Görümcem ve eşi

misslaviniaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
92
53
3
Meraba kizlar ben 1 yillik evliyim kayinvalidemle birlikte yasiyorum kayinpederim yok kayinvalidem calosiyo esimde oyle ben ev hanimiyim kayinvalidemle oturmayi ben kabul ettim ondan yana bi sikintim yok lakin gorumcem ve esi ust katimizda oturuyo ve haftanin hergunu bizdeler hergun yemege geliyolar calisiyolar izinli gunlerinde ise sabah aksam bizdeler artik rahatsiz oluyorum ne yalniz kalabiliyorum ne esimle basbasa kalabiloyorum ayrica gorumcem ve esine hergun hizmet ediyorum gorumcem cok nazli ve is yapmaz kocasina bile ben hizmet ediyorum rahatsizligmi dile getirdigim zamanlarda tartisma yasandi kustuler 1 ay gelmediler sonra barismak istediler yine rutin olarak bizdeler tabi bana gore cok yanlis ve onlara hergun hizmet etmek zorunda degilim esimde istemiyo hergun gelmelerini ama bisey yapamiyoruz kayinvalidemle sorun yasamakta istemiyorum cunku onu cok seviyorum oda beni oyle sizce ne yapmaliyim ayrica tasinma gibi bi olayimizda var uzaga tasinsak sorun cozulurmu sizce

Uzağa taşınırsanız bir problem olmaz bence.Fazla yüz göz olmayın. Taşınmak en iyisi...

Cok basit : hizmet etmeyeceksin

Yemek mi kalkip kendi koysun alsin tabagini cay mi kalksin kendi doldursun 2. Bardagini.

Gecip yatak odana dinlen onlar gelince. Tavrını onlara yap esine kv degil ve sözlü iletisime gecme. Davranışlarında anlamalarini sagla

Girumcenin kocasina hizmet etmeyi birakirsan gelmezler.

Sevmedigi yemekleri yap üstüste.

Iyi de gelmelerini istemiyoruz diye bir sey olamaz. Orasi annesinin de evi. Tabii ki gelecek. Ama tavirlari yanlış. Bence de taşının
Kayinvalidemde istemiyo k
İyi niyetim sonum olcak

Bence bir kac gun geldiklerinde ben onceden yedim.tokum rahatsizim uzanacagim derseniz gelmezler yada anlarlar

Ama kayinvalidemin cocuklarinin tumu evli tek basina gecinemezdide anne oda sonucta atmak olurmu
Hizmet etmektense atmak yeğdir. Madem kızı üst katta ve her gün gelecek kadar annesini seviyor kızı alsaymış. Siz biraz safsınız bence ama neyse

kayınvaliden ile konuş en azından . onun kocasına neden sen hizmet ediyorsun ki

Eşine ve kendize bir oda yapamaz mısınız? Tvsi, 2 li oturması vs herşeyiyle bir salon?

Yiyin yemeğinizi geçin odanıza. Onlar da kendi işlerini görsünler, otursunlar anneleriyle.

Bence onlar gelmeden kayınvalideni gönder oraya. Eşimle kafa dinlemek istiyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…