Görümcem sizce de tuhaf değil mi yoksa bana mı öyle geliyor

görümce olayı görünce benimde yazasim geldi. çok şükür görümcemle iyiyiz.
annemi istemiyor.. bize gelmesini.. rahatsiz oluyor. hele ki annem gelince kaçiyor.. ben bu durumdan rahatsizim.. bide üzülüyorum..
annemede dedim X seni görmek istemedi dedim üzüldü annemde gelmem evine kapıdan döner giderim dedi bende yok anne benim için geliyosun ona ne ki dedim.. gelmiycem dedi. çok üzüldüm... görümcem annemden nefret ediyor biliyorum napabilirim ki.. burdan yorum alsam mi:KK43: kocami da huzursuz ettim oda kızıyor kardeşine ya.

Belki biraz dikkat çekmek isteyebilir
Birde olduğu gibi kabul etmek lazım

annemi istemiyor.. bize gelmesini.. rahatsiz oluyor. hele ki annem gelince kaçiyor.. ben bu durumdan rahatsizim.. bide üzülüyorum..
annemede dedim X seni görmek istemedi dedim üzüldü annemde gelmem evine kapıdan döner giderim dedi bende yok anne benim için geliyosun ona ne ki dedim.. gelmiycem dedi. çok üzüldüm... görümcem annemden nefret ediyor biliyorum napabilirim ki.. burdan yorum alsam mi:KK43: kocami da huzursuz ettim oda kızıyor kardeşine ya.
Annenizle kotu olan biriyle nasil iyi olabiliyorsunuz anlamadim

Annenizle kotu olan biriyle nasil iyi olabiliyorsunuz anlamadim
onu bende bilmiyorum annemi istemiyor rahatsiz oluyormuş gelmesini.. bende kızdim da bişey diyemedim.. o benim annem tabiki bana gelcek ona ne ki.. yüzünü görmek istemiyo annemi. buda beni üzdü ve gözümden düştü artık. yinede hiç bişey olmamiş gibi devam ediyorum. ama çok zoruma gitti görümcemin böle yaptığı aklım ermiyor...
dip nor: hastanede bebegimi kaybettiği gün annem onlara bi sürü laf sölediydi. kızıma bakmadin sahip çikmadin vs.. alt üstteyim çünkü.. annem hakkını savunduğu için görümcem annemi görmek istemiyor. çok kızgin.

onu bende bilmiyorum annemi istemiyor rahatsiz oluyormuş gelmesini.. bende kızdim da bişey diyemedim.. o benim annem tabiki bana gelcek ona ne ki.. yüzünü görmek istemiyo annemi. buda beni üzdü ve gözümden düştü artık. yinede hiç bişey olmamiş gibi devam ediyorum. ama çok zoruma gitti görümcemin böle yaptığı aklım ermiyor...
dip nor: hastanede bebegimi kaybettiği gün annem onlara bi sürü laf sölediydi. kızıma bakmadin sahip çikmadin vs.. alt üstteyim çünkü.. annem hakkını savunduğu için görümcem annemi görmek istemiyor. çok kızgin.
Bebeginize cok uzuldum allah sabir versin. Anne tabi aciyla oyle seyler soylemesi normal. Siz yine de mesafenizi koruyun gorumcenizle derim.

Belki annenizle gorumceniz arasinda kotu bir sey gecmistir.Benim bir arkadasimda ayni seyi yasamiz hatta acaba yengesi siz misiniz diye dusundum :KK53: Mesela siz yokken görumcenize kotu davraniyor olabilir anneniz.Benim arkadasimda oyleymis arkadasim sirf yengesi uzulmesin diye bahsetmiyordu mesela,

Belki annenizle gorumceniz arasinda kotu bir sey gecmistir.Benim bir arkadasimda ayni seyi yasamiz hatta acaba yengesi siz misiniz diye dusundum :KK53: Mesela siz yokken görumcenize kotu davraniyor olabilir anneniz.Benim arkadasimda oyleymis arkadasim sirf yengesi uzulmesin diye bahsetmiyordu mesela,

benim annem kötü dvranmadi.. fakat kızın üstüne düştü.. sevgilisini sorup durduydu.. kız rahatsiz olduydu. o yüzden görmek istemiyor. annem yukarıya gidiyim bakayım desede göndermiyorum.

benim annem kötü dvranmadi.. fakat kızın üstüne düştü.. sevgilisini sorup durduydu.. kız rahatsiz olduydu. o yüzden görmek istemiyor. annem yukarıya gidiyim bakayım desede göndermiyorum.

