Görümcem ve eşi

Evet yapmam gereken tam olarak bu ama safim ya

ayrı evlerde kendi hayatınızı yaşamayı "atmak" olarak görüyorsanız, katlanın napalım.
eli ayağı tutan kendi işini ve bakımını yapan bir kadın zaten kendi evinde rahat huzurlu yaşamalı bence,eminim o da bu durumu sevmiyordur.

bana bazı sebeplerden dolayı konu sahibi ve kocası k.valide ile yaşama konusunda ısrarcı gibi geldi

arab bızulacaksa bozulsun ben annemlere giderken baska sehirdeler yengem uzun süredir gecici olarak annemde evde işlerin ucundan tutarım beraber yaparız . seni kullanıyor . calısıyorsa calısıyor bidaha küssünlrr. kayınvalidene de esinede de cözm bulsunlar

tamamen duygusal gibi geldi bana da.tabi ki bakıma muhtaç elden ayaktan düşmüş olur ayrı yaşayamazsın anlarım da öyle olsa zaten görümceyle eşi de o kadar sık gelmezlerdi. demekki hizmet edebilecek durumda kadın.

kulanılıyorsun ve inan kvden dahil kavga dahi olsa seni değil kızını tutar. kimse sana ah gelinim bukadar hizmet ediyor diye madalya takmaz. sonucta zaten özel hayatınız yok zaten kayinvaldeyle yaşıyorsunuz. üstünede evlatları gelip gidecek. ya yıl 2017 hala beraber yaşamalar nedir anlamadım gitti. kusura bakma da yan odada kvde uyurken eşinle nasıl rahat sevişiyorsunuz?!
görümcenede gelince annesinin evi orası isterse 24 saat gelip oturur orda. hizmet etme bukadar basit. kendine göre yemek pişir. gencecık 20 yaşındasın hayatta bak bunumu laik gördün kendine

Kayinvalidemle yasamak zorunda degilim istesem yasamam ama onu seviyorum ve beni rahatsiz etmiyo baskalarinida etmemeli

prensesmi senin görümcen sen niye hizmet ediyosunki kim ne yapacaksa kendisi yapsın sizde alın eşinizi çıkın bi cafede oturun dolaşın sabırlı biriymişsin helal olsun ben dayanamazdım.

Orasi anasinin evi diye hergun gelemezki bende o zaman hergun anama gidiyim biz niye evlendik ki ozaman

valla mümkün olduğunca uzağa taşın, bence bu kadar yüz buluyorlarsa karı-koca fazla misafirperversiniz demekki, bu huyunuzu onlar için biraz törpüleyin bence, çocuklar olunca sorunlarda büyücek çünkü
annesinin evi olduğundan direk gelme demekte abes olur, ortak alan gibi bişey çünkü anne baba evi ama hizmet etme konusunda etmiceksin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…