• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ve eşi

Meraba kizlar ben 1 yillik evliyim kayinvalidemle birlikte yasiyorum kayinpederim yok kayinvalidem calosiyo esimde oyle ben ev hanimiyim kayinvalidemle oturmayi ben kabul ettim ondan yana bi sikintim yok lakin gorumcem ve esi ust katimizda oturuyo ve haftanin hergunu bizdeler hergun yemege geliyolar calisiyolar izinli gunlerinde ise sabah aksam bizdeler artik rahatsiz oluyorum ne yalniz kalabiliyorum ne esimle basbasa kalabiloyorum ayrica gorumcem ve esine hergun hizmet ediyorum gorumcem cok nazli ve is yapmaz kocasina bile ben hizmet ediyorum rahatsizligmi dile getirdigim zamanlarda tartisma yasandi kustuler 1 ay gelmediler sonra barismak istediler yine rutin olarak bizdeler tabi bana gore cok yanlis ve onlara hergun hizmet etmek zorunda degilim esimde istemiyo hergun gelmelerini ama bisey yapamiyoruz kayinvalidemle sorun yasamakta istemiyorum cunku onu cok seviyorum oda beni oyle sizce ne yapmaliyim ayrica tasinma gibi bi olayimizda var uzaga tasinsak sorun cozulurmu sizce
Kız annesinin evine geliyor sonuçta şikayet ederseniz tabi ki sorun çıkar. Ben de annemin evine gidince iş falan yapmam. Olsa olsa sofrayı kurarken bir kaç tabak taşırım. Hizmet etmek istemiyorsanız etmeyin, geri durun biraz.
Taşınırsanız tabi ki sorun çözülür.

Kız annesinin evine geliyor sonuçta şikayet ederseniz tabi ki sorun çıkar. Ben de annemin evine gidince iş falan yapmam. Olsa olsa sofrayı kurarken bir kaç tabak taşırım. Hizmet etmek istemiyorsanız etmeyin, geri durun biraz.
Taşınırsanız tabi ki sorun çözülür.
Sendemi hergun annenin evine gidiyosun tatlim keske evlenmeseydin annen seni daha cok gorurdu is yapmayin tabi prensesler is yapmaz

Canim sen baska konularla ilgilen istersen konu seni hem aşmakla birlikte kasti
Aksine hiç kasmadı. Uzattım ayaklarımı tv izliyorum. Akşam gelecek birileri yok bana. Yemek yapmadım eşim yapıyor şuan. Sen düşün. 2 ailenin hizmetçisi olan sensin.

Kocişçiler ortaya çıkıyor yavaş yavaş hepinizin kocası mükemmel madem neden bu kadar çok kocasından yakınan var acaba burda .

Aksine hiç kasmadı. Uzattım ayaklarımı tv izliyorum. Akşam gelecek birileri yok bana. Yemek yapmadım eşim yapıyor şuan. Sen düşün. 2 ailenin hizmetçisi olan sensin.
Tatlim sen suan ayaklarini uzatip tv izledigne inaniyomusun beni kandir tamamda kendini kandirma hayallerini seviyim senin is yapiyosundr kolay gele

Sendemi hergun annenin evine gidiyosun tatlim keske evlenmeseydin annen seni daha cok gorurdu is yapmayin tabi prensesler is yapmaz
Açıkçası annemi iki haftada bir falan görüyorum. Ve evet dünyaya iş yapmaya gelmedim. Prenses değilim ama okumuş, hala okuyan ve çalışan bir insanım. İşgücümün karşılığı bir temizlikçiye ya da aşçıya verilen paradan daha fazla olduğu için evimdeki işler için parasını veriyorum yapıyorlar sağolsunlar. Annemin evine gittiğimde annem çeşit çeşit bana hazırlamış olur her şeyi. Evli kardeşim yok. Kayınvalidemin evine gittiğimde de görümcelerim sağolsunlar iş yaptırmazlar, yardım etmek için, nezaketen gittiğimde bile beni mutfaktan gönderirler. Eltim benim sevdiğim yemeği yapıverir. Onlar benden çok daha iyi yaparlar zaten.

