görümcem ve negatif elektriği

Bunların kocaları nasıl bırakıyolar karılarını zırt bırt anlamıyorum bizimki işe bile götürüyo bazen yanında bizi de.. hep yanında olalım istiyo.. ben zaten anamın evinde yaşamak için evlenmedim.. nasıl bi zihniyet bu anlamadım gitti
Benimkinin biraz sorunluymus geçmiş aldatilmis onun sallamayan eşi varmış ayrılmak istemiş çok ama tekrar barismislar tabiri caizse suan her istediğini yaptıriyor getir dio getiriyor al dio alıyor canim

Eşim çocuk muhabbetini anlatma dio ban stres yapma geç köşeye dio gül Eğlen sende onları yolcula dio ama benim ruhum el vermiyor takıyor eşim kızıyor onun için pek bahsetmiyorum zaten kendi de bu mahebetleri sakin paylaşma dio stres olursun die
Canını sıkan konular açarsa muhattap olma cevap verme veya çık o odadan veya kalıcı bi çözüm için açıkça konuş söylediklerinden alınıyorum lütfen biraz dikkat et konuştuklarına de..

Benimkinin biraz sorunluymus geçmiş aldatilmis onun sallamayan eşi varmış ayrılmak istemiş çok ama tekrar barismislar tabiri caizse suan her istediğini yaptıriyor getir dio getiriyor al dio alıyor canim
Hımm anladım.. eşin bi şey der mi açıkça konuşsan rahatsızlığını dile getirsen?

Canını sıkan konular açarsa muhattap olma cevap verme veya çık o odadan veya kalıcı bi çözüm için açıkça konuş söylediklerinden alınıyorum lütfen biraz dikkat et konuştuklarına de..
Canim alındığimi anlıyor bence çünkü biraz yüzüm eksiyör ama bile bile de yapmaz heralde onu anlamak mümkün değil kafam almıyor çok dengesi yok ayrı takilmamaya önem vericem

Asagi inincede aşağıya gelio hemen ...kacamiyorum canım düşünmez yani pat geliyor bide hep derki seni tebrik ediyorum herkesle sınırın var die acaba Onada mi sinir koysam yani zaten belli tabularım var onları yıkamada dahada mı uzak davramaliyimm kafamda deli sorular keşke alt üst Olmasaydınm

Ay yüzsüz modellerden.

Aşağı nasıl geliyor. Sen eve giderken peşine mi takılıyor. Bu sırada eşin nerede oluyor.

Biraz imalı konuşsan anlar mi.
İnsanin moralini bozan kendini düşünüp karsidaki kisinin hislerine önem vermeyen tipler falan diye muhabbet et.

Evine geldiginde senden bir şeyler yapmanı istiyor mu? Cay kahve?

Hadi bu seferde sen yap de.

Kvlerin evinde hadi birlikte toplayalım de.
Şunları sen durula ben makineye koycam de git tuvalete. Oyalan biraz. Bakalım yapıyor mu seni mi bekliyor.

Bekliyorsa sen de yapma. Hani durulamamış falan de.
Yani görev ver. Sorumluluk yükle. Israrla bunu devam ettir. Elbet yapar.
Yapmıyorsa dışarıdan müdahale gelir. Ya eşin ya annesi söyler.

Canını sıkacak konu açtığında hemen değiştir. Ya da laf çarp sende.

Kvnin değeri fazlaysa bunu kendi için yap. Kızının hizmetkarligi vefaya girmez canım.

Onlar geleceği bir gün sen eşinle plan yap başka yerde olun. Ara sıra yaparsan annesinin evinde ki isleri görünce yapmak zorunda kalır.

Konuşma der benimablam anlamaz der kızar sen ne umursuyon die
Eşine de diyceksin ki senin ablan nasıl anlamıyosa işte ben de öyle elimde olmadan takıyorum kafama.. elimde olan bi şey olsa zaten takıp da üzülmem.. bunlar hep bahane.. bende zor zamanlar geçirdim görümcen gibi ama ne fırsatçılık yaptım ne de gelinimize sardım.. o durmuyosa sen dur diyceksin.. veya ya sabır diye diye duymazlığa geliceksin..

