Görümcem kuyruk gibi bizle gezmek istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim gibi zeki olmanın için 40 firin ekmek ye sonra gel konuşalım:))
ayyy üslubun çiğliği :kusmuk:
Senin kalbin güzel olmadıktan sonra bana burda paranın havasını atma güzelim ben senin gibileri cebimden çıkartırım:)
yalnız kalbi güzel olan o. Birde cebinizden birşey çıkartamazsınız eşiniz onuda başkalarına vermiştir :KK70:(ıy çık kıtı ispiri)

Tuğba banın açılmış hayırlı olsun, seri konularını merakla bekliyoruz. Kocamın donunu 60 dercede mi yıkayayım yoksa 70 derecede mi temalı konularını çok beğenerek takip ediyorum. Başarılarının devamını dilerim.
Beyazsa 90 derece daha iyi 😅

Bayramda niye ailelerimizin yanına gidiyoruz? onlarla vakit geçirmek için değil mi ? Zaten geri kalan sürede ailece vakit gecirebiliyoruz. Bazen yalnız kalmak istiyorsanız çıkıp gezersiniz orası ayrı . Ayrıca maddi durumunuz iyiyse borç içinde değilseniz bir alışveriş ne kadar tutar ? Sürekli sizden kısıp harcama durumu varsa da insanlar içinde değil ayrı yerde bunu konuşursunuz. Sizde kendinizden kismayin

Tuğba banın açılmış hayırlı olsun, seri konularını merakla bekliyoruz. Kocamın donunu 60 dercede mi yıkayayım yoksa 70 derecede mi temalı konularını çok beğenerek takip ediyorum. Başarılarının devamını dilerim.
Yine banlanacak zira şikayet ettim kendisini,konuyu silmiş😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X