Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman siz de hafta içinden planlar yapın pazar günü için
eşinize pazar günü şuraya gidelim buraya gidelim falan deyin..
pazar günü oluncada kimse sizi aramadan çıkın gidin eşinizle.
ne kuaförmüş ya, fizanda mı acaba bu kuaförkaydirigubbakcemile3
Çocuklarla siz değil annesi konuşmalı yaptıklarının yanlış olduğu konusunda
sonuçta çocuk bu nasıl yetişirse öle gider
biri dur yanlış demesse nerden bilicek yanlışı doğruyu...
pazar günlerine gelince bunu eşin halledicek sen değil
dışarı çıkmak istiorum birlikte vakit geçirmek istiorum de sende ne biliim
ama eşin hayır demedikçe onlar hep ensenizde olucaklardır...
anlamıorum yhaa gerçektne anlamıorum bi aile oldunun farkına neden varmazlar
neden bukadar düşüncesiz olurlar...aynısı onlara yapılsa hoşlarına gidermi
ama iştee iğne çuvaldız meselesi
umarım eşin hayır işim var demeyi öğrenir![]()
ay aynı benim görümcem :umursamaz:
evinden bize gelemez eşim gider alır bize getirir aksamda götürürlmaz: dü tabi artık öğrendin kendin gel diyor oda gelmiyor tabi uzakmıs gidip getiren olsa yakın olur sanki
lmaz:
7 yaşındaki bilmiş cadısıda yatak odamı mesken edio çık diyincede gidip zırlıo annesine tabi kızı merak edip giriomus ne varmıs görümcemin cevabı bulmaz:
ben pek yüz vermiyorum artık eşimde aynen sever ilgilenir ama biyere kadar eşiniz biraz abartmış sanırım eşinizde biter bu iş
canım arabamızda yok yani araba olsa hadi biyere kadar dicem eşim otobüsle gidio onları alıp geliodu ama ilk bi iki aldı sonra öğrendin kendin gel artık ya fln dedi sağolsun eşimde beni zor durumda bırakmıyor o konularda
ama cadıya sinir oluyorum 7 yasında ama o kadar bilmişki :umursamaz: bize öğüt verio oturup düğün yaptınız masrafınız coktur fazla harcama yapmayın dio 7 yasındaki çocukbilmiyorumkismilehiç sevmem öyle bilmişleri çocuk dediğin masum olmalı
canım arabamızda yok yani araba olsa hadi biyere kadar dicem eşim otobüsle gidio onları alıp geliodu ama ilk bi iki aldı sonra öğrendin kendin gel artık ya fln dedi sağolsun eşimde beni zor durumda bırakmıyor o konularda
ama cadıya sinir oluyorum 7 yasında ama o kadar bilmişki :umursamaz: bize öğüt verio oturup düğün yaptınız masrafınız coktur fazla harcama yapmayın dio 7 yasındaki çocukbilmiyorumkismilehiç sevmem öyle bilmişleri çocuk dediğin masum olmalı
bende sevmem arkadaşım ne o öyle dediğin gibi masum olmalı çocuk gibi davranmalı. bizim ki bana senden önce dayımın hayatında ben vardım diyor düşünsene. sanki benden önceki sevgilisiydi . sanki ben üstüne kuma gitmişim gibi :))
o yazdığı notu göstermez olur myum kayınvalideme de eşime de gösterdim. eşim saolsun yengenizi istemiyosanız bende gelmem bu eve felan gibisinden bişeler söledi ama sonra aldı öptü kokladı :)))