- 2 Aralık 2015
- 32.650
- 108.409
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuhaf tabi, sıcaklık değil ki mesele. Sosyal ortam görgüsü diye bişey var. Tamamen alakasız bir yabancı bile olsanız, evine gelene, telefon açana böyle davranmaz insan. Ama umursayıp eline koz vermeyin. Siz de onu yok sayın. Evine mi gidiyorsunuz, diğer kardeşle sohbet edin, bu kız ortalıkta yoksa o nasıl diye hiç dillendirmeyin bile. Telefonda, ya da karşılaştığınız da merhaba, hello, gerektiği kadar![]()
Kesinlikle ,ben sözlümün kardeşi diye hep ayrı tuttum bende kardeş gibi olayım diye düşündüm ama öyle olmuyormuş demek ki.Sen de ona ayni soguklukla davran. Bu tarz insanlar sicak tavirlari haketmio bence
Aynen öyle bende bana nasıl davranılıyorsa öyle davranacağım artık..abisini kıskanıyor olabileceğini bende düşündüm ama sözlüm gerçekten iyi bir abidir kardeşlerinin her şeyiyle ilgilenir,ilgisini azaltmadı ki onlara,belki de bana olan sevgisini kıskanıyordur bilemem.. ama küçük de değil ki yani 20 yaşında bir kız..Naber,nasılsın demek sıcaklık soğuklukla alakalı değil,görgü kuralları ve nekazetle alakalıdır. 7 kat yabancıya sorulur yeri geldiğinde. Abisini kıskanıyor muhtemelen. Hiç oralı olmayın. Aynı şekilde davranın.
Böyle laf atmalar bana göre değil kısacası artık umursamamayı düşünüyorum.Ergenlik döneminde olsa olabilir diyeceğim ama 20 yaşındaymış.Bulunduğunuz ortamda o sormasada teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın diye laf atabilirsin.Ne kadar konuşkansın,sohbetine doyum olmuyor dersin,o zaman suçunu anlar.
Olmuo ya hele bole insanlarla hic olmuo. Mesela ben sicakkanli cana yakin bi insanim, gelinimize de hic gelin gozuyle bakmadim, abla olarak gordum, abla dedim ve ii anlastik gercekten ama boyle soguk insanlarla i ihKesinlikle ,ben sözlümün kardeşi diye hep ayrı tuttum bende kardeş gibi olayım diye düşündüm ama öyle olmuyormuş demek ki.
Ben de olsam direk tavırlı diye düşünürdüm.
Ben de öyle sıcak davranan biri değilimdir ama mesafeli insan olmak ayrı, eve gelene hoşgeldin dememek, hal hatır sormamak ayrı şeyler. Bu kesinlikle abisini kıskandığı için böyle davranıyor.
O öyle yapıyorsa sen de sıcak davranma o nasılsa öyle mesafeli ol takma hiç.
