- 15 Kasım 2014
- 1.167
- 1.609
- 158
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
Sizi anlıyorum mutlaka çok hassasınuz ama bebeğinizin ağlamaya alışmadı gerek inanın sizin bu ultra korumacı tavırlarınız ona zarar veriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sükürki tek degilmisim böyle düsünen bencede konu sahibi öyle bir abartmiski. Kadincigaz yegeni elbette sever. Yok ürküyor yok korkuyor amma abartti. Herkesin cocugu var bu kadarda üstüne titrememek gerek yani. Alismadiysada kalabaliklara alistirin sizdeBenim yengem bana boyle davransa ne abimin suratina ne yengemin ne de yegenimin suratina bakarim.
Benim yengelerim bilerek ustumuze atiyorlar alissinlar alin sevin ziplatin diye.
Siz de alistirin bi zahmet. Halayla teyzeyle buyuyen cocuklar mutlu cocuklardir.
Biz yegenlerimle resmen kopuyoruz. Bu daha guzel..
HahhahhahhhBok var hayatlarında çocuk görmemiş gibi. Ben bebek olsam hiçbirine gitmem sevimsiz şeyler ya.
Ayy valla bayildim yoruma:))bebeğin yapısı öyle ise anneye nasıl bağlı
siz sıktıkca cocuklar bayılacak gbı aglasalar sıkmaya devam edermıydınız ben halayım sevıyorum dıye
annenın alıstırması ıle alakası yok
kıonu sahibi basta soylemıs zaten
eşimle cok gezmemız yok evımıze cok gıdıp gelen yok dıye
napıcaklar bebeğin halası deli gbi sevsın dıye bebeğimiz ağlamasın dıye hergun gıyınıp suslenıp ınsan ıcıne mı cıkacaklar
Tatlim kimse yok tanidigimiz. Carsiya pazara avmye gitmeyle de olmuyor, kucaklanmaya sevilmeye agliyor cunku. Cocugun alismasi icin anca gelen giden olmasi lazim. Napiyim kimsem yok internetten gorusmelik aile mi arayayim:)))Çocuğunuzu insan icine cikartip aglamamayi öğretme vaktiniz gelmis bence.
Gorumcen sanki bebegi dovuyor. Seviyor, alistirin yoksa ilerde cok çekersiniz. O kadar naz iyi degil...
Yeni model ultra korumaci annelerden degilim:))) fakat cocugumun tikanana kadar aglamasini da istemiyorum.Sizi anlıyorum mutlaka çok hassasınuz ama bebeğinizin ağlamaya alışmadı gerek inanın sizin bu ultra korumacı tavırlarınız ona zarar veriyor
Size iyi eglenceler o zaman. Ben konuyu anlayan arkadaslarla devam ediyim.Benim yengem bana boyle davransa ne abimin suratina ne yengemin ne de yegenimin suratina bakarim.
Benim yengelerim bilerek ustumuze atiyorlar alissinlar alin sevin ziplatin diye.
Siz de alistirin bi zahmet. Halayla teyzeyle buyuyen cocuklar mutlu cocuklardir.
Biz yegenlerimle resmen kopuyoruz. Bu daha guzel..