Görümcem ve kızları.. imdat!!

bana göre öncelikli sorun cebinize koyulan notlar.
8 yaşındaki çocuğun böyle nefretle dolu olması çok kötü.
eşiniz mutlaka konuşmalı bence, yengene karşı çok yanlış yapıyorsun diye.
görümcenizin şoförlüğünden vazgeçmesinin tek yolu da işim var demk. bu kadarcığını söyleyemiyorsa eşiniz; işiniz zor valla..

aynen yazicaklarimi yazmissin eline saglik

Bir çocuk zaten böyle laflar etmez. Bu akılları ve bu lafları büyüklerinden duyuyorlar bence.

kimden duyuyor bilmem ama annesinden duymadıgı kesin çünkü dugune gidecektik işte takı ne takalım fln die konusuoduk annesiyle eşim bilezik takalım dedik anneside ben bilezik takacam sizde bilezik takın fln diodu oda geldi eli belinde daha yeni dugun yaptınız masrafınız var ceyrek takın yeter dedi ceyrek altın bile deil ceyrek valla gunahmı bilmem ama hiç sevesim gelmio o kızı

ilk sayfadaki yorumları okudum diğerlerini okumadım , tekrarlıyor olabilirim o yüzden ...

öncelikle çocuklara hiç kızmayın...onlar anne ve annennelerin dediklerini yapıyorlar sırf onlara yaranmak için ...bundan emn olabilirsiniz...

benim yakın bir arkadaşım vardı ... kayınvalidesiyle oturuyordu ve üstelik eltisi yurtdışına gittiği için küçük kızını kayınvalidesine bıraktılar...
arkadaşım az çekmedi o çocuktan...bir görseniz ne eziyetler etti ne laflar söyledi...ama hepsini babannesinden duyduğu için ve babannesine kendini sevdirmek için yaptı...okula başlayınca yaklaşık 10-11 yaşlarına gelince o çocuğu tanıyamadım...çok değişmişti...konuşması düşünceleriyle bende hayranlık uyandırdı...yani okula başlayınca doğruyu yanlışı ayırt etmeye başlamıştı ama evdeyken tek doğru babannesinin dedikleriydi...

ve arkadaşım çok akıllılık etti ...eşi yeğenine aşık birisiydi ...varsa yoksa yeğeni...eşini nerdeyse umursamıyordu...ama ne oldu hamile kaldı ve eşi kendisi baba olunca gözleri açıldı...

siz o çocukların yaptıklarını onların değil kayınvalidenizin ve görümcenizin tesiri altında yaptıkları için sakın üstüne düşmeyin ki aferim düşmüyormuşsunuz...

eşiniz de onlara hayır diyebilmesinin tek yolu kendisinin babab olması bana göre...

boşverin onlar yapsınlar siz de onların inadına daha mutlu görünün:=)))

saol canım tek dileğim Allah bana bir evlat nasip etsin. 8 aylık evliyim. Allah hayırlısını nasip etsin isteyen herkese.

kimden duyuyor bilmem ama annesinden duymadıgı kesin çünkü dugune gidecektik işte takı ne takalım fln die konusuoduk annesiyle eşim bilezik takalım dedik anneside ben bilezik takacam sizde bilezik takın fln diodu oda geldi eli belinde daha yeni dugun yaptınız masrafınız var ceyrek takın yeter dedi ceyrek altın bile deil ceyrek valla gunahmı bilmem ama hiç sevesim gelmio o kızı

Sende haklısınkaydirigubbakcemile3

O çocuk ilerde sizin çocuğunuz olduğunda zarar verebilir. Çünkü dayısının tüm ilgisi azalacak. Zaten sizle paylaşıyordu o zaman bir çocukla daha paylaşacak. biran önce önlem alın derim.

ama cadıya sinir oluyorum 7 yasında ama o kadar bilmişki :umursamaz: bize öğüt verio oturup düğün yaptınız masrafınız coktur fazla harcama yapmayın dio 7 yasındaki çocukbilmiyorumkismilehiç sevmem öyle bilmişleri çocuk dediğin masum olmalı [/COLOR][/B][/QUOTE]

canım eğer çocuk 'düğün yaptınız çok masraf oldu fazla harcamayın' diyorsa bilki annesi böyle konuşuyordur çocukta ondan duyup sana böyle söylüyordur.
yoksa 7 yaşında ki çocuk nerden bilsin bunları:))delikafadulden

ama cadıya sinir oluyorum 7 yasında ama o kadar bilmişki :umursamaz: bize öğüt verio oturup düğün yaptınız masrafınız coktur fazla harcama yapmayın dio 7 yasındaki çocukbilmiyorumkismilehiç sevmem öyle bilmişleri çocuk dediğin masum olmalı [/COLOR][/B]

canım eğer çocuk 'düğün yaptınız çok masraf oldu fazla harcamayın' diyorsa bilki annesi böyle konuşuyordur çocukta ondan duyup sana böyle söylüyordur.
yoksa 7 yaşında ki çocuk nerden bilsin bunları:))delikafadulden[/QUOTE]

daha neler bilio canım bende öyle düşünüodum ama deil yani annesinden fln duymuyo görsen olgun ergin biri zannedersin :bbo:

Back
X