Görümcem kocamın eski eşiyle görüşüyor.

Kendi Fotoğraflarını eşime atıyor desem peki. Bunları yazınca da başkaları herşeyi yazmışsın kadını kötülemişsin diyorlar ne yapacağımı şaşırdım
Buna takılsanız anlarım ama görümcenizin takiplesmesine takılmaniz hedefi şaşırmak oluyor.
Evime gelsin ama ben gitmem demeye sadece bu sebeple gerek yok. Niye gelmiyorsun eski eşle takiplesiyorsun çünkü. Bu cevap mantıklı geliyor mu size?

Sadece buna kırılmakla abartılı tepki mi veriyorum onu merak ettim.
Tamam işte, abartılı tepki verdiğinizi düşünmüş herkes. Böyle bir durumda yapmanız gereken 'evet herkes benim aksimi düşünüyorsa hatalıyım' demek olur. Siz illa haklı olduğunuzu düşünüyorsanız da konu açmanız saçma bu durumda. Bizi haklı olduğunuza ikna etmeye çalışmanız gereksiz olmuş yani. Abarttığınızı kabul etmek istemiyorsunuz sadece.

Görümcenizin keyfi ve kahyası olmadığınıza göre canınızın sıkılması onu bağlamıyor işte:işsiz:Niye ? Çünkü bu ne sizi ne eşinizi enterese ediyor bu kadar cevap basit
Ben daha önce o görümcemin merhametini kullanarak bize zarar vermeye çalıştığını(bu da eşimin cümlesi) anlatmaya çalışıyorum. Yine aynı şeylerin yaşanmasını istemiyorum.

Merhaba hanımlar. Benim de böyle bir derdim var. Görümcem eşimin eski eşiyle görüşmeye devam ediyor galiba. Olayı şöyle özetleyeyim. Eşim benden önce nir evlilik yaptı ve bir kızı var. Bu evlilikte eşim çok zarar görmüş. Tek taraflı dinledin diyeceksiniz. Hayır iki taraflı dinledim. Eski eşi de anlattı sayfalarca mesajla. Eski eşi geçimi zor bir kadın. Bipolar aynı zamanda. Eşimin de hataları olmuştur elbet ayrılıl varsa tek taraflı değildir hiçbir zaman bence. Neyse konumuza gelelim. Biz nişanlandıktan sonra eski eş herkesi arayıp mesaj atıp engel olmaya çalıştı. Buna da görümcem dahil. Zaten henüz unutamadığı da çok belli. O dönemde herkes engelledi çünkü işi bozmasını kimse istemedi. Ama bu görümcem hala bağlantılı. Birbirlerini takip ediyorlar. Yine bana sen kardeşimin sabrının mükafatısın diyen görümcem de yine o. Sizce ben mi abartıyorum hanımlar;(
Görüşüyor olması ona bayıldığından değildir. Ben olsam ben de görüşürüm. Canım ciğerim yeğenim onda neden ipleri kopartayım ki? Tedirginliğinizi anlıyorum ama sizi kardeşine mükafat olarak gören bir kadın arkanızdan kuyu kazmaz bence.

Buna takılsanız anlarım ama görümcenizin takiplesmesine takılmaniz hedefi şaşırmak oluyor.
Evime gelsin ama ben gitmem demeye sadece bu sebeple gerek yok. Niye gelmiyorsun eski eşle takiplesiyorsun çünkü. Bu cevap mantıklı geliyor mu size?
İnanın bu kadar basit değil işte. Takipleşmesini vs yazdım detay vermedim böyle söyleniyor. Detay veriyorum bu sefer de esli eşi kötülüyorsun sen kötüsün deniyor. Vallahi şaştım kaldım

Ben daha önce o görümcemin merhametini kullanarak bize zarar vermeye çalıştığını(bu da eşimin cümlesi) anlatmaya çalışıyorum. Yine aynı şeylerin yaşanmasını istemiyorum.

Tabi ki böyle şeyler yapacak, çünkü kadın bipolar. Evlenirken bunların olacağını zaten biliyordunuz. Şimdi kulaklarınızı tıkayıp kadını böylece kabul etmek ve idare etmek durumundasınız. Eşiniz pek oralı değilken bu durum sizi bu kadar yormamalı. Bu kadin ne yapiyor, ne ediyor birakin artik.

