Görumcem ve kayinvalidemin beni düşuk gormesine dayanamiyorum

k_mucahide

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
48
26
8
29
Gercekten artik icime atacak gibi degil..Ben 1 yil oonce evlendim ve evlendigimden beri kayinvalidemler bana hep cahilmisim gibi bakiyolar giyimime kusamima gorucu usuluyle evlendim beni begenende kayinvalidem di ailemi de tanidilar gorduler kendileri istedi..Ama zoruma giden gorumce benden yasca buyuk ama bekardi evlendigimde iki ay oldu nisanlanali onun nisani icin iki gun erkenden kalkip evlerine gittim calistim bu onemli degil gercekten umrumda degil ama onun beni tenezzul edip konusturmamasi varligimin umrunda olmamasi zoruma gitti.. Bende onun dugunu icin cok hirslandim cok guzel olmam lazim diyorum ama sonra vazgeciyorum haksizmiyim sacmaliyo muyum..Amma onlar havali ben ne yapayim..

Aslında senin özgüvenin yok bence onlara kafa yoracağına otur kitap oku , umursama ne yaparsan yap yaranamazsın onlara çünkü onların tavrında kibir
var , sen sadece bekle gör yıllar içersinde nasıl olacaklarına ,

Evet güzel ol boşverme. Ve kendini geliştir. Cahil demelerine izin verme, son olarak da kimsenin işini yapma.

Ya oyle degil aslinda benim ozguvenim tam ama onlara hic belli dahi etmiyorum ki sadece icimde bazen birikiyo kayinvalidemler ben evlendigimden beri bi kusurumu dahi gormemisler guzelligim evimde super esimle aram mukemmel sukurler olsun sozum yok ona ama insan evlendikten sonra yeni bi aileye giriyo onun yoklugunu cekmek hos degil insan cevresine baktigi zaman imreniyo ondan ben 20 yasindayim ama yalnizim iste esimde bebek gibi bakiyo ama belkide benim bosvermem lazim.Haklisiniz tesekkur edrim hepinize dusunceleriniz icin..

Madem sizi beğenmiyorlar, yaptığınız işi de beğenmiyorlardır. Kendinizi boşa paralamayın bundan sonra

Bence hiç umursamayin her görümce kaynanada vardır bence o. Kaynana oğlunu paylasamaz gorumcede kardeşini :)

Beğenmiyorsa almasaydı oğluna. Kocan beğeniyorsa salla onları. İnadına kocanla iyi ol.

Bence kimsenin size bi şey yaptığı yok.Hayır yani görümcen seni nişanda neden konustursun zaten.Kendi kendine eziklik kompleksi yaşıyorsun sen herhalde

bak simdi taktigi veriyorum sende onlari kucuk gor konusurlarken hani biri umursamadigin sekilde konusumca agiz sapirdatma gibi bi umursamaz hareketimiz vardir onu yapip bayik bayik yuzlerine bak cok zevkli oluyo :)))
dugunu icinde kendini paralama bence madem begenmiyolar seni misafir gibi dugun gunu giyin kusan git

Zamanla seni oldgun gıbı kabulkenıyrlr bosver takma

En guzel ben olmaliyim nedir ya ?
Cnmcim sen guzellikle degil kulturunle ez onlari. Gazete oku dergi oku, yemek kitaplari oku, eger bitirmemissen acik ogretime basla ve bilgi sahibi ol... Onlar bir konu hakkinda konusurken hoop hemen dal konuya onlarin bilmedikleri bilgileri soyle onlara ki akillari baslarina gelsin

Mesela yemek sitelerinde gezin Birgun o yemek yapacakken yada bir yemekten bahsediyorken hoop dal konuya " ama ona nane katarsaniz , sarimsak katarsaniz daha guzel oluyor emin olun " de ve emin ol merak edip oda birgun bunlari katip caktirmadan deneyecektir

Hep bakimli ol bunu kv icin degil kendin icin.. Miss gibi kok ki onlarda anlasin ne kadar fresh oldugunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…