Görümcem kocasını aldatıyor ne yapmayilm

Ispatlayabileceksem eşime söylerdim...
Eğer Ispatım yoksa susardım durup dururken kimseyi üzerime sıçratmak istemem...

Bazen üç maymunu oynamak gerek, bence hiç karışmayın gerçekler bir şekilde ortaya çıkar . Eşinin ailesi sorunlu ise yanlışta olsa kızlarını tutarlar sizinde eşinizle huzurunuz kaçar boşverin bence.

Bence gizliden gizliye gorumcenizin eşine zarf atın yani karısının kendisini aldattigindan şüphe duymasını sağlayın eşinizle ne ilgisi var önce kocası dururken eşinizin o sinirle kötü birşey yapacağından korkun bence yada elinizi ayağınızı çekin karismayin arada siz kalirsiniz

Hiçbir şey yapmayın.
Bu konuda insan çocuğuna güvenmeyip yalan söylüyorsun diyebilirken geline hiç inanmazlar. Bırak ne yapıyorsa yapsın

11 sayfa olmus mesaj konu sahibi dogru duzgun cebap vermiyor. 1 cumleyle konu acip iki cevap yazip kenardan izliyormussunuz gibi geldi.

Ben olsam esime soyleyemezdim.
Sonra basini belaya sokar ve siz " keske soylemeseydim" dersiniz.
Ama sessizde kalinmamali bence bu durumlarda.
Ben gizli bi kimlikle esine soylerdim gorumcemin.
Onlar hesaplarsin.
Benim esim isin icine girmesin.

Ben olsam ne gördüysem söylerdim eşime.
Yarın birgün ortaya çıktığında x de biliyordu derler ve evliliğiniz bitebilir bile.

çok karışık bir durum.
ama şöyle de bir şey var, eşim beni aldatsa ve bunu yakınım bilse bana söylemese ben çok kızardım.
bu yüzden aldatılanın bilmeye hakkı var düşüncesiyle söylerdim sanırım.

Açığını aradığım bir insansa ( yani bana zamaninda cok kazik atmissa karşılığı olarak) neden olmasin bu firsati kacirmazdim ve tabi ki delilleri ile beraber herseyi ifsa ederimdim.

Ha tabi bana dokunmayan yilan bin yasasin misali bana zarari olmamis biri ise gorumcecim banane napiyosa yapsin beni ilgilendirmez.

Görümcem iz kocasını aldatsa eşinizle paylasirmisiniz
bence karışma erkek bu sonuçta esiniz fevri davranabilir sonra görümcenizle aranız borulur iyisimi siz görümcenizle konuşun olmadı karışmayın boşverin allah ıslah etsin

Bu zamnda hersey oluyo hatta suc size bile kalabilir adam eve sk geliyosa bence hic bilmiyomus gibi yap ama sana paylasmasina da izin verme iliskisini:KK47::KK4:

aileye göre değişir , aile bireyleri ve eşim çok tutucuysa namus meselesi haline getirecek insanlarsa eşimin başı belaya girmesin diye söylemezdim. ama daha relax daha bu konulara karşı allahından bulsun diyecek tiplerse eşin söylerdim.. sen biliyorsun aile tarzınızı ona göre davran..

Back
X