- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi k_mucahide
-
Benim kayinvalidem yine iyii ama iste gorumcem ben hep arkadasim olsun birlikte yiyelim icelim gezelim diye benim ailemde herkes oyleydi diye onlarida oyle sandim burda bana dusuncelrini yazanlar eksik oldugumu kendime guvensiz oldugumu soyluyolar oyle degil oda nisanli simdi gecenlerde gorumcesi orda diyoki biz seninle gelin gorumceyiz benim gorumcem kalkip yok biz kardesiz diyo insanin zoruna gitmezmi ben belli etmedim ama icime attim duygusalim yada herkesi kendime benzetiyorum..simdi belki sen öyle degilsindir sakın yanlıs anlama .
cevremde görsüğüm bir kv var . 4tane kızı var kızları kocalarını parmagında oynatır sehirlidir yani sosyetik degilsede yakındr. ama gelinini kırsal kesimden ister
sebebi yanında durabilsin gelin ona baksın gel diyince gelsin git diyince gitsin fazla konusmasın. birde damat gelin adayına ailene ayda bir gidebilirsin desin
yani seni sevmiş belki cok özverilisin saygılısın diyedir .
senin hikayende senin yapacagın sey kendine bak giyimine kusamına ama kendine saygından bak hosuna gitsin ondan sonra kimse umrunda olmasın.ve karsındaki insanları seni taktıkları kadar tak.
benim kaynanamın tarafındada oturmalara topuklu ayakkabı götürürler evin içinde ben bırak terlik giymeyi yalın ayak gezecegim nerdeyse.süs püs makyajda aynı sekilde içimden geliyorsa yaparım gelmiyorsa yapmam
Bu arada okumak guzel ama istemedim ha evlilige de gelince ben evlilik icin hic acele etmedim hersey kader..Sadece20 yasinda gec kalmis gibi
Ustelikte gorucu usulu evlenip
Bu gorgusuzlere gidecegine
Keske okusaydin
bundan sonraki adımın o seni dıslıyor gibiyse sen onu dıslıyacaksın. takma bazı insanlar sevmezler yenge ile samimi olmayı ki aslında cok samimiyet sonradan sıkıntıda olabiliyorBenim kayinvalidem yine iyii ama iste gorumcem ben hep arkadasim olsun birlikte yiyelim icelim gezelim diye benim ailemde herkes oyleydi diye onlarida oyle sandim burda bana dusuncelrini yazanlar eksik oldugumu kendime guvensiz oldugumu soyluyolar oyle degil oda nisanli simdi gecenlerde gorumcesi orda diyoki biz seninle gelin gorumceyiz benim gorumcem kalkip yok biz kardesiz diyo insanin zoruna gitmezmi ben belli etmedim ama icime attim duygusalim yada herkesi kendime benzetiyorum..
Sen duruşunu bozmaGercekten artik icime atacak gibi degil..Ben 1 yil oonce evlendim ve evlendigimden beri kayinvalidemler bana hep cahilmisim gibi bakiyolar giyimime kusamima gorucu usuluyle evlendim beni begenende kayinvalidem di ailemi de tanidilar gorduler kendileri istedi..Ama zoruma giden gorumce benden yasca buyuk ama bekardi evlendigimde iki ay oldu nisanlanali onun nisani icin iki gun erkenden kalkip evlerine gittim calistim bu onemli degil gercekten umrumda degil ama onun beni tenezzul edip konusturmamasi varligimin umrunda olmamasi zoruma gitti.. Bende onun dugunu icin cok hirslandim cok guzel olmam lazim diyorum ama sonra vazgeciyorum haksizmiyim sacmaliyo muyum..Amma onlar havali ben ne yapayim..
Burada zoruna giden ne vallahi anlamadim.gorumcen gorumcesine biz kardesiz dedi diye niye gucune giderki bir insanin ya.yok olmuyor dusunuyorum dusunuyorum bulamiyorum.Benim kayinvalidem yine iyii ama iste gorumcem ben hep arkadasim olsun birlikte yiyelim icelim gezelim diye benim ailemde herkes oyleydi diye onlarida oyle sandim burda bana dusuncelrini yazanlar eksik oldugumu kendime guvensiz oldugumu soyluyolar oyle degil oda nisanli simdi gecenlerde gorumcesi orda diyoki biz seninle gelin gorumceyiz benim gorumcem kalkip yok biz kardesiz diyo insanin zoruna gitmezmi ben belli etmedim ama icime attim duygusalim yada herkesi kendime benzetiyorum..
Sende onları cok fazla önemsemiceksn havalara sokmcaksn bu kdr basit :)Gercekten artik icime atacak gibi degil..Ben 1 yil oonce evlendim ve evlendigimden beri kayinvalidemler bana hep cahilmisim gibi bakiyolar giyimime kusamima gorucu usuluyle evlendim beni begenende kayinvalidem di ailemi de tanidilar gorduler kendileri istedi..Ama zoruma giden gorumce benden yasca buyuk ama bekardi evlendigimde iki ay oldu nisanlanali onun nisani icin iki gun erkenden kalkip evlerine gittim calistim bu onemli degil gercekten umrumda degil ama onun beni tenezzul edip konusturmamasi varligimin umrunda olmamasi zoruma gitti.. Bende onun dugunu icin cok hirslandim cok guzel olmam lazim diyorum ama sonra vazgeciyorum haksizmiyim sacmaliyo muyum..Amma onlar havali ben ne yapayim..
Nedenini soyliyim bn gorumcemle arami ilk evlendigim zamm yapmaya calistim o bnden 8 yas buyuk yol iz gostersin onun gorumcesine biz kardesiz dedigi g i bi bnde evet biz kardesiz diyebilmedigim icin..Burada zoruna giden ne vallahi anlamadim.gorumcen gorumcesine biz kardesiz dedi diye niye gucune giderki bir insanin ya.yok olmuyor dusunuyorum dusunuyorum bulamiyorum.
Kim ne derse desin gorumceden kardes kayinvaliden anne olmuyor ben de ilk zamanlar senin gibi yaklaştim olmadi canim ısınamadik birbirimize 12 yildir evliyim saygimiz sevgimiz hürmetimiz vardir ama mesafemizde vardir hic gorumcemle bir yere gezmeye gitmedim mesela benden 7 yas buyuk kafalar uyusmayinca yapacak bisey yok saygimiz oldugundan cok sukur hicbir kotu sey yasamadikNedenini soyliyim bn gorumcemle arami ilk evlendigim zamm yapmaya calistim o bnden 8 yas buyuk yol iz gostersin onun gorumcesine biz kardesiz dedigi g i bi bnde evet biz kardesiz diyebilmedigim icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?