Açıkçası annemi iki haftada bir falan görüyorum. Ve evet dünyaya iş yapmaya gelmedim. Prenses değilim ama okumuş, hala okuyan ve çalışan bir insanım. İşgücümün karşılığı bir temizlikçiye ya da aşçıya verilen paradan daha fazla olduğu için evimdeki işler için parasını veriyorum yapıyorlar sağolsunlar. Annemin evine gittiğimde annem çeşit çeşit bana hazırlamış olur her şeyi. Evli kardeşim yok. Kayınvalidemin evine gittiğimde de görümcelerim sağolsunlar iş yaptırmazlar, yardım etmek için, nezaketen gittiğimde bile beni mutfaktan gönderirler. Eltim benim sevdiğim yemeği yapıverir. Onlar benden çok daha iyi yaparlar zaten.
Haftanin yedi gunu geliyolar dusun insan bikmazmi haksizmiyim

Valla ben de eşimi aradım bugün canım dışarıda yiyip geçelim dedim işyerinde buluştuk gittik. Arkadaşa rüya gibi geliyor bunlar inanmıyor. Sadece görümcesi köle gibi çalışmıyor zannediyormuşmuş. Kız önceden beri iş yapmıyormuşmuş zaten bu eve geldikten sonra böyle olmamış ki. Şimdi annesinin yanına gidecek kocası gitmem demiyor da evdeki gelin itiraz ediyor. Gitsin çekilsin odasına bizim aramıza girmesin derdim ben olsam. Kayınvalideyi esir mi almış nedir. Kızına göstermeyecek.

Hergun eltinin evine git bakiyim yine yapicakmi o cok sevdigin yemekleri gorumcelerin tabiki is yaptirmaz iki haftada bi gidiyosun banada oyle gelseler bende yaparim iki hafta da bir is sana hizmet eden gorumcelerinin yaptigni ben hergun yapiyorum ama emin ol sende hergun gitsen sendende bikarlar cunki bi zmandan sonra sıkiyo

Hergun eltinin evine git bakiyim yine yapicakmi o cok sevdigin yemekleri gorumcelerin tabiki is yaptirmaz iki haftada bi gidiyosun banada oyle gelseler bende yaparim iki hafta da bir is sana hizmet eden gorumcelerinin yaptigni ben hergun yapiyorum ama emin ol sende hergun gitsen sendende bikarlar cunki bi zmandan sonra sıkiyo
Yok iki haftada bir anneme gidiyorum, kayınvalidemlere bayramda gidiyorum bir tek.

O zaman son çare hamile kal. İlk üç ay mide bulantısı 2. Uc ay bel ve baş ağrısı son üç ay ağırlaştım artık sonra da bebek durmuyor dersin bir iki yıl kurtulursun o süre zarfında görümce kendi evinde takılmayı öğrenir heralde ogrenmezse 2. Çocuk düşünürsün. Cocuklulara kimse gelip gitmek istemiyor çünkü.

Valla ben de eşimi aradım bugün canım dışarıda yiyip geçelim dedim işyerinde buluştuk gittik. Arkadaşa rüya gibi geliyor bunlar inanmıyor. Sadece görümcesi köle gibi çalışmıyor zannediyormuşmuş. Kız önceden beri iş yapmıyormuşmuş zaten bu eve geldikten sonra böyle olmamış ki. Şimdi annesinin yanına gidecek kocası gitmem demiyor da evdeki gelin itiraz ediyor. Gitsin çekilsin odasına bizim aramıza girmesin derdim ben olsam. Kayınvalideyi esir mi almış nedir. Kızına göstermeyecek.
Herkes kendi seçimlerini yaşıyor, keyfi bilir ne yapalım. Ona ütopik gelen başkasının hayatı olabilir. Onun yaşadığı hayatta bana imkansız geliyor asla katlanmazdım mesela. Başka diyecek şey yok.

Back
X