ilk sayfadaki yorumları okudum diğerlerini okumadım , tekrarlıyor olabilirim o yüzden ...
öncelikle çocuklara hiç kızmayın...onlar anne ve annennelerin dediklerini yapıyorlar sırf onlara yaranmak için ...bundan emn olabilirsiniz...
benim yakın bir arkadaşım vardı ... kayınvalidesiyle oturuyordu ve üstelik eltisi yurtdışına gittiği için küçük kızını kayınvalidesine bıraktılar...
arkadaşım az çekmedi o çocuktan...bir görseniz ne eziyetler etti ne laflar söyledi...ama hepsini babannesinden duyduğu için ve babannesine kendini sevdirmek için yaptı...okula başlayınca yaklaşık 10-11 yaşlarına gelince o çocuğu tanıyamadım...çok değişmişti...konuşması düşünceleriyle bende hayranlık uyandırdı...yani okula başlayınca doğruyu yanlışı ayırt etmeye başlamıştı ama evdeyken tek doğru babannesinin dedikleriydi...
ve arkadaşım çok akıllılık etti ...eşi yeğenine aşık birisiydi ...varsa yoksa yeğeni...eşini nerdeyse umursamıyordu...ama ne oldu hamile kaldı ve eşi kendisi baba olunca gözleri açıldı...
siz o çocukların yaptıklarını onların değil kayınvalidenizin ve görümcenizin tesiri altında yaptıkları için sakın üstüne düşmeyin ki aferim düşmüyormuşsunuz...
eşiniz de onlara hayır diyebilmesinin tek yolu kendisinin babab olması bana göre...
boşverin onlar yapsınlar siz de onların inadına daha mutlu görünün:=)))