Ya hareketlerinle ya da açıkça konuşarak rahatsız olduğunu belli et canım, anlamazsa mesafe koy araya. Seni üzmesine müsaade etme.

Her hafta onlara hizmet etmek zorunda misin? Ay kusura bakma biz sinema bileti almistik de cik git esinle gezmeye. Hic esinle basbasa bir sey yapmaz misiniz? Kv.nin kizi sonucta. Gelsin ne yapiyorlarsa yapsinlar. Her geldiginde oraya gitmek farz mi?

Vala benım gorumcem yokta sız bole anlatınca aklam halam geldı bız eskıden halamlar uste otryodu bız alt kata halam evlenınce ust kata tasınmak ıstemıs zaten babmdan 1 ay sona evlenmıs babanemle babamın anlatı bu neyse benım annm ıydr hemde cok buna mısafr gelırmıs anamı cagrmıs anm gıder yardm edermıs buyumdr dıe bu hep bole olmus bıgun hstrlıom kucuktum halm cocunuda bıze bırkrdı al patsının annesı bak ıkısı oynar dıe bu gezersı bıgun babam defı bacım yeter bızımde ısımuz var sende kaynnnla otruon bızde annmle otryoz benım karım nıe sana yardım edıo dıe bı kızmıstı hata oda yetmezgıbı evde su bıtmıs bu bıtmıs dıe hep bıze gelırdı kardın market gıt al annm verrdı mecbur bıgun babm dedı ne cabuk bıtıo patsının annesı demıstı annmde dedıkardesın ıstıo verıom babam bıda kızdı benm evımden bısy ısteme bacım kocan durumu bızden ıyı nıe hep burdan alıon bız bostn yerem pars kszanıoz dıe ertesı gun gelıp annme bagrmıstı halam sen kım oluonda benı sıkyet edıob dıe annmde kocan alsın kaynnn alsın ben kımıyım bu evın hanmyım srnde kızısın dedı ama sonucta yukarda otryosun kesen ayrı sen bakla deıl burdan alıon dıe atsmslrdı annme vurdu sona bende dedım gıt evıne dıe annm oldu sımdı hep annmı kotuler bende hıc sevmm halamı gorumceler hep gelını kulnma tarftarı b,,,,k lar

EneriJimi düşürüyor cnm tavsiyem için çok saol gitmeyincede sizin için geldik dio yani ne yapıcam bilemiyorum evet alınıyorum hassas konum olduğu için elimde değil Üzgünüm
hassasiyetini çok normal. Esin gitsin yavrum benim asagida uyuyor. Rahatsız etmeyin desin. Ya da sen çık hafta sonları yakın bir arkadasina git. Annene git. Tüp bebek bekleyisinde görumceyi görmeyin bir müddet. Kadının bir suçu yok Türk tipi anne işte. Her haltta çocuğum çocuğum.

