- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
- Konu Sahibi k_mucahide
-
Canım neden böyle bir beklentin var bilmiyorum yaşın küçük belki aklında pembiş mutlu aile tablosu vardı... ama gerçeklere bakmak lazım. No beklenti no cry unutma! Onlardan bir beklentin olmasın her zaman için mesafeli ol kv ile ana kız, görümce ile abla kardeş olma hayali kurma. Kendiliğinden olursa olur ama ASLA onlara yaranmaya çalışma lütfen! İnan böyle daha mutlu olacaksın sen bakış açını değiştirmelisin bana kalırsaNedenini soyliyim bn gorumcemle arami ilk evlendigim zamm yapmaya calistim o bnden 8 yas buyuk yol iz gostersin onun gorumcesine biz kardesiz dedigi g i bi bnde evet biz kardesiz diyebilmedigim icin..
Gorumcesini gorumcesinin gorumcesiyle paylasamayan gelinNedenini soyliyim bn gorumcemle arami ilk evlendigim zamm yapmaya calistim o bnden 8 yas buyuk yol iz gostersin onun gorumcesine biz kardesiz dedigi g i bi bnde evet biz kardesiz diyebilmedigim icin..
SaolunAdı üstünde görücü usulü işte beğenmişler "biz bu kızı ezer her dediğimizi yaptırırızbi güzelde aşağılarız, alalım en iyisi" demişler ve almışlar
Onları kaynana gorumce gibi degil de sevdigin adamın canının parçası olarak gormeye çalış.Inan bu sana daha iyi gelecek.Belki de sen alıngan davraniyorsundurGercekten artik icime atacak gibi degil..Ben 1 yil oonce evlendim ve evlendigimden beri kayinvalidemler bana hep cahilmisim gibi bakiyolar giyimime kusamima gorucu usuluyle evlendim beni begenende kayinvalidem di ailemi de tanidilar gorduler kendileri istedi..Ama zoruma giden gorumce benden yasca buyuk ama bekardi evlendigimde iki ay oldu nisanlanali onun nisani icin iki gun erkenden kalkip evlerine gittim calistim bu onemli degil gercekten umrumda degil ama onun beni tenezzul edip konusturmamasi varligimin umrunda olmamasi zoruma gitti.. Bende onun dugunu icin cok hirslandim cok guzel olmam lazim diyorum ama sonra vazgeciyorum haksizmiyim sacmaliyo muyum..Amma onlar havali ben ne yapayim..
Ya oyle degil aslinda benim ozguvenim tam ama onlara hic belli dahi etmiyorum ki sadece icimde bazen birikiyo kayinvalidemler ben evlendigimden beri bi kusurumu dahi gormemisler guzelligim evimde super esimle aram mukemmel sukurler olsun sozum yok ona ama insan evlendikten sonra yeni bi aileye giriyo onun yoklugunu cekmek hos degil insan cevresine baktigi zaman imreniyo ondan ben 20 yasindayim ama yalnizim iste esimde bebek gibi bakiyo ama belkide benim bosvermem lazim.Haklisiniz tesekkur edrim hepinize dusunceleriniz icin..
Tesekkur ederim ben daha fazlasini yaparimm tesekkur ederm anlayisin icnayrıca görümcenin düğününde evin gelini olarak tabiki çok güzel giyin imkanların dahilinde en güzel abiyeyi al sönük kalma
Sen de havalı ol..onlar kadar olamıyor musun? Eziklik psikolojisine bürünme her işlerine de koşturma bahane bulGercekten artik icime atacak gibi degil..Ben 1 yil oonce evlendim ve evlendigimden beri kayinvalidemler bana hep cahilmisim gibi bakiyolar giyimime kusamima gorucu usuluyle evlendim beni begenende kayinvalidem di ailemi de tanidilar gorduler kendileri istedi..Ama zoruma giden gorumce benden yasca buyuk ama bekardi evlendigimde iki ay oldu nisanlanali onun nisani icin iki gun erkenden kalkip evlerine gittim calistim bu onemli degil gercekten umrumda degil ama onun beni tenezzul edip konusturmamasi varligimin umrunda olmamasi zoruma gitti.. Bende onun dugunu icin cok hirslandim cok guzel olmam lazim diyorum ama sonra vazgeciyorum haksizmiyim sacmaliyo muyum..Amma onlar havali ben ne yapayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?