Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhhhhh iyi yapmissin. Haketmisler.
Anladim.Bak iste sen dogru olani yapiyorsun.Sen bile sormazken annenin sormasi giciklandirir.
Unutulmaz ki yillar sonra bile yuzune vurabiliyor insanlar ufacik hatalari.Bence iyice konusun.Hastane olayiyla beraber iyice sogumus gorumceniz :/
acaba ailenin tek çocuklu nasilmişşForumda ne çok gorumcek varmış![]()
sizlik bir sey yok tuhaf bir durumda yok.mesafeli olmak istiyor gereksiz uzatmak istemiyor.yani sizinle ugrasmıyor kendi dunyasındaMerhaba kızlar iki gün önceydi sözlümü aradım akşam, duştaymış , kardeşi açtı, canım ya abim duşta görüşürüz deyip dan diye kapattı ,kelimeleri ağzıma tıkadı resmen,birkaç kere böyle oldu , insan bir sormaz mı nasılsın diye, bazen mesela işi düşüp aradığı oluyor bir şey sormak için, hiç demiyor nasılsın diye hal hatır sormak yok , diyeceğini diyor soracağını soruyor, yine çat diye kapatıyor, bana hiç normal gelmiyor samimi gelmiyor , oysa ben ona hiçbir şey yapmadım, bir kez evlerine gittiğimde başka odadaydı kendisi, resmen sözlüm gitti de çağırdı , kızın geleceği yok kaş göz yaptı da öyle dedi merhaba hoşgeldin diye, hani benden çekiniyor desem ki çekinse beni bir şeyler sormak için aramaz ,onun bir küçüğü var o da beni nasıl sever görseniz, yani aramızda kesinlikle bir tartışma geçmedi , kötü bir laf etmedim ama sanki bana karşı tavırlı gibime geliyor , sizce bana mı tuhaf geliyor ?
bence hiç takma çünkü abilerini kardeşlerini çok kıskanıyolar ben alıştım bence sende takma ben görümcemin tüm densizliklerine gülüp geçiyorum bide onumu takıcam amannnMerhaba kızlar iki gün önceydi sözlümü aradım akşam, duştaymış , kardeşi açtı, canım ya abim duşta görüşürüz deyip dan diye kapattı ,kelimeleri ağzıma tıkadı resmen,birkaç kere böyle oldu , insan bir sormaz mı nasılsın diye, bazen mesela işi düşüp aradığı oluyor bir şey sormak için, hiç demiyor nasılsın diye hal hatır sormak yok , diyeceğini diyor soracağını soruyor, yine çat diye kapatıyor, bana hiç normal gelmiyor samimi gelmiyor , oysa ben ona hiçbir şey yapmadım, bir kez evlerine gittiğimde başka odadaydı kendisi, resmen sözlüm gitti de çağırdı , kızın geleceği yok kaş göz yaptı da öyle dedi merhaba hoşgeldin diye, hani benden çekiniyor desem ki çekinse beni bir şeyler sormak için aramaz ,onun bir küçüğü var o da beni nasıl sever görseniz, yani aramızda kesinlikle bir tartışma geçmedi , kötü bir laf etmedim ama sanki bana karşı tavırlı gibime geliyor , sizce bana mı tuhaf geliyor ?