Allah aşkına görümcenin merhametini kullanarak bir insan size nasıl zarar verebilir? Her şey de başkalarının cümlesi, sizin kendi cümleniz var mı?

Merhaba hanımlar. Benim de böyle bir derdim var. Görümcem eşimin eski eşiyle görüşmeye devam ediyor galiba. Olayı şöyle özetleyeyim. Eşim benden önce nir evlilik yaptı ve bir kızı var. Bu evlilikte eşim çok zarar görmüş. Tek taraflı dinledin diyeceksiniz. Hayır iki taraflı dinledim. Eski eşi de anlattı sayfalarca mesajla. Eski eşi geçimi zor bir kadın. Bipolar aynı zamanda. Eşimin de hataları olmuştur elbet ayrılıl varsa tek taraflı değildir hiçbir zaman bence. Neyse konumuza gelelim. Biz nişanlandıktan sonra eski eş herkesi arayıp mesaj atıp engel olmaya çalıştı. Buna da görümcem dahil. Zaten henüz unutamadığı da çok belli. O dönemde herkes engelledi çünkü işi bozmasını kimse istemedi. Ama bu görümcem hala bağlantılı. Birbirlerini takip ediyorlar. Yine bana sen kardeşimin sabrının mükafatısın diyen görümcem de yine o. Sizce ben mi abartıyorum hanımlar;(

Eski esin size mesajla bir seyleri anlatmasi ve boyle bir muhabbetin icine girmeniz ne itici.

Gorumceniz size soracak degil kimlerle gorusmesi gerektigini.

Görüşüyor olması ona bayıldığından değildir. Ben olsam ben de görüşürüm. Canım ciğerim yeğenim onda neden ipleri kopartayım ki? Tedirginliğinizi anlıyorum ama sizi kardeşine mükafat olarak gören bir kadın arkanızdan kuyu kazmaz bence.
Haklısınız.

Eski esin size mesajla bir seyleri anlatmasi ve boyle bir muhabbetin icine girmeniz ne itici.

Gorumceniz size soracak degil kimlerle gorusmesi gerektigini.
Ben girmedim o instagram üzerinden mesajlar attı cevap dahi atmamıştım. O muhabbetin içine girmedim tabi ki.

Ben sizi ilgilendiren bir durum görmedim abartıyorsunuz sizi ilgilendiren tek kişi eşiniz her ne yapmış olursa olsun görüşüp görüşmemek insanların kendi kararları

Allah aşkına görümcenin merhametini kullanarak bir insan size nasıl zarar verebilir? Her şey de başkalarının cümlesi, sizin kendi cümleniz var mı?
Eşimin eski eşi hakkında kendi cümlelerim yok.

Okudum çoğunluk size demiş ki takilmayiz bunlar olağan sey demiş. siz ama ona benzedi dedi takılmaz misiniz? Ama ikimizle de görüşmesi anlamsız siz kırılmaz misiniz diye ısrarla soruyorsunuz. Görüşmesine karışmayın takılmayın üzülmeyin sizin evliliğiniz yolundaysa kimse onu bozamaz eski eşin böyle eylemleri varsa da bir süre sonra Söner ortadan kalkar.
Doğru söylüyorsunuz. Baştaki mesajımda eksikliklerden dolayı yanlış anlaşıldığımı düşünüp detaylandırmıştım. Israrla soruyor gibi görünmüşüm. İnşaallah söner. Üstünden iki yıl geçti nerdeyse. Bakalım inşaallah onun da hayatına iyi biri girer ve çok mutlu olur. Biz de rahat oluruz o da.

Tamam işte, abartılı tepki verdiğinizi düşünmüş herkes. Böyle bir durumda yapmanız gereken 'evet herkes benim aksimi düşünüyorsa hatalıyım' demek olur. Siz illa haklı olduğunuzu düşünüyorsanız da konu açmanız saçma bu durumda. Bizi haklı olduğunuza ikna etmeye çalışmanız gereksiz olmuş yani. Abarttığınızı kabul etmek istemiyorsunuz sadece.
Yok ben sordum aklı selim mesajlardan da anladım abarttığımı. Zaten ikilemde olduğum için konu açmıştım. Şimdi anladım boşuna üzüldüğümü.

Back
X