- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
- Konu Sahibi misslaviniaa
-
Kayinvalidem dort cocugnu tek basina buyuten bi kadin ve tek basina evlendiren kadin onu atmak olurmu lutfen kizlar anama laf yokBence onlar gelmeden kayınvalideni gönder oraya. Eşimle kafa dinlemek istiyorum diye.
Esimin isi geregi pek uzaga tasinamayiztaşın kökten çözüm olsun
Hergun kocamin basinin etini yedigim dogrudurne diyelim canım o zaman görümcenin ve kocasının hizmetçiliğini yapmaya devam...
Evet yapmam gereken tam olarak bu ama safim yaCok basit : hizmet etmeyeceksin
Yemek mi kalkip kendi koysun alsin tabagini cay mi kalksin kendi doldursun 2. Bardagini.
Gecip yatak odana dinlen onlar gelince. Tavrını onlara yap esine kv degil ve sözlü iletisime gecme. Davranışlarında anlamalarini sagla
Girumcenin kocasina hizmet etmeyi birakirsan gelmezler.
Sevmedigi yemekleri yap üstüste.
Siz konunuzda uzağa taşınmak gibi bir olayımız var taşınsak sorun çözülür mü demişsiniz.Esimin isi geregi pek uzaga tasinamayiz
eli ayağı tutan kendi işini ve bakımını yapan bir kadın zaten kendi evinde rahat huzurlu yaşamalı bence,eminim o da bu durumu sevmiyordur.ayrı evlerde kendi hayatınızı yaşamayı "atmak" olarak görüyorsanız, katlanın napalım.
Kendi anan olsa atarsın başından eşinin anası olunca sesin çıkmıyor bence ne dersin?Kayinvalidem dort cocugnu tek basina buyuten bi kadin ve tek basina evlendiren kadin onu atmak olurmu lutfen kizlar anama laf yok
arab bızulacaksa bozulsun ben annemlere giderken baska sehirdeler yengem uzun süredir gecici olarak annemde evde işlerin ucundan tutarım beraber yaparız . seni kullanıyor . calısıyorsa calısıyor bidaha küssünlrr. kayınvalidene de esinede de cözm bulsunlarMeraba kizlar ben 1 yillik evliyim kayinvalidemle birlikte yasiyorum kayinpederim yok kayinvalidem calosiyo esimde oyle ben ev hanimiyim kayinvalidemle oturmayi ben kabul ettim ondan yana bi sikintim yok lakin gorumcem ve esi ust katimizda oturuyo ve haftanin hergunu bizdeler hergun yemege geliyolar calisiyolar izinli gunlerinde ise sabah aksam bizdeler artik rahatsiz oluyorum ne yalniz kalabiliyorum ne esimle basbasa kalabiloyorum ayrica gorumcem ve esine hergun hizmet ediyorum gorumcem cok nazli ve is yapmaz kocasina bile ben hizmet ediyorum rahatsizligmi dile getirdigim zamanlarda tartisma yasandi kustuler 1 ay gelmediler sonra barismak istediler yine rutin olarak bizdeler tabi bana gore cok yanlis ve onlara hergun hizmet etmek zorunda degilim esimde istemiyo hergun gelmelerini ama bisey yapamiyoruz kayinvalidemle sorun yasamakta istemiyorum cunku onu cok seviyorum oda beni oyle sizce ne yapmaliyim ayrica tasinma gibi bi olayimizda var uzaga tasinsak sorun cozulurmu sizce
eli ayağı tutan kendi işini ve bakımını yapan bir kadın zaten kendi evinde rahat huzurlu yaşamalı bence,eminim o da bu durumu sevmiyordur.
bana bazı sebeplerden dolayı konu sahibi ve kocası k.valide ile yaşama konusunda ısrarcı gibi geldi
Kayinvalidemle yasamak zorunda degilim istesem yasamam ama onu seviyorum ve beni rahatsiz etmiyo baskalarinida etmemelieli ayağı tutan kendi işini ve bakımını yapan bir kadın zaten kendi evinde rahat huzurlu yaşamalı bence,eminim o da bu durumu sevmiyordur.
bana bazı sebeplerden dolayı konu sahibi ve kocası k.valide ile yaşama konusunda ısrarcı gibi geldi
Kayinvalidemle yasamak zorunda degilim istesem yasamam ama onu seviyorum ve beni rahatsiz etmiyo baskalarinida etmemeli
Orasi anasinin evi diye hergun gelemezki bende o zaman hergun anama gidiyim biz niye evlendik ki ozamankulanılıyorsun ve inan kvden dahil kavga dahi olsa seni değil kızını tutar. kimse sana ah gelinim bukadar hizmet ediyor diye madalya takmaz. sonucta zaten özel hayatınız yok zaten kayinvaldeyle yaşıyorsunuz. üstünede evlatları gelip gidecek. ya yıl 2017 hala beraber yaşamalar nedir anlamadım gitti. kusura bakma da yan odada kvde uyurken eşinle nasıl rahat sevişiyorsunuz?!
görümcenede gelince annesinin evi orası isterse 24 saat gelip oturur orda. hizmet etme bukadar basit. kendine göre yemek pişir. gencecık 20 yaşındasın hayatta bak bunumu laik gördün kendine
Meraba kizlar ben 1 yillik evliyim kayinvalidemle birlikte yasiyorum kayinpederim yok kayinvalidem calosiyo esimde oyle ben ev hanimiyim kayinvalidemle oturmayi ben kabul ettim ondan yana bi sikintim yok lakin gorumcem ve esi ust katimizda oturuyo ve haftanin hergunu bizdeler hergun yemege geliyolar calisiyolar izinli gunlerinde ise sabah aksam bizdeler artik rahatsiz oluyorum ne yalniz kalabiliyorum ne esimle basbasa kalabiloyorum ayrica gorumcem ve esine hergun hizmet ediyorum gorumcem cok nazli ve is yapmaz kocasina bile ben hizmet ediyorum rahatsizligmi dile getirdigim zamanlarda tartisma yasandi kustuler 1 ay gelmediler sonra barismak istediler yine rutin olarak bizdeler tabi bana gore cok yanlis ve onlara hergun hizmet etmek zorunda degilim esimde istemiyo hergun gelmelerini ama bisey yapamiyoruz kayinvalidemle sorun yasamakta istemiyorum cunku onu cok seviyorum oda beni oyle sizce ne yapmaliyim ayrica tasinma gibi bi olayimizda var uzaga tasinsak sorun cozulurmu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?