- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 18.995
- 448
- 35
- Konu Sahibi misslaviniaa
Kv yi de al taşın o zama yada hizmet etme nu kadar basit. Koyma önlerine bişey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gidebilir seni alakadat etmez. senin evin olur o ayrı hergin gelemez. ama annesinin evinde sen ve eşin yaşıyorsanız bal gibide gelir...Orasi anasinin evi diye hergun gelemezki bende o zaman hergun anama gidiyim biz niye evlendik ki ozaman
Zorunluluk degil mecburiyet de degil korkudaKendi anan olsa atarsın başından eşinin anası olunca sesin çıkmıyor bence ne dersin?
aynen öyle birde yemek yapsın bıraksınÇalışmıyorsun. Anladığım kadarıyla çocuğun da yok. Evin işini bitirdikten sonra görümcenin evini de sil süpür. Çamaşırlarını yıka, ütüle. Hatta onun elektrik, su faturası yüksek gelmesin, deterjan masrafı olmasın, al çamaşırları kendi evinde hallet bu işleri. Belki bir gün madalya takarlar.![]()
O evde bende yasiyosam kocamda yasiyosa alakadar eder sonucta bitek kayinvalidem degil esimde gecindiriyo o evi hergun gelicekse niye evlendi otursaydi annesinkn dizinin dibinde ayrica ekmek elden su golden yasiyolar annesi icinde gelmiyo ayrica yemek yemek icin hizmet bekledihi icin geliyo anasini ozledigi icin degilgidebilir seni alakadat etmez. senin evin olur o ayrı hergin gelemez. ama annesinin evinde sen ve eşin yaşıyorsanız bal gibide gelir...
Bu ağir oldu bacimÇalışmıyorsun. Anladığım kadarıyla çocuğun da yok. Evin işini bitirdikten sonra görümcenin evini de sil süpür. Çamaşırlarını yıka, ütüle. Hatta onun elektrik, su faturası yüksek gelmesin, deterjan masrafı olmasın, al çamaşırları kendi evinde hallet bu işleri. Belki bir gün madalya takarlar.![]()
herhalde hızmet ıcın gelıyorO evde bende yasiyosam kocamda yasiyosa alakadar eder sonucta bitek kayinvalidem degil esimde gecindiriyo o evi hergun gelicekse niye evlendi otursaydi annesinkn dizinin dibinde ayrica ekmek elden su golden yasiyolar annesi icinde gelmiyo ayrica yemek yemek icin hizmet bekledihi icin geliyo anasini ozledigi icin degil
Haklisin benimde cocugum olcak sonuctavalla mümkün olduğunca uzağa taşın, bence bu kadar yüz buluyorlarsa karı-koca fazla misafirperversiniz demekki, bu huyunuzu onlar için biraz törpüleyin bence, çocuklar olunca sorunlarda büyücek çünkü
annesinin evi olduğundan direk gelme demekte abes olur, ortak alan gibi bişey çünkü anne baba evi ama hizmet etme konusunda etmiceksin yani
Aaa olur mu?! Yemeği aşağıda yesinler. Hem kim kaldırıp toplayacak masayı? Çay servisini kim yapacak gelin hanımdan başka. Hem ne güzel bir evde tencere kaynıyor zaten. Görümce hanım hem tasarruf ediyor hem de hizmet ettiriyor kendine. Konu sahibi de ancak "ama napiiiiiiim" demekle yetinsin. Napsın canım. Görümcesinin canı börek çekmiş. Akşama bir tepsi yapıversin.aynen öyle birde yemek yapsın bıraksın) aşaga inmezler
İstersen sana gonderiyim kuzum sen agirla hergun iyj insanlar aslindagidebilir seni alakadat etmez. senin evin olur o ayrı hergin gelemez. ama annesinin evinde sen ve eşin yaşıyorsanız bal gibide gelir...
Bir sonraki aşama bu ama. Kendini böyle kullandırtmaya devam edersen gideceğin yer burası.Bu ağir oldu bacim![]()
Guldurdun ya haklisin ne diyimAaa olur mu?! Yemeği aşağıda yesinler. Hem kim kaldırıp toplayacak masayı? Çay servisini kim yapacak gelin hanımdan başka. Hem ne güzel bir evde tencere kaynıyor zaten. Görümce hanım hem tasarruf ediyor hem de hizmet ettiriyor kendine. Konu sahibi de ancak "ama napiiiiiiim" demekle yetinsin. Napsın canım. Görümcesinin canı börek çekmiş. Akşama bir tepsi yapıversin.![]()
aferin böyle devam edin adamı da kendinizden soğutunB
Hergun kocamin basinin etini yedigim dogrudur
Ne kadarlık bir mesafeye taşınabilirsiniz mesela?Meraba kizlar ben 1 yillik evliyim kayinvalidemle birlikte yasiyorum kayinpederim yok kayinvalidem calosiyo esimde oyle ben ev hanimiyim kayinvalidemle oturmayi ben kabul ettim ondan yana bi sikintim yok lakin gorumcem ve esi ust katimizda oturuyo ve haftanin hergunu bizdeler hergun yemege geliyolar calisiyolar izinli gunlerinde ise sabah aksam bizdeler artik rahatsiz oluyorum ne yalniz kalabiliyorum ne esimle basbasa kalabiloyorum ayrica gorumcem ve esine hergun hizmet ediyorum gorumcem cok nazli ve is yapmaz kocasina bile ben hizmet ediyorum rahatsizligmi dile getirdigim zamanlarda tartisma yasandi kustuler 1 ay gelmediler sonra barismak istediler yine rutin olarak bizdeler tabi bana gore cok yanlis ve onlara hergun hizmet etmek zorunda degilim esimde istemiyo hergun gelmelerini ama bisey yapamiyoruz kayinvalidemle sorun yasamakta istemiyorum cunku onu cok seviyorum oda beni oyle sizce ne yapmaliyim ayrica tasinma gibi bi olayimizda var uzaga tasinsak sorun cozulurmu sizce
orası annesinin de evi mecbur gelecek ama geldiklerinde siz hizmet etmeyinMeraba kizlar ben 1 yillik evliyim kayinvalidemle birlikte yasiyorum kayinpederim yok kayinvalidem calosiyo esimde oyle ben ev hanimiyim kayinvalidemle oturmayi ben kabul ettim ondan yana bi sikintim yok lakin gorumcem ve esi ust katimizda oturuyo ve haftanin hergunu bizdeler hergun yemege geliyolar calisiyolar izinli gunlerinde ise sabah aksam bizdeler artik rahatsiz oluyorum ne yalniz kalabiliyorum ne esimle basbasa kalabiloyorum ayrica gorumcem ve esine hergun hizmet ediyorum gorumcem cok nazli ve is yapmaz kocasina bile ben hizmet ediyorum rahatsizligmi dile getirdigim zamanlarda tartisma yasandi kustuler 1 ay gelmediler sonra barismak istediler yine rutin olarak bizdeler tabi bana gore cok yanlis ve onlara hergun hizmet etmek zorunda degilim esimde istemiyo hergun gelmelerini ama bisey yapamiyoruz kayinvalidemle sorun yasamakta istemiyorum cunku onu cok seviyorum oda beni oyle sizce ne yapmaliyim ayrica tasinma gibi bi olayimizda var uzaga tasinsak sorun cozulurmu sizce