için.
Canım bak gerçekten bende aynı durumu yaşadım yıllardır.ama benim sorunum eşimin ailesinin eski gelinleriyle görüşmesi değil.esimde eski eşiyle görüşebilir çocuk var ortada.yillarca evli kalmışlar.gorumceye ya eski gelinle neden görüşüyorum diyemem haddim değil.he görüşürse görüşsun umrumda olmaz.
Eşime de güveniyorsan o da pek tabii görüşecek bunu da sorun yapmam.
Ama eski eşi kocama bana çocuğuma aileme falan bizi ayırmak için bı girişimde bulunursa bunu sorun olarak görürüm.buradan fikir almak için de konu açarım.yani senin konun bambaşka bi yere gitmeye müsait.

evet abartıyorsun hemde çok
bende boşandım çocuğum da yok ama goruncem ve 3 eltimle yeğenlerle görüşüyorum...

siz abartmakla kalsanız yada bunun için bir çözüm deseniz tamamda siz direk eski eşi.kotulediniz gorumceyi kötülediniz

bakin eski diyorum o eski onunla herşey bitmiş eskilerde kalmış

eşiniz bitirmiş o yaşadığı halde siz neden bu kadar sorun yaptınız kötüyse kötü onun için tepkiler

görümce konuşur görüşür gider evinde çay bile içer
siz.kensinize bakın yuvanıza eşinize
Haklısınız. Yanlış anlaşıldım galiba. Kötülemek falan değil niyetim ama öyle yansımış sizlere. Kusura bakmayın

Canım bak gerçekten bende aynı durumu yaşadım yıllardır.ama benim sorunum eşimin ailesinin eski gelinleriyle görüşmesi değil.esimde eski eşiyle görüşebilir çocuk var ortada.yillarca evli kalmışlar.gorumceye ya eski gelinle neden görüşüyorum diyemem haddim değil.he görüşürse görüşsun umrumda olmaz.
Eşime de güveniyorsan o da pek tabii görüşecek bunu da sorun yapmam.
Ama eski eşi kocama bana çocuğuma aileme falan bizi ayırmak için bı girişimde bulunursa bunu sorun olarak görürüm.buradan fikir almak için de konu açarım.yani senin konun bambaşka bi yere gitmeye müsait.
Aynen öyle oldu vallahi. Anlamadım. Okumam gereken yorumlar bunlardı aslında. Yani okumak istediğim diyeyim.

Alakasız olacak ama ortada bipolar eski eş, çocuk, ana, dana varsa evlenmeyin dertsiz başınıza dert alırsınız. Kamu spotu olarak yazıyorum, çok zor bir hastalık. Mecbur depilseniz bipolar biriyle uğraşmak çok çok zor.

Ben iş dolayısıyla bir abi tanıyorum, eski eşi bipolarmış 1 çocukla boşanmış tekrar evlenmiş. Sonra eski eş intihara teşebbüs etti, hastanede adam bir sürü uğraştı pandemi de vardı zor oldu. Sonra kadını hastaneden çıkarıp eve getirdi mecburen yeni eş bakmış :eek: Çocuğun annesi sonuçta atsan atılmaz, satsan satılmaz. Ortada çocuğun hatırı olunca mecbur adam getirip bakmış ne yapsın.

Konu sahibesine gelince baştan evlenmicekti şu noktadan sonra yapacak bir şey yok artık.

Anlattınız teşekkür ediyorum başlığı açarken böyle yorumlar için açtım ama neler çıkardılar nasıl üzüldüm anlatamam. Benimle dalga geçenleri mi dersiniz, anlamadan yargılananları mı.

Size en başında "Görümcenizle görüşmelerine karışamazsınız, sizi ilgilendirmiyor bu, sizi, eşinizin çizdiği sınır ilgilendirir" tarzı yorumlar yapıldı ve siz her seferinde eski eş üzerine "Ama böyle" "Bir de şöyle" "Ayrıca da öyle" diye çeşit çeşit yerilesi(!) özellik koyarak devam ettiniz.

