Görümcem sizce de tuhaf değil mi yoksa bana mı öyle geliyor

Sevmediğini saygısızlık yaparak göstermesi hoş değil ilerde terbiyesizleşebilir ,baştan siz koyun mesafeyi yoksa üzer sizi.

Anladim.Bak iste sen dogru olani yapiyorsun.Sen bile sormazken annenin sormasi giciklandirir.

Unutulmaz ki yillar sonra bile yuzune vurabiliyor insanlar ufacik hatalari.Bence iyice konusun.Hastane olayiyla beraber iyice sogumus gorumceniz :/

soğuduğu doğru. bile görmek istemiyor. kayinvalidem bile gelmedi annemi görmeyi. hastane olayi onlara agir sözler laf etti. kızıma bakmadiniz felan vs.. oysaki onlarin herhangi suçu yok
meseleyi çözerdim. gidip aralari düzetemiyorum.benim aralara girmem doğru olmaz çünkü ortalığı fena halde karişir dolduruşa gelir kocamlada aram bozulur.. bu yüzden giremiyorum. zor oluyor ikilemde kalmak insan bi üzülüyor degilmi.

abisini kıskanıyor kendince tavırlara giriyor olabilir. Senin için zor ama görme görmemeye çalış. Sen ona normal davran onun anormalliklerini görme yaşına ver ne bileyim cahil de ona ver. Ama bunu kendine dert etmemeye çalış. Kimseyi değiştiremeyiz çünkü. Sen doğru ol eğri belasını bulur diyelim :))

Merhaba kızlar iki gün önceydi sözlümü aradım akşam, duştaymış , kardeşi açtı, canım ya abim duşta görüşürüz deyip dan diye kapattı ,kelimeleri ağzıma tıkadı resmen,birkaç kere böyle oldu , insan bir sormaz mı nasılsın diye, bazen mesela işi düşüp aradığı oluyor bir şey sormak için, hiç demiyor nasılsın diye hal hatır sormak yok , diyeceğini diyor soracağını soruyor, yine çat diye kapatıyor, bana hiç normal gelmiyor samimi gelmiyor , oysa ben ona hiçbir şey yapmadım, bir kez evlerine gittiğimde başka odadaydı kendisi, resmen sözlüm gitti de çağırdı , kızın geleceği yok kaş göz yaptı da öyle dedi merhaba hoşgeldin diye, hani benden çekiniyor desem ki çekinse beni bir şeyler sormak için aramaz ,onun bir küçüğü var o da beni nasıl sever görseniz, yani aramızda kesinlikle bir tartışma geçmedi , kötü bir laf etmedim ama sanki bana karşı tavırlı gibime geliyor , sizce bana mı tuhaf geliyor ?
sizlik bir sey yok tuhaf bir durumda yok.mesafeli olmak istiyor gereksiz uzatmak istemiyor.yani sizinle ugrasmıyor kendi dunyasında

Yaşı kaç acaba görümcenizin ? Abisini kıskanıyor gibi geldi bana :( Siz ona içinizden geldiği gibi davranın çok soğuk olmayın ama mesafeyi de koruyun. Bırakın o istediği gibi davransın. Kazanan siz olursunuz sonunda.

Ay ben görümcemi seveyiiiim :KK19: MaşaAllah bize.Aynı yaştayız biz. 25:KK200:
Telefonu açar açmaz kuzuum , pasta ağız napıyosun der mesela :KK68:Evlerine gidince güleryüzlüdür ,muhabbet ederiz,onların tarafına düğüne vs gitsek benimle sürekli ilgilenir. Sıkıldınmı der sorar :KK51::nazar: öyle bizde.

Merhaba kızlar iki gün önceydi sözlümü aradım akşam, duştaymış , kardeşi açtı, canım ya abim duşta görüşürüz deyip dan diye kapattı ,kelimeleri ağzıma tıkadı resmen,birkaç kere böyle oldu , insan bir sormaz mı nasılsın diye, bazen mesela işi düşüp aradığı oluyor bir şey sormak için, hiç demiyor nasılsın diye hal hatır sormak yok , diyeceğini diyor soracağını soruyor, yine çat diye kapatıyor, bana hiç normal gelmiyor samimi gelmiyor , oysa ben ona hiçbir şey yapmadım, bir kez evlerine gittiğimde başka odadaydı kendisi, resmen sözlüm gitti de çağırdı , kızın geleceği yok kaş göz yaptı da öyle dedi merhaba hoşgeldin diye, hani benden çekiniyor desem ki çekinse beni bir şeyler sormak için aramaz ,onun bir küçüğü var o da beni nasıl sever görseniz, yani aramızda kesinlikle bir tartışma geçmedi , kötü bir laf etmedim ama sanki bana karşı tavırlı gibime geliyor , sizce bana mı tuhaf geliyor ?
bence hiç takma çünkü abilerini kardeşlerini çok kıskanıyolar ben alıştım bence sende takma ben görümcemin tüm densizliklerine gülüp geçiyorum bide onumu takıcam amannn :D

kıskanıyodur abisine yakıştırmıyodur soğuk bi yapısı vardır herşey olabilir..
kadın milletini anlamak zor :KK51:

Bence yapısı böyledir,bunu diğer insanlara karşı olsan davranışlarına bakarak anlayabilirsiniz,yapısı soğuksa eve gelen giden başka insanlara da aynı şekilde davranır,telefondada konuşurken konuya direkt dalar. Herkese iyi size sadece böyleyse kıskanıyor olabilir abisini.Anlattıklarınızdan yapısı böyleymiş gibi geldi bana.İyice gözlemleyin,önyargılı olmayın

Sen de onun anladığı dilden konuş sen de mesafeli ol

Ben de eşimle nişanlıyken aradığımda telefonu evde kalmıştı telde aşkım diye kayıtlıydım görümcem teli açtı ayşe sen misin dedi e herhalde benim başka aşkı mı var dedim böyle tuhaf görümcede ben de var şimdiden mesafeni koru

Back
X