,

Sizin olmadığı için alınganlık yapıyorsunuz benim de yok bazen bana da inat gibi yapıyorlarmış gibi geliyor ama öyle değil senin çocuğun olsa sende öyle olursun. Sen negatif elektrik aldığın için öyle görüyorsun zaten bir şeyiniz var o kişiye karşı ama kişisel bir sorununuz yoksa bence dert etmeyin ve çocuğu olan kişilerin sizinle empati kurmasını beklemeyin çünkü öyle olmuyor. Yakın bir arkadaşımın da uzun zaman çocuğu olmadı şimdi hamile önceden çocukla ilgili her şeyi paylaşanlara kızardı şimdi kendisi yapıyor hep hamilelikle ilgili paylaşımlar yapıyor her paylaşımı bununla ilgili yani hamile kalınca olay bitiyor. Allah size de nasip etsin inşallah tedavi düşünebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar biz yaklaşık iki sene dir bebek tedavisi görüyoruz( eşimin Sperm sayısı az ) gelelim konuya kayinvalidemle alt ve üstlü dairede oturuyoruz ve görümcem çok sürekli annesine geliyor ee o gelincede ona göre plan yapıyoruz evde oluyoruz çıkıyoruz üst katta kendisinin iki kızı var Rabbim bigislasin ama sürekli benim çocuğum benim kızımın çorbası yok benim çocuğumu uzmeyin bide sürekli üçüncü çocuk muhabbeti yani aslında kıskanma deil bu yanlış anlaşılmasın benimde yegenlerom var çok seviyorum masum yavrular ama gorumcemle bir ortama girince benim modumu böyle yaparak düşürüyor kendisi negatif elektirik saçıyor bana eşimin yanında normal ama başbaşa kalan biriyle konuşun hep lkonuşması böyle şimdi tüp bebek serüvenine tekrar başlıyor uz etkilenmektedir istemiyorum ama sizce ben mi takiyorum hassasiyet die fikir verirmisiniz
neden bebek tedavisi gördüğünüzü görümceniz ile paylastınız?

Hayir üst katta kayinvalidem oturuyor ben alt katında. sürekli annesine geliyor hafta sonu bende onlar gelince doğal olarak onlara göre plan yapıp kaynana ma yardım filan ediyorum yemek bilaşık sofra filan..o kadar hizmet ediyorum yaptıklarına bak sürekli bunları hatırlatıyor gelip gidince moralim sıfır oluyor hayatıma yansıyor ...

Yanlış anlama ama bişey demek istiyorum.benim annemle abimde altli ustlu oturuyorlar.ben oraya gidince yengem sürekli geliyor ve rahatsiz oluyorum anne kız basbasa kalamiyoruz.iki kelam edemiyoruz.sizde rahat bırakın altlı ustlu dıye sureklı gıtmek zorunda degildinz.kızı varmış nasılsa sen neden ona göre plan yapıyosunz ki madem enerjini dusuruyo hafta sonu çım gez eşinle plan yap.hem etkilenmezsin de.

sen görümcenin hizmetçi misin de öyle davranıyosun.

alınganlık yapıyosun hassas olduğun konuda o belli ama çıkıp sofra kurmak bulaşık yıkamak zorunda değilsin.

Eşim annesi yapıyor yaşlı die pek karisma z onlarda vurdun duymazlar bende yardim ediyorum kayinvalideme elini bişeye sürmez geldiğinde sadece yapmacık gülmeye eğlenmeler gider herzaman yaparım kayinvalideme için ama hakemi onlar beni çok yaratıyor tüp bebek ten haberi yok söylemedik istemiyorum negatif elektirik saçıyor die eşim bile dio abla gelip pansiyon gibi kullanıp gidiyorusn die ama anlamıyor umursamaz davranıyor aklıca...

ama tüp bebekten haberi de yoksa özellikle yapmıyor

bir de çocuk olunca hayat onun etrafında dönüyor cidden

onun çorbasından tut da ayağındaki çorabına kadar

başka konu yokmuş gibi hep muhabbet oraya çekilir

ama bu sana negatif elektrik vermesin

kafan bir şeylerle meşgul olmalı bu süreçte

hafta sonuna başka plan yap

kv ye kıyamıyorsan cuma dan kek börek yemek işte ne gerekiyorsa onlara yardım et

sofrayı da kızı kurar kaldırır sen yokken

EneriJimi düşürüyor cnm tavsiyem için çok saol gitmeyincede sizin için geldik dio yani ne yapıcam bilemiyorum evet alınıyorum hassas konum olduğu için elimde değil Üzgünüm
Gönderme yapın
Bir arkadaşım var çocuğu olmuyo tedavi görüyor
Eltisi görümcesi habire yanında nispet eder gibi çocuklarından bahsediyormuş
Saol abla yaaa Allah tan sen öyle değilsin
Ne tuhaf insanlar var gibi

Back
X