Sonra da anlamayan biz olduk?
Bu davranışınız elbette sorgulanır, "Eee daha yok mu?" diye alaya da alınabilir gayet.
Evlenip boşanmış biriyle evleniyorsunuz, çocuğu var, eh demek eski eş ile iletişimde kalınması gerekiyor bir şekilde. Kadının bipolar olduğunu da öğrenmişsiniz karşılıklı anlatılmış her şeyler. 10 sayfa kötüleme yazısı yazdı bana diyorsunuz. Tedavisi nasıl sürüyor belli değil; iyi de olabilir kötüye de gidebilir, kötüye gider sizle de uğraşabilir.

Hangi kısım sürprizdi evliliğinizde?

Merhaba hanımlar. Benim de böyle bir derdim var. Görümcem eşimin eski eşiyle görüşmeye devam ediyor galiba. Olayı şöyle özetleyeyim. Eşim benden önce nir evlilik yaptı ve bir kızı var. Bu evlilikte eşim çok zarar görmüş. Tek taraflı dinledin diyeceksiniz. Hayır iki taraflı dinledim. Eski eşi de anlattı sayfalarca mesajla. Eski eşi geçimi zor bir kadın. Bipolar aynı zamanda. Eşimin de hataları olmuştur elbet ayrılıl varsa tek taraflı değildir hiçbir zaman bence. Neyse konumuza gelelim. Biz nişanlandıktan sonra eski eş herkesi arayıp mesaj atıp engel olmaya çalıştı. Buna da görümcem dahil. Zaten henüz unutamadığı da çok belli. O dönemde herkes engelledi çünkü işi bozmasını kimse istemedi. Ama bu görümcem hala bağlantılı. Birbirlerini takip ediyorlar. Yine bana sen kardeşimin sabrının mükafatısın diyen görümcem de yine o. Sizce ben mi abartıyorum hanımlar;(
Arada çocuk var canım nasıl gorusmesın .Iyıkı esınız gorusmuyor .Olelerıde var bılıosunkı

Bu kadar takılmayın..
Sonuçta oda bir birey ve karışamazsınız.
Önceden yakınlıkları olabilir ya da yeğeni var denildiği gibi yani buna siz engel olamazsiniz hiç lafını bile etmeyin

Başkasının görüştüğü biri olarak değerlendirirseniz evet haddim değil. Yine haddim olmadığını biliyorum ve görüşme demiyorum kimseye. Durumu anlatıyorum size ve canımı sıktığını söylüyorum.
Görümcenizin keyfi ve kahyası olmadığınıza göre canınızın sıkılması onu bağlamıyor işte:işsiz:Niye ? Çünkü bu ne sizi ne eşinizi enterese ediyor bu kadar cevap basit

Kendi Fotoğraflarını eşime atıyor desem peki. Bunları yazınca da başkaları herşeyi yazmışsın kadını kötülemişsin diyorlar ne yapacağımı şaşırdım
He tam da demek istediğim bu.siz konuyu açarken eski eş kocama bunları yapıyor ve kocamın tavrı diye acsaydiniz bu kadar anlatmak zorunda kalmazdiniz.
Görümce falan hiç takilanacak söylenecek değil.sizin eski eşle probleminiz var.knj anlatsaydiniz keşke.eski eş bunları yapıyor eşimin tavrı bu ben bunları hissediyorum deseniz bişey yoktu.

E ama görüşecekler. Eşiniz de görüşecek, görümceniz de görüşecek. Hatta zamanla kayınvalideniz falan da görüşecek. Eşiniz yeni boşanmışken hızlıca evlenmişsiniz. Daha ne eşinizin eski eşle ilişkisi oturmuş ne ailenin eski gelinle. Daha çok şeyler olacak, ilişkiler değişecek oturacak. O kadıncağız da henüz kabullenememiştir bile durumu. Böyle takılmaya devam ederseniz olan size ve evliliğinize olacak.

Back
X