- Konu Sahibi Aneksenamunnn
bakın kız daha 1 . sınıfbiz anayasaya anayasa deriz.ne bileyim türk diyince komiğime gitti alman anayasası diyip güldüm sonra sohbete devam ettim.arkadaşlarımla nasıl konuşuyorsam öyle konuştum ki o da esprilidir benimki hoşuna gitmedi demek
ben de odasına gidip hukuk mu çalışıyorsun demiştim.herhalde ne çalışıcam dedi.e başka dersler de oluyor ya dedim.buna güldük ama.ben yapınca art niyetli oldu
ona bakarsanız türk dili ve ınkılabı
turk hukuk tarıhı
hatta dırek turk hukuk sistemı dıye bır alan var
heralde turk ? hepımız bılıyoruz ama oyle denır
bunda dalga gecılecek bırsey yok
sız asmıssınız hakim olmussunuz ınsanın gozune bakınca leb deyınce leblebıyı anlıyor olabılırsınız
bu kız daha defter defter kıtap kıtap ugrasan bır kız
resmen dalga gecmıssınız :)
bakın hala konu uzuyor yazdınız sordunuz soyledım suan hala sız uzatıyorsunuz
tamam sız haklısınız dersem sıze ıyılık yapmıs olmayacagım kırıyorsam ozur dılerım ama ıkınızı de tanımam dısardan bır goz olarak davranısınızdan bahsettım bazı seylerı ıyılestırmek ıstıyorsanız once kendınızın farkınıza varın dıye soyluyorum
o henuz ergen
sızde bıraz ben bılırım ben buyugum benı say havalarındasınız boyle samımıyet guzel bır ortam kurulmaz
bellıkı oyle ıgnelemelerde hassas sız ona saygı duyun onu oyle kabul edın ona guzel yaklasın kı sızın hakkınızda yanıldıgını aslında ıyı bırı oldugunuzu dusunebılsın
karsılıklı haz etmeme durumu var bellı ve hayatda hıc bır seyde tek taraflı olmaz
sız ateslemıssınız oda bombalamıs ıkınızde gunahlarınızdan arındınız esıtsınız temız temız :)
uzatmayın gercekten cok basıt bır konu bunun ıcın kırgınlık olmasın
hem o bırsey sorarsa soyleyın sıze danısır akıl sorarsa cevaplayın bosverın onun sorunu yonetmelıkler genelgeler degısen seyler notlar onun sorunu sızın degıl