Peki baska bir sey olabilir mi sizin bilmediginiz? Bence gorumcenize direk sorun anneme karsi neden olumsuz dusunuyorsun benim bilmedigim bir sey mi var X diye sorun direk

bence herkes herkese hele de aile olunduysa asgari saygıyı göstermek zorundadır.Hoşgeldin veya güle güle gibi sözler lüks değildir, lütuf değildir.Bence evlenince daha artar...O görümce canının istediğine istediği gibi davranamaz.Size karşı buna müsaade edilmiş.Kızın gerçek karakteri bu olsa, nişanlın kaş gözle onu çağırmak yerine, size açıklama yapar ve kusura bakma ama kardeşim herkese böyle ve sen de zamanla anlayacaksın, üstüne alınma derdi...kimse salak değil

Peki baska bir sey olabilir mi sizin bilmediginiz? Bence gorumcenize direk sorun anneme karsi neden olumsuz dusunuyorsun benim bilmedigim bir sey mi var X diye sorun direk
korkuyor çünkü. görümcemde korku hastalığı vardi. annemden agzindan onun duyamadığı laflari duyuyor. sevgilisini sormam hiç görümceme. nasıl gidiyor ilişkiniz demem.. annem soruyor oda bu durumdan rahatsiz.. anlatabiliyormuyum?
anneme defalarca dedim sorma artık diye.. sormam diyo sakasina takıldım diyo. işte görümcem bu tür şakalara anlamaz.. bide hastanede yapılanlari unutamiyor eşimin ailesi benim aileme çok soğuk..:( bende bölece ikilemde kaliyorum yaa. çok kötü.. eşimde ayni duygu içinde..:(

Ergenlik döneminde olsa olabilir diyeceğim ama 20 yaşındaymış.Bulunduğunuz ortamda o sormasada teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın diye laf atabilirsin.Ne kadar konuşkansın,sohbetine doyum olmuyor dersin,o zaman suçunu anlar.

ben bi kere kapıdan çıkarken eltim yerinden kalkmadı, kapıya geçirmedi.Kv de kalkmadı.Evde misafirler vardı halalarımız büyükler...Ben de ''ahh halaları oğlum bir yere gelirken giderken gerekli yolu yordamı bilir.Hoşgeldin de der, hoşçakal da der, eşşek değil öküz değil. yol yordam da öğreniyor, konuşadabiliyor'' dedim.....herhalde herkes anlamıştır.

korkuyor çünkü. görümcemde korku hastalığı vardi. annemden agzindan onun duyamadığı laflari duyuyor. sevgilisini sormam hiç görümceme. nasıl gidiyor ilişkiniz demem.. annem soruyor oda bu durumdan rahatsiz.. anlatabiliyormuyum?
anneme defalarca dedim sorma artık diye.. sormam diyo sakasina takıldım diyo. işte görümcem bu tür şakalara anlamaz.. bide hastanede yapılanlari unutamiyor eşimin ailesi benim aileme çok soğuk..:KK43: bende bölece ikilemde kaliyorum yaa. çok kötü.. eşimde ayni duygu içinde..:KK43:

Anladim.Bak iste sen dogru olani yapiyorsun.Sen bile sormazken annenin sormasi giciklandirir.

Unutulmaz ki yillar sonra bile yuzune vurabiliyor insanlar ufacik hatalari.Bence iyice konusun.Hastane olayiyla beraber iyice sogumus gorumceniz :/

Merhaba kızlar iki gün önceydi sözlümü aradım akşam, duştaymış , kardeşi açtı, canım ya abim duşta görüşürüz deyip dan diye kapattı ,kelimeleri ağzıma tıkadı resmen,birkaç kere böyle oldu , insan bir sormaz mı nasılsın diye, bazen mesela işi düşüp aradığı oluyor bir şey sormak için, hiç demiyor nasılsın diye hal hatır sormak yok , diyeceğini diyor soracağını soruyor, yine çat diye kapatıyor, bana hiç normal gelmiyor samimi gelmiyor , oysa ben ona hiçbir şey yapmadım, bir kez evlerine gittiğimde başka odadaydı kendisi, resmen sözlüm gitti de çağırdı , kızın geleceği yok kaş göz yaptı da öyle dedi merhaba hoşgeldin diye, hani benden çekiniyor desem ki çekinse beni bir şeyler sormak için aramaz ,onun bir küçüğü var o da beni nasıl sever görseniz, yani aramızda kesinlikle bir tartışma geçmedi , kötü bir laf etmedim ama sanki bana karşı tavırlı gibime geliyor , sizce bana mı tuhaf geliyor ?
herkese tavrı buysa yapısı böyledir. gözlemleyin sadece size böyleyse o zaman sizden hoşlanmıyordur ama ne olura olsun yaptığı hiç hoş değil

ben bi kere kapıdan çıkarken eltim yerinden kalkmadı, kapıya geçirmedi.Kv de kalkmadı.Evde misafirler vardı halalarımız büyükler...Ben de ''ahh halaları oğlum bir yere gelirken giderken gerekli yolu yordamı bilir.Hoşgeldin de der, hoşçakal da der, eşşek değil öküz değil. yol yordam da öğreniyor, konuşadabiliyor'' dedim.....herhalde herkes anlamıştır.
Seninkide ağır olmuş biraz.Seninkide yanlış,şakaya vurarak ,hakaret etmeden söylemeliydin.

Seninkide ağır olmuş biraz.Seninkide yanlış,şakaya vurarak ,hakaret etmeden söylemeliydin.

canım ilki olsaydı yapmazdım da...malum insanlara yanlışını anlamak için zaman vermeli...tekrarı olunca ve kastı hissetiiğim için yaptım.ve sonradan da gelip eltim özür diledi.bilerek yaptım dedi.

Ohhhhhh iyi yapmissin. Haketmisler.

Back
X