Görümcem ve eşimin arasında kalıyorum

Umarım görümce yengeden daha akıllı çıkarda bu yaşta koca donunu yıkamak için acele etmez okur hayatını kurtarır
Okusa 20 yaşında evde ne işi var.? 😁 Eğitimini tamamlıyor olurdu. 😁 Nerden tutsan elinde kalır. Konu sahibi de 23 yaşında. 23 yaşında dünyayı kurtarıyordum en son 😁😁 şimdi realite içerisinde çayımı çorbamı içiyorum.🧿😁

Bir de tüm konuları hamilelikle ilgili . Kafayı bozmuş cidden .rahatın huzurun yerinde olsun önce bir evliliğin otursun sonra düşün .saçmasapan hayatlarına çocukları da alet ediyorlar sonra
Pardon da kafayı yemiş falan ayıp olmuyor mu? Koşa koşa evlenmiş diyorsunuz da ben okulumu bitirip mesleğimi çoktan elime aldım. Çocuk düşünüyorduk çünkü kurulu bir düzenimi, vardı bazı sebeplerden dolayı aymı evde yaşamak zorunda kaldık. Düzgün yorum yapmanızı rica ediyorum.

Okusa 20 yaşında evde ne işi var.? 😁 Eğitimini tamamlıyor olurdu. 😁 Nerden tutsan elinde kalır. Konu sahibi de 23 yaşında. 23 yaşında dünyayı kurtarıyordum en son 😁😁 şimdi realite içerisinde çayımı çorbamı içiyorum.🧿😁
Seni evlendirelim rahatlayalım gel İstanbul’a

Ne kadar kaba bir yorum... okumadığımı nerden biliyorsunuz? Ben zaten üniversitemi bitireli 1 yıl olacak
Lafın gelişi öyle dedim kusura bakmayın,okumdan kocaya kaçan çok genç kızlarımız var onlardan biri sandım konu içeriği ve çevre olarak bakınca.

Mezuniyetin hayırlı olsun. Aslında kötü bir şey söylemiyoruz. Paranı kazanmaya başlayıp öyle evlenseydin rahat ederdin manasında. Umarım çare bulursunuz ama görümce ergen tahammül biraz zor olur.
Kötü bir niyet olmadığının farkındayım. Fakat önyargıya tahamül edemedim bu yüzden biraz yükseldim o kadar. Umarım dediğiniz gibi çare bulunur. Geçici bir süreliğine de olsa stresli bir durum ve evliliğimin bu yüzden etkilenmesini istemiyorum. Teşekkürler yorum yazan herkese bu arada.

Lafın gelişi öyle dedim kusura bakmayın,okumdan kocaya kaçan çok genç kızlarımız var onlardan biri sandım konu içeriği ve çevre olarak bakınca.
Bu arada yine de tutumunuz yanlış. Varsayalım ki o kızlardan biriydim. Ve siz bana bu yorumu yaptınız. Zaten zor durumda olan ben bu yorumla yıkılırdım resmen. İnsanlar buraya dertlerine çare bulmak, konuşmak için yazıyor. Birde siz böyle yorumlar yazarsanız insanlar cidden çaresizliğe sürüklenir. İnsanlar hata yapabilir. Ama bu tarz yorumlar sadece durumu daha da kötüleştirir. İyi niyetinizden şüphem yok. Empati yapmak gerekiyor. Kimse ileride başına ne geleceğini bilemez bu yüzden yorumlarınızı empati kurarak yapmak en doğrusu.

Bu arada yine de tutumunuz yanlış. Varsayalım ki o kızlardan biriydim. Ve siz bana bu yorumu yaptınız. Zaten zor durumda olan ben bu yorumla yıkılırdım resmen. İnsanlar buraya dertlerine çare bulmak, konuşmak için yazıyor. Birde siz böyle yorumlar yazarsanız insanlar cidden çaresizliğe sürüklenir. İnsanlar hata yapabilir. Ama bu tarz yorumlar sadece durumu daha da kötüleştirir. İyi niyetinizden şüphem yok. Empati yapmak gerekiyor. Kimse ileride başına ne geleceğini bilemez bu yüzden yorumlarınızı empati kurarak yapmak en doğrusu.
Tamam

Merhaba kızlar. Eşimle görümcem sayesinde tanıştık. Görümcem benim yakın arkadaşımdı ve abisiyle yani eşimle tanıştırdı ve sonrasında evlendik. Fakat görümcem evlenince aramızın bozulduğunu ve onunla arkadaşlığımızı bozduğumu düşünüyor. Düğünümüzde bile olay çıktı bu yüzden ve suratı asık bir şekilde tüm gece boyunca oturdu. Kına gecemde de aynısı oldu. Gel oynayalım eğlenelim bugün en mutlu günüm dedim ama yine de suratını astı.En güzel günüm bile mahvoldu. Bana düğün öncesi keşke tanıştırmasaydım sizi dedi...

Eşimle vakit geçiremez oldum. Sürekli suratını asıyor. (Bu arada geçici bir süreliğine hepimiz aynı evde kalıyoruz, depremden dolayı.) misafirliğe gittiğimizde sürekli bana laf sokuyor. Resmen kaynanalık yapıyor. Tüm gün suratını çekmek zorunda kalıyorum ve artık bunaldım. Çocuk yapmak istiyorduk bu fikirden kısa zaman önce vazgeçtik borçlardı aile sıkıntılarıydı derken iyice stresliydim. Eşim onu dinlememi ve takmamamı söylüyor ama cidden imkansıza yakın. Her gün suratı asık biriyle yüz yüze bakmak cidden çok zor. Eşimle aram da bu yüzden kavgalar oluyor. Kp ve kv de bu durumdan rahatsız. Sürekli arayı düzeltmeye çabalıyorum. Bu durumdan çok sıkıldım.
Kısa zaman önce görümceme bşr yere gitmek için söz verdim ama gitmek de istemiyorum, eşim gitmemem için ısrar ediyor çünkü faeklı bi plan yapmıştık daha öncesinde ama sırf biraz olsun aramız düzelsin diye söz verdim ve eşimin henüz haberi yok. Sizce ne yapmalıyım? Durumu nasıl idare edebilirim? Görümceme yaklaşımım nasıl olmalı?
1- asla ve kata görümceden dost olmaz kuralını çiğnemişsin

Görümceyi evlendirin onun da kocası olsun hatta 3 tanede görümcesi bak bakalım sizi aklına getirebilecek mi bu ne görümce sevgisi arkadaş gülse ne gülmese ne işim olmazzzz

Görümceyi evlendirin onun da kocası olsun hatta 3 tanede görümcesi bak bakalım sizi aklına getirebilecek mi bu ne görümce sevgisi arkadaş gülse ne gülmese ne işim olmazzzz
Görümce sevgisiyle alakası yok. Sadece evde sürekli laf sokan biriyle yaşamak bana göre çok zor.

Back
X