Artık sanki ben bir şey yapmışım gibi hissetmeye başladım çünkü kendisinin başka insanlarla ilişkisi güzel . samimi. bana karşı nedense böyle bir tavır.. ben hep kardeşim gibi gördüm öyle davrandım fakat yanlış yapmışım sanırım .. bu arada maşallah size ne güzel ..keşke herkes sizin gibi olsa.Olmuo ya hele bole insanlarla hic olmuo. Mesela ben sicakkanli cana yakin bi insanim, gelinimize de hic gelin gozuyle bakmadim, abla olarak gordum, abla dedim ve ii anlastik gercekten ama boyle soguk insanlarla i ihmisliyle mukabele sart
![]()
Kesinikle soğuk bir insan. Bazı insanlar herkesle hemen anlaşıp samimi olamıyor zaman tanımak lazım. En azından birsey sormak için seni arıyor. Ya hiç aramasaydı. Zaman tanımalısın. Abisi sevdi diye o hemen ısınıp sevicek değil :)Merhaba kızlar iki gün önceydi sözlümü aradım akşam, duştaymış , kardeşi açtı, canım ya abim duşta görüşürüz deyip dan diye kapattı ,kelimeleri ağzıma tıkadı resmen,birkaç kere böyle oldu , insan bir sormaz mı nasılsın diye, bazen mesela işi düşüp aradığı oluyor bir şey sormak için, hiç demiyor nasılsın diye hal hatır sormak yok , diyeceğini diyor soracağını soruyor, yine çat diye kapatıyor, bana hiç normal gelmiyor samimi gelmiyor , oysa ben ona hiçbir şey yapmadım, bir kez evlerine gittiğimde başka odadaydı kendisi, resmen sözlüm gitti de çağırdı , kızın geleceği yok kaş göz yaptı da öyle dedi merhaba hoşgeldin diye, hani benden çekiniyor desem ki çekinse beni bir şeyler sormak için aramaz ,onun bir küçüğü var o da beni nasıl sever görseniz, yani aramızda kesinlikle bir tartışma geçmedi , kötü bir laf etmedim ama sanki bana karşı tavırlı gibime geliyor , sizce bana mı tuhaf geliyor ?
Cnm anlaşılan gorumcenizle işiniz var!
Madem konusmayacak niye acıyor teli dustan çıkınca döner
Bence sozlunle konuş telefonunu actirmasin kimseye "abim dustadeyip çat kapattı cekindim diyede ekle
15 senelik evliyiz birbirimizin telini acamayiz bu ne?
Kesinikle soğuk bir insan. Bazı insanlar herkesle hemen anlaşıp samimi olamıyor zaman tanımak lazım. En azından birsey sormak için seni arıyor. Ya hiç aramasaydı. Zaman tanımalısın. Abisi sevdi diye o hemen ısınıp sevicek değil :)
Belki de bana tavırlı görünmek için açıyor telefonunu , sözlüm sordu zaten ne dedi kardeşim diye bende birşey demedi duşta deyip kapadı dedim, şikayet etmek istemedim , sözlümün zoruyla yaklaşmaya çalışır o zaman da samimiyetsiz tavırlarla karşılaşmak istemiyorum
Aradığında acma. Gormemiş numarası yap. Sende soguk konus kapat o halde belki kafasında birseyler dank eder"Bana karşı soğuk" bir insan.. başkalarına karşı böyle değil . hiç aramasaydı daha iyi olurdu belki de çünkü böyle işi düşüp arayınca benim zoruma gidiyor artık ..
Yaa ben o görümcenin yaptığını yapabilmek istiyorum aslında filmlerde dizilerde hep öyle oluyoya dikkatimi çok çekiyo telefon açıyo mesela ne söyliycekse söyleyip direk kapatıyolaryaMerhaba kızlar iki gün önceydi sözlümü aradım akşam, duştaymış , kardeşi açtı, canım ya abim duşta görüşürüz deyip dan diye kapattı ,kelimeleri ağzıma tıkadı resmen,birkaç kere böyle oldu , insan bir sormaz mı nasılsın diye, bazen mesela işi düşüp aradığı oluyor bir şey sormak için, hiç demiyor nasılsın diye hal hatır sormak yok , diyeceğini diyor soracağını soruyor, yine çat diye kapatıyor, bana hiç normal gelmiyor samimi gelmiyor , oysa ben ona hiçbir şey yapmadım, bir kez evlerine gittiğimde başka odadaydı kendisi, resmen sözlüm gitti de çağırdı , kızın geleceği yok kaş göz yaptı da öyle dedi merhaba hoşgeldin diye, hani benden çekiniyor desem ki çekinse beni bir şeyler sormak için aramaz ,onun bir küçüğü var o da beni nasıl sever görseniz, yani aramızda kesinlikle bir tartışma geçmedi , kötü bir laf etmedim ama sanki bana karşı tavırlı gibime geliyor , sizce bana mı tuhaf geliyor ?