- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ergenler mi acaba? Surekli yapip niye kendilerini rezil etmeye calisiyorlar?O yönden bakınca doğru söylüyorsunuz
Ortamda gülüncek hiç bi durumda olmuyor ama bunlar sürekli birbirlerine bakıp gülüyorlar
Biri muhabbet ederken felan
Sizce nasıl söylemeliyim bu durumu
Görümcem ergende nişanlımın yaşıda büyük baya hani bir konu olur aralarında bişey olmuştur gülerler bakıp ama herşey de olmaz kiErgenler mi acaba? Surekli yapip niye kendilerini rezil etmeye calisiyorlar?
Burdaki olayı farklı algılamışsınız kardeş ilişkisine karışmak değil sadece toplum içinde ben veya başkaso konuşurken sürekli göz temasına girip gülmeleri olay ki o ortamda benim annem babam varYahu ne tuhaf cevaplar var. Kardeş ilişkisiyle nişanlı ilişkisi bir mi? Eğer üzerinize alınacağınız bir durum yoksa, size bakıp gülmeleri gibi, karışmak sizin haddinize değil iki kardeş arasındaki ilişkiye. Kardeş ne de olsa sizden önce de vardı, siz varken ve sonrasında da olacak, aralarında vardır bir şakalaşmaları. Hani bir kız kardeş olarak ben neden gelinle mücadele edeyim, onun klasmanı farklı benim klasmanım farklı… Aranız iyiyken boşa bozmayın karışmayın.
İlk tanışmada da aynısını yaptılar ailelerin hatta aileminde çok garibine gitmiştiAnnenizin babanızın olduğu ortamda sürekli neye eğleniyorlar? Hadi uzun zamanlı akrabalık olur anlarım da...Bence de gülünecek ne buluyorsunuz diye sorun biraz gıcık etmek için yapılmış gibi geldi bana. Abimle ben çok iyiyiz sımsıkıyız. Yani bu kardeş ilişkisine karışmak değil nişanlınız küçük çocuk olmadığına göre insan içinde fısıldaşmanın gülüşmenin yanlış olduğunu bilecek yaştadır. Evlerinde oynasınlar..
bana çekeceğiniz var gibi geldi o görümceden mesafeli olun kendisine ayrıca rahatsızlıklarınızı dile getirmekten çekinmeyin yanlış anlaşılacak şeyi nişanlınız yapıyor.İlk tanışmada da aynısını yaptılar ailelerin hatta aileminde çok garibine gitmişti
Görümcem çok iyi davranıyor bana yakın baya ama bu konularda böylebana çekeceğiniz var gibi geldi o görümceden mesafeli olun kendisine ayrıca rahatsızlıklarınızı dile getirmekten çekinmeyin yanlış anlaşılacak şeyi nişanlınız yapıyor.
Aralarında gülcek 1 durum oldu diyelim güldüler ama bu oturma bitene kadar aynı şekilde herşeyde sürekli bakıp gülmeleri doğrumu her konuşmada mı anıları komik bi durumları olduToplum içinde sürekli fısır fısır konuşmak, kulaktan kulağa olmak saygısızca bir tutum ama kardeş veya iyi geçinen iki kişinin birbiriyle mimikle bile anlaşması normal bir durum. Aralarında gülecekleri bir durum vardır, o an olanla ilgili akıllarına ortak bir anı gelmiştir. Sizin derdiniz hiç öyle kulaktan kulağalar saygısızca bir durum diye düşünmek değil de neden yakınlar, neden ben dahil değilim.
Neden söyleyeyim yüzük takıp, imza atmanız adamın her şeyine ortak olacağınız anlamına